Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ…ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ?

Έρχεται κάποια  ώρα που ο καθένας μας πρέπει να πάρει αποφάσεις και να πει ΝΑΙ Η ΟΧΙ ...
Ότι ισχύει σε ατομικό επίπεδο ισχύει και σε επίπεδο ΛΑΟΥ έρχεται κάποια στιγμή που πρέπει ο κάθε λαός να αποφασίσει για το μέλλον του.
Να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε να τους ανεχόμαστε η θα βγούμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον η θα βλέπουμε βλάκες να μας δουλεύουν και ο καθένας να γνωρίζει από μέσα από το σπίτι του ότι είναι πιο έξυπνος από αυτόν που προσπαθεί να του λύσει τα προβλήματα του.
Να μην ξεχνάμε γιατί πήγαμε σε εκλογές . 
Δεν είναι ότι δεν μας άρεσαν τα μούτρα του ΓΙΩΡΓΑΚΗ και θέλαμε έναν "ομορφάντρα" σαν τον  ΣΑΜΑΡΑ αλλά επειδή δεν θέλαμε να υποδουλωθούμε  στην ΤΡΟΪΚΑ και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ τους.
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ είχε όσο χρόνο ήθελε και έδειξε και αυτός τον σκοπό του, ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.
Ο λαός πρέπει να αποφασίσει... ξανά αν   Θέλει να συνεχίσει να σέρνεται σαν "φίδι "  η να σηκωθεί όρθιος και να σταθεί στα πόδια του…
ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, μπορεί να μην την έχουν κάνει γνωστή αλλά η λύση ΤΡΑΪΑΝΟΥ –ΕΑΜ.β' υπάρχει και αυτό δεν αλλάζει απλά πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος ,πρέπει ο καθένας από εμάς όπως ψάχνει να δει στο GOOGLE  πότε έχει αργία για να "κολλήσει" κανένα τριήμερο,όπως  ψάχνει το νέο cd του Πλούταρχου, όπως ψάχνει αυξήσεις μιώσεις, να κοιτάξει και τις λύσεις του ΤΡΑΪΑΝΟΥ να μάθει τελικά έστω και μετά από  20 Χρόνια ποιος είναι αυτός σπουδαίος ΕΛΛΗΝΑΣ και τι λέει και  γιατί μας συμφέρει να διώξουμε αυτούς τους αλήτες απο την εξουσία.
 Πρέπει να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ σε αυτά όλα τα παλιοτόμαρα και να βγούμε στην μάχη, μας καλεί η ΙΣΤΟΡΙΑ, ας δεχθούμε την πρόσκληση και αυτοί  όλοι οι αλήτες δεν θα αντέξουνε ούτε μια μέρα.
ΟΧΙ δεν θα ξαναγράψουμε που μπορεί κάποιος να μάθει για τις ΛΥΣΕΙΣ του ΤΡΑΪΑΝΟΥ, γιατί δεν είναι κανένας χαζός εδω μέσα, για άλλα ξέρει να ψάχνει, και εδω όλοι κάνουν την πάπια...


ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ>