Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Ελεύθερος ο πρώην διευθυντής του ΠΑΣΟΚ

Ελεύθερο με την καταβολή εγγυοδοσίας 20.000 ευρώ αφέθηκε, μετά την απολογία του στον εφέτη ειδικό ανακριτή Γ. Λέκκα, ακόμη ένα "αθώο" ...μπουμπούκι του ΠΑΣΟΚ.
Πρόκειται για τον πρώην γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρό του και διευθύνοντα σύμβουλο του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας, τη χρονική περίοδο Μάιος 2003-Οκτώβριος 2004, Ιωάννη Παπακωνσταντίνου.
Ο πρώην γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα αδικήματα της απιστίας κατ’ εξακολούθησιν εις βάρος Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, την περίοδο 2003-2004, που ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του "ΤΕΟ Α. Ε.", σε συνδυασμό με το αδίκημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως και κατ’ εξακολούθησιν.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το χρονικό διάστημα από το Μάιο του 2003 μέχρι τον Οκτώβριο του 2004, ο κ. Παπακωνσταντίνου ζημίωσε το Ταμείο Εθνικής Οδοποϊας με την αγορά μη δομημένου ομολόγου κατά 1,4 εκατομμύρια ευρώ.
Ο δικηγόρος του κ. Ι. Παπακωνσταντίνου, Στρ. Καρβέλης, σε δήλωσή του τόνισε: "...Με στοιχεία και έγγραφα αποδείξαμε ότι οι κατηγορίες στερούνται βασιμότητας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και πιστεύουμε ότι η αλήθεια θα λάμψει..."
_________
gianniotis:
Καλά, το ότι έχετε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη, είναι πανελληνίως γνωστό. Δεν χρειάζεται να το ...διατυμπανίζετε.!
Αθώωωωωωος.!