Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΛΑΕ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ …………ΕΙΠΕ 3/6/2009 Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ





Και ελάχιστοι χειροκρότησαν αφού η Αριστοτέλους που με το ζόρι γέμισε την πλατεία έως την Τσιμισκή , δεν είχε κόσμο από την Θεσσαλονίκη αλλά από την ΕΔΕΣΣΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΕΛΛΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ από όπου μπόρεσαν να μαζέψουν με το ζόρι και με χίλια παρακάλια .
Από Σέρρες μόνο είχαμε ΠΕΡΙ ΤΑ 50 λεωφορεία ………..
Τα τεράστια πανό και οι σημαίες τα καπνογόνα και οι ομάδες των 100 ατόμων στημένοι μέχρι την Εγνατία έκαναν την δουλειά τους (δηλ να πάρουν πλάνα για την τηλεόραση) να δώσουν την ψεύτικη εικόνα , να μας πούνε σε όλους εμάς που δεν τα βγάζουμε πέρα οικονομικά ότι όλα πάνε καλά .
Όλο γκάφες ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ λίγο πριν το τέλος άρχισε τα χαζά του παρασύρθηκε τόσο από τον στημένο κόσμο που άρχισε να κάνει όπως κάνουν οι ποδοσφαιριστές όταν βάζουν γκολ όπως κάνουν οι μπασκετμπολίστες όταν καρφώνουν .
Κανένα ίχνος σοβαρότητας κανένα ίχνος επίγνωσης της τραγικότητας που βιώνει η Ελληνική κοινωνία σαν να βλέπαμε έναν πρόεδρο δεκαπενταμελούς γυμνασίου.
Και σαν να μην έφτανε αυτό το φινάλε του ήταν δραματικό που βέβαια αυτός ούτε καν το πρόσεξε αλλά ούτε και ΤΑ γκαρντάσια που ήταν πίσω στα παρασκήνια.
Είχε “μεθύσει” και από 5 άτομα που φώναζαν
ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ……
ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΕΡΑ…….
ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ…….
ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ……..

“ΜΕΘΥΣΕ” ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ φύγει ΜΟΝΟΣ…..φαίνετε του είπαν οι σύμβουλοι επικοινωνίας ότι έτσι είναι καλά φεύγοντας από τον πολύ συνωστισμό στα κιγκλιδώματα παρέσυρε κόσμο ……ΕΚΕΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ .
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ και μια κυρία ηλικιωμένη είπε ΣΙΓΑ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ .

Αλίμονο μας .