Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Ο Μητσοτάκης έκαψε την Ελλάδα!

 

Ο Μητσοτάκης έκαψε την Ελλάδα!
Κατέστρεψε τις περιουσίες χιλιάδων Ελλήνων και οδήγησε στον θάνατο τους πιλότους μας. Υποθήκευσε το μέλλον της πατρίδας, μετατρέποντας τη σε «επένδυση» της οικογένειάς του!
Όσο κι αν αυτό το οποίο ισχυριζόμαστε ακούγεται υπερβολικό, δεν παύει να είναι η αλήθεια.
Από τη στιγμή που ο Μητσοτάκης με μυστικές συμφωνίες θέλησε να εγκαταστήσει χιλιάδες νέες ανεμογεννήτριες στην Ελλάδα, σημαίνει ότι συμφώνησε ταυτόχρονα και στον εμπρησμό τής χώρας.
Αυτό είναι δεδομένο, γιατί ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί ένα αιολικό «πάρκο» σε υγιή δασώδη περιοχή …Πρέπει η περιοχή να καεί ολοσχερώς και, αφού συμβεί αυτό, να δρομολογηθεί η κατασκευή του …ΔΕΝ υπάρχει άλλη δυνατότητα …Αυτό σημαίνει ότι ο Μητσοτάκης γνώριζε από την αρχή τι ακριβώς συμφωνούσε και ποιο ήταν το κόστος —για την πατρίδα και τον λαό— αυτής της συμφωνίας.
Ακόμα και οι μυστικές συνομιλίες με τον Ερντογάν πρέπει να είχαν μέσα τους το αντικείμενο των πυρκαγιών. Προφανώς ο Μητσοτάκης ζήτησε κι εξασφάλισε ένα «μορατόριουμ», προκειμένου να κάψει με την «ησυχία» του την Ελλάδα. Το τελευταίο που θα ήθελε ήταν προκλήσεις των Τούρκων επάνω από μια Ελλάδα που «φλέγεται» και είναι έτοιμη ν’ αντιδράσει βίαια. Από εκεί και πέρα «business us usual». Ο ψυχοπαθής δούλος τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ έπρεπε ν’ «αποζημιώσει» τα αφεντικά του, που ανανέωσαν τη θητεία του και αυτό γίνεται με την απόλυτη εκτέλεση της ατζέντας της σ’ ό,τι αφορά την υποτιθέμενη «κλιματική αλλαγή» …Ο άνθρωπος άλλωστε δεν κάνει «αγγαρεία» …Μισεί τόσο τους Έλληνες όσο και τον Ελληνισμό και το δηλώνει ο ίδιος κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία …Δηλώνει φανατικός ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΗΣ, που χαίρεται, βλέποντας την Ελλάδα να μετατρέπεται σε μια πολυπολιτισμική «χωματερή» ανθρώπινων ψυχών!
Παναγιώτης Τραϊανού