Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΚΟΥΡΗΣ...."Όποιος τα βάζει μαζί μου εξαφανίζεται"...


"Όποιος τα βάζει μαζί μου εξαφανίζεται"...Τον υπάλληλο του ΣΔΟΕ Κουκουλομάτη, έχει βάλει στο στόχαστρο ο Κουρής. Είναι ο υπάλληλος που του΄χει τραβήξει το πρόστιμο για τις αλχημείες με τα τιμολόγια. Ο Κουρής δεν το αφήνει σε χλωρό κλαρί. Του έχει αλλάξει τα φώτα του ανθρώπου και σε μια εποχή μάλιστα που έχει χάσει την γυναίκα του από ανίατη ασθένεια. "Δεν...πρόκειται να καθαρίσει εύκολα μαζί μου. 'Όποιος τα βάζει με τον Κουρή εξαφανίζεται , λέει προκλητικά και του διοχετεύει καθημερινά με διάφορους τρόπους την αισχρή απειλή του.Καλά δεν υπάρχουν εισαγγελείς σ' αυτό τον τόπο?...
http://laikoyra.blogspot.com/2009/05/blog-post_1673.html

Οι αρχιμαφιοζοι του ελληνικού παρακράτους
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ . ΚΟΥΡΗΣ .Σε μια ζούγκλα σαν το κράτος μας και ειδικά στην Αθήνα για να επιβιώσεις πρέπει να είσαι αν μη τι άλλο ΜΑΓΚΑΣ και ο κ ΚΟΥΡΗΣ είναι από αυτούς που φοράνε παντελόνια και προσπαθεί να επιβιώσει, δεν γνωρίζουμε το “ποιος” είναι αλλά είμαστε σίγουροι επειδή το βιώνουμε ότι για να επιβιώσεις με αυτούς τους ΑΡΧΙΜΑΦΙΌΖΟΥΣ του ελληνικού κράτους πολλές φορές αναγκάζεσαι να αλλάξεις χαραχτήρα.
Δεν γνωρίζουμε ούτε την υπόθεση ούτε αν έχει δίκιο και ποιος από τους δύο και δεν μας ενδιαφέρει. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ .
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ να παίρνουν τέτοια ακραία μέτρα .
Και λέμε σωστούς γιατί όλοι οι άνθρωποι θέλουν να έχουν ηρεμία κανένας δεν ανοίγει μια επιχείρηση να γίνει κακός άλλα το κράτος σε αναγκάζει. Το ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που σου πουλάει ακριβά τις υπηρεσίες που είναι τζάμπα.
Που είναι τυφλό για τα συμφέροντα των κομματικών του “φίλων¨ και για τους άλλους δεν ενδιαφέρετε.
Το παρακράτος που αφήνει τον ΠΟΝΤΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΤΗΣ Θεσσαλονίκης να κοροϊδεύει τους ΕΛΛΗΝΟΠΟΝΤΙΟΥΣ 15 χρόνια τώρα για να τους έχει ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ .
Κάθε μέρα σε κάθε ΛΑΪΚΗ οι παράνομοι και χωρίς άδεια ΕΛΛΗΝΟΠΟΝΤΙΟΙ υπο την προστασία του ΑΓΙΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ κάνουν χρυσές δουλειές(ΕΙΣ । ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ)
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ επιδοτούμε και όλους αυτούς για να τους ισχυροποιήσουμε με 80000 ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ।(ΤΡΕΞΕΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΝ ६०० ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ)
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ και για χωράφια και οι άλλοι όλοι εμείς είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ .
ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΦΟΡΙΕΣ.ΤΕΒΕ.ΔΕΗ.ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ.

σπιτι ολοι εχουν και ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ.
ΑΥΤΟ είναι το κράτος της ισονομίας και της ισοπολιτείας ?
ΟΧΙ αυτό είναι η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ δεν είναι κράτος δεν έχει νόμους δεν έχει ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
ΟΙ δικαστές από κάπου μας κοιτάνε φοβισμένοι ,ούτε και αυτοί που θέλουν δεν μπορούν να αλλάξουν αυτήν την κατάσταση.
Γιατί όλοι είναι μπλεγμένοι και όλοι ανήσυχοι.
Περπατάς στην ΕΡΜΟΥ στην ΑΘΗΝΑ και ΑΓΕΛΗ από μαύρους τρέχουν με τις τσάντες άλλοι με τα γυαλιά αλλά τα cd ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ είναι αυστηροί θέλουν να σταματήσει η πειρατεία ,ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ?
Τους πανίσχυρους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ με τα τόσα πολεμικά μετάλλια ?
Να δουμέ λίγο και τα ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ .
ΟΛΟΙ ΜΑ ολοί το έχουν κάνει ΦΑΜΠΡΙΚΑ το δημόσιο είναι για να ξεκουράζονται και να ψαρεύουν πελάτες και Η Ιδιωτική για να τα ΚΟΝΟΜΑΜΕ .
ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ .
ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ.,,,,,,
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ……..

ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ …….. "Όποιος τα βάζει μαζί ΜΑΣ εξαφανίζεται"...