Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Μόνον η κοινωνία μπορεί ν’ αποκαλύψει τους εμπρηστές και δολοφόνους.

 

Μόνον η κοινωνία μπορεί ν’ αποκαλύψει τους εμπρηστές και δολοφόνους.
Μέσα σε ελάχιστες ημέρες ο ελληνικός λαός ξαναβίωσε μια ανείπωτη καταστροφή …Μια εθνική, κοινωνική και οικονομική καταστροφή. Στην πραγματικότητα αυτό, το οποίο είδαμε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας, ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου!
Όλοι γνώριζαν ότι η πατρίδα μας θα γινόταν ξανά παρανάλωμα του πυρός, εφόσον αυτό ήταν που συνέφερε τους «επενδυτές» τής «καθαρής» ενέργειας, οι οποίοι για τα κέρδη τους δεν διστάζουν να μετατρέψουν σε «κάρβουνο» ολόκληρη τη φύση. Χάθηκαν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες σε μια κατάσταση, την οποία λίγο-πολύ όλοι περίμεναν.
Μόνον ο Πρωθυπουργός δεν το γνώριζε και γι’ αυτό φρόντισε ν’ «αποκαλύψει» όλους τους «ψεκασμένους» και τους «συνωμοσιολόγους» που το ισχυρίζονταν και να τους συνδέσει με το κίνημα των αντιεμβολιαστών, προκειμένου να διχάσει την κοινωνία.
Ποιος έχει δίκιο σε αυτήν τη «διαφωνία»;…
…Αυτός, ο οποίος μπορεί ν’ αποδείξει την αλήθειά του.
Η απόδειξη ότι οι πυρκαγιές έχουν σχέση με τις ανεμογεννήτριες είναι ό,τι πιο εύκολο να γίνει από τον κόσμο, εάν έχει τις γνώσεις. Τώρα, που αποκαλύφθηκαν οι χάρτες τής ΡΑΕ, που «δείχνουν» το πού προβλέπεται ν’ αναπτυχθούν τα αιολικά «πάρκα», μπορεί να κάνει την «κίνησή» του ο λαός. Σε ένα οποιοδήποτε μέρος όπου προβλέπεται να μπουν ανεμογεννήτριες και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΑΚΟΜΑ, ας κάνουν ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στους «επενδυτές» να τις τοποθετήσουν. Να τους κάνουν πρόσκληση τώρα, πριν τους κάψουν, γιατί έτσι κι αλλιώς θα τους κάψουν …Να τους κάνουν πρόσκληση να τις τοποθετήσουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ στην παρθένα φύση
…Μπορούν;
…Τους συμφέρει;
…Θα είναι βιώσιμες ως «επενδύσεις»;
Από τη στάση των «επενδυτών» θα εξαχθούν τα χρήσιμα συμπεράσματα.
Εάν δεν μπορούν να τις τοποθετήσουν, σημαίνει ότι η σημερινή πολιτική ηγεσία μάς πρόδωσε και μας έκαψε, προκειμένου να κάνει πλούσιους τους διαπλεκόμενους και προφανώς να πάρει και η ίδια την προμήθειά της.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ  
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ