Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Πρέντατορ, πυρκαγιές… …και ένας ΑΧΡΗΣΤΟΣ «καραβανάς»

Πρέντατορ, πυρκαγιές…
…και ένας ΑΧΡΗΣΤΟΣ «καραβανάς»
!
Όταν μάθαμε ότι ο Αρχηγός-ΓΕΕΘΑ παρακολουθούνταν από τον Πρωθυπουργό, ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΑΜΕ …ότι, πιθανόν, να είναι θύμα εκβιασμού. Όταν είδαμε ότι αυτός ο αρχηγός όχι μόνον δεν κινήθηκε νομικά εναντίον των κακοποιών που τον παρακολουθούσαν, αλλά δέχθηκε την απόφασή τους να παραμείνει στη θέση του για ακόμα μία χρονιά, ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι εκβιάζεται. Το θέμα ήταν πλέον να καταλάβουμε γιατί κάποιοι θα ήθελαν να μπορούν να εκβιάζουν τον αρχηγό τού στρατού. Για ποιον λόγο θα τους ήταν χρήσιμος ένας τέτοιος αρχηγός; …Οι πυρκαγιές αποκάλυψαν αυτό το ΜΥΣΤΗΡΙΟ!
Από τη στιγμή που ο ωτακουστής «Πρωθυπουργός τής Μπίλντερμπεργκ» είχε κάνει μυστικές συμφωνίες για την ανάπτυξη ανεμογεννητριών, του χρειαζόταν ένας αρχηγός, ο οποίος να μην αντισταθεί στην καταστροφή τής πατρίδας μας …Του χρειαζόταν ένας αρχηγός, ο οποίος δεν θα εμπόδιζε την υλοποίηση αυτών των συμφωνιών, που περνούσαν μέσα από τις πυρκαγιές …Ένας αρχηγός, ο οποίος θα καθήλωνε τον στρατό στους στρατώνες και θα τον έκανε απλό παρατηρητή τής καταστροφής …Ένας αρχηγός, ο οποίος δεν θα έβγαζε ούτε έναν στρατιώτη να κάνει με τους απειροελάχιστους πλέον πυροσβέστες μεικτές περιπολίες-βόλτες στις υπό απειλή περιοχές.
Γι’ αυτόν τον λόγο βρίσκεται ακόμα στη θέση του. Είναι δυνατόν να μην παραιτείται ένας τόσο αποτυχημένος αρχηγός; Καταστράφηκε μία από τις πιο σημαντικές Πτέρυγες Μάχης τής Πολεμικής Αεροπορίας από μια ΚΟΙΝΗ πυρκαγιά …Μια Πτέρυγα, η οποία θεωρητικά είναι προετοιμασμένη ν’ αντιμετωπίσει βομβαρδισμούς, διέλυσε από γκαζάκια και στουπιά εμπρηστών! Πέταξαν τα F16 σαν τρομαγμένα πουλιά για να σωθούν και κανένας υπεύθυνος δεν έψαξε από ντροπή ένα δένδρο για να πάει να κρεμαστεί. Την ίδια ώρα η πυρκαγιά στη Ρόδο «ξεγύμνωσε» ολόκληρο τον αμυντικό σχεδιασμό τού νησιού …Έναν σχεδιασμό, ο οποίος απαίτησε πολλά χρόνια και άπειρο χρήμα προκειμένου να υλοποιηθεί.
Τι άλλο δηλαδή πρέπει να γίνει, για να παραιτηθεί ένας άχρηστος αρχηγός; Σε κάποιες άλλες κοινωνίες ούτε αυτό θα αρκούσε …Σε κάποιες θα τον λιθοβολούσαν δημοσίως και κάποιες άλλες θα απαιτούσαν ένα εξευτελιστικό «χαρακίρι» …ΚΑΜΙΑ παραίτηση δεν αρκεί γι’ αυτήν την ξεφτίλα …Ο πιο άχρηστος αρχηγός τού ελληνικού στρατού ΟΛΩΝ των εποχών …Εκβιαζόμενο ανθρωπάκι, που ποιος ξέρει για ποια κλοπή ή ανωμαλία του καθόμαστε και «πληρώνουμε» τις προδοσίες του …Ένα ανθρωπάκι, «φορτωμένο» με κάλπικα «μπακίρια» στη στολή του, που παριστάνει τον στρατηγό και πατριώτη …ΑΘΑΝΑΤΟΣ σαν τον ΕΦΙΑΛΤΗ …Ένας ακόμα ΑΧΡΗΣΤΟΣ δημόσιος υπάλληλος …με ειδικότητα «καραβανά»!
. Παναγιώτης Τραϊανού
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ