Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Ο Αρσέν Λεπέν -Κασιδιάρης……η αρσενική «Μαρί Λεπέν» τής ελληνικής πολιτικής σκηνής……το απόλυτο «εργαλείο» τού μητσοτακισμού.

 


Κασιδιάρης……η αρσενική «Μαρί Λεπέν» τής ελληνικής πολιτικής σκηνής……το απόλυτο «εργαλείο» τού μητσοτακισμού.
Στο μικρό μας παγκόσμιο «χωριό» όλοι γνωρίζουμε τη Λεπέν. Η Λεπέν είναι στην κυριολεξία η «κατάρα» τής Γαλλίας! Γιατί; …Γιατί με αυτήν οι Νεοταξίτες καταφέρνουν τα τελευταία χρόνια και κερδίζουν τις εκλογές, ελέγχοντας απόλυτα τη Γαλλία. Ο ανεξίτηλος ναζιστικός «στιγματισμός» της την κάνει το πιο χρήσιμο «εργαλείο» στη γαλλική πολιτική σκηνή. Χάρη σ’ αυτήν ο παντελώς ασήμαντος, ατάλαντος και αντιδημοφιλής Μακρόν των Ρότσιλντ και της Μπίλντερμπεργκ ψηφίστηκε δύο φορές Πρόεδρος της Γαλλίας. Ποιο είναι το κόλπο; …Με τη βοήθεια των φασιστών καί των δυο πλευρών επιδιώκουν —οι επικυρίαρχοι τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ— να εξασφαλίσουν στον δικό τους υποψήφιο μια ταπεινή δεύτερη θέση στον πρώτο γύρο και μετά «τυφλοσούρτης» μέχρι τον «θρίαμβο» …Φουλ για τον «θρίαμβο» που θα «σώσει» τη Δημοκρατία! Γνωρίζοντας το «ταβάνι» τής Δεξιάς, δίνουν στη Λεπέν μια τρομερή δημοσιότητα, προκειμένου να «σκουπίσει» όλους τους αντιπάλους τού «εκλεκτού» τους στον πρώτο γύρο και στη συνέχεια την «αδειάζουν» …Επιτρέπουν στον ανύπαρκτο αντίπαλό της να παίζει το «χαρτί» τού αντιναζισμού και να ενεργοποιεί τα δημοκρατικά ένστικτα των Γάλλων πολιτών. Από τη στιγμή που θα φτάσει η Λεπέν στον δεύτερο γύρο, θα χάσει ακόμα κι αν βάλουν αντίπαλό της ένα εμφανώς «κουτσάλογο» …Ακόμα κι αν αυτό το «κουτσάλογο» λέγεται Μακρόν. Αυτό είναι το όλο κόλπο! …Ένα κόλπο, που, επειδή έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό και να εκνευρίζει τους Γάλλους, την ανάγκασαν να βγει και να δηλώσει ότι δεν θα επαναλάβει το «θέατρο» της με νέα υποψηφιότητα …ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δηλαδή !!!
Τον ρόλο τής Λεπέν στην Ελλάδα τον παίζει ο Κασιδιάρης! …Και αυτός έχει επάνω του «ανεξίτηλο» ναζιστικό «στιγματισμό» …Είναι «καμένος» ό,τι και να κάνει, εφόσον, όπως και στην περίπτωση Λεπέν ισχύει το «μία φορά ΝΑΖΙ, για πάντα ΝΑΖΙ»! Αυτός λοιπόν ο Κασιδιάρης χρησιμοποιείται από τη Νέα Τάξη με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιείται η Λεπέν …Με την «ιδιομορφία» του οδηγεί σε «θριάμβους» τα «κουτσάλογα». Μέσα στον χρόνο αποδεικνύεται το πιο αποτελεσματικό «όπλο» τού μητσοτακισμού …Το «όπλο» που σώζει τα «κουτσάλογα» της Μπίλντερμπεργκ στην Ελλάδα. Αυτός, για παράδειγμα, ήταν η αιτία που ο «προβληματικός» Μητσοτάκης κέρδισε τις τελευταίες εκλογές χωρίς κανένα πρόβλημα. Αντί να πάει στις εκλογές ο Μητσοτάκης με τα «βάρη» τής θητείας του —όπως το έγκλημα στα Τέμπη, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, την τρομοκρατία των συνταξιούχων και την ολική καταστροφή της οικονομίας—, ο κόσμος συζητούσε για το εάν θα μπει ή δεν θα μπει ο Κασιδιάρης στη Βουλή …Εάν κρύβεται ή δεν κρύβεται ο Κασιδιάρης «πίσω» από τους «Σπαρτιάτες». Εξαιτίας τού Κασιδιάρη «νοθεύτηκε» το εκλογικό «κλίμα», το οποίο ήταν απολύτως αρνητικό για τον Μητσοτάκη —εφόσον όλος ο κόσμος ήθελε να τον τιμωρήσει για τα εγκλήματα και την ανικανότητά του— και, αντί γι’ αυτό, καθόταν και τον άκουγε να παριστάνει τον «προστάτη» τής Δημοκρατίας από τον Ναζισμό! …«Σκεπάστηκε» ο θρήνος των νεκρών των Τεμπών από τις «κραυγές» τού ναζιστή υποψήφιου!
Τώρα προφανώς το Μητσοτακαίικο έχει νέο πρόβλημα και επιστράτευσε και πάλι τον Κασιδιάρη. Τώρα έρχονται οι δημοτικές εκλογές και εκεί έχουν και πάλι πρόβλημα με τον επίσης «ατάλαντο» Ντορογιό. Ο αχαΐρευτος —σύμφωνα με τη γιαγιά του τη Μαρίκα—, που η φαμίλια τον «πάρκαρε» στον Δήμο Αθηναίων να «ψηθεί», θέλει να επανεκλεγεί. Πώς όμως θα επανεκλεγεί, όταν το μόνο που έχει κάνει στη θητεία του είναι να σκάβει και να ξανασκάβει την Πλατεία Συντάγματος για να κονομάνε τα φιλαράκια του, που «πουλάνε» στον Δήμο πλακάκια, γλάστρες και παρτέρια; Ολόκληρη η θητεία του είναι προσωπικές δημόσιες σχέσεις και «δουλίτσες» για τους φίλους. Ως γνήσιος γιος τής μητέρας του, δεν έκανε τίποτε άλλο, παρά να «χτίζει» με κρατικό χρήμα την «εικόνα» του και τις γνωριμίες του. Τώρα όμως έρχονται εκλογές και πρέπει να επανεκλεγεί το νεότερο «κουτσάλογο» του μητσοτακισμού …Κανένα πρόβλημα …Θα επιστρατευτεί και πάλι ο Λιάκος …Ο πάντα πρόθυμος να «διαγωνιστεί» Λιάκος!
Τώρα, που οι Αθηναίοι σκέφτονται να τιμωρήσουν τον αχαΐρευτο κι ανεπρόκοπο γόνο, που μόνο ταλαιπωρία και έξοδα τους έχει προσφέρει στη θητεία του, έρχεται ο Κασιδιάρης να τον σώσει. Χάρη στον Κασιδιάρη ο Ντορογιός παίρνει «ανάσα» ζωής …Παρατάει το «μυστρί» τού Δήμαρχου και παίρνει τη «ρομφαία» τού προστάτη τής Δημοκρατίας απέναντι στον Ναζισμό. Μετά τον γιο τού Αποστάτη, που ήταν συνεργάτης των ΝΑΖΙ, θα έρθει και ο εγγονός του να μας σώσει από τον Ναζισμό …«Τρέμει» ο Ναζισμός, γιατί ο Μπακογιάννης θέτει τον εαυτό του και τις γνώσεις του στη διάθεση της κοινωνίας …ΟΛΗΣ της κοινωνίας, η οποία πρέπει να μείνει ενωμένη γύρω από τον Δήμαρχο της Πόλης που γέννησε τη Δημοκρατία. Αυτός, ο οποίος έπρεπε να κρύβεται εξαιτίας μιας πολυδάπανης και απολύτως αποτυχημένης θητείας, βγήκε να υπερασπιστεί τη Δημοκρατία χάρη στον Ηλία …Χάρη στην αρσενική Λεπέν …Χάρη στη δική μας «κατάρα». Θα διεκδικήσει ξανά τη Δημαρχία των Αθηνών αυτός, ο οποίος κανονικά θα έπρεπε να γίνει δια βίου «δήμαρχος» στην Πολιτεία τού Πλάτωνα, την οποία εσχάτως «ανακάλυψε» εκεί που έσκαβε να βάλει νέες γλάστρες, για να βλαστίσει η αειθαλής «πανίδα» τής πρωτεύουσας…
…Πόσες φορές ακόμα θα δούμε τον Κασιδιάρη να παίζει «παιχνίδια» με τη Δημοκρατία μας, μέχρι να πούμε «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελείωσε»!;
                                                                Παναγιώτης Τραϊανού