Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

12 άτομα VS εναντίον όλης της ανθρωπότητας;;;

Αν δηλαδή θεωρητικά συνεχιζόταν το "κοσκίνισμα" ―σε τόση μεγάλη ένταση και στον ανάλογο χρόνο― και φτώχαινε όλη η ανθρωπότητα, αποδίδοντας το σύνολο του πλούτου της σε 12 άτομα, τότε είμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζουμε από τώρα ποιοι θα ήταν αυτοί. Οι δώδεκα "ικανοί" και "ανώτεροι", οι οποίοι θα αποκτούσαν τα πάντα, όταν όλοι οι υπόλοιποι θα έχαναν τα πάντα, εικονίζονται στην παρακάτω φωτογραφία ...Οι Εβραίοι τοκογλύφοι ...Αυτοί, που εδώ και έναν αιώνα έχουν εξαπολύσει τον πιο ανθρωποκτόνο πόλεμο, που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. 


...Για να καταλάβουμε, δηλαδή, τι έκαναν όλοι αυτοί οι διαβόητοι εγκληματίες ...Δεν αρκέστηκαν που, μέσω της διαφθοράς των ηγετών, άρπαξαν τα πάντα από τους ανθρώπους ...Δεν αρκέστηκαν που σκότωσαν εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων, για να γίνουν απλά πλουσιότεροι ...Δεν αλλάζουν τακτική ακόμα και τώρα, που έχουν καταφέρει το σύνολο των στόχων τους και απλά —για να συνεχίσουν το "παιχνίδι" τους— βυθίζουν την ανθρωπότητα στη δυστυχία. Αδιαφορώντας παντελώς για την έννοια της Θείας Τιμωρίας, λόγω της ειδικής σχέσης που υπάρχει μεταξύ του ανθρώπου και του Θεού, έκαναν ό,τι μπορούσαν εις βάρος του πρώτου. Παράβλεψαν δηλαδή όλες τις συνέπειες, που θα είχαν οι πράξεις τους απέναντι στον άνθρωπο. Παράβλεψαν όλες τις Εντολές του Θεού, οι οποίες είναι κοινές για Εβραίους και Χριστιανούς. 
Όμως, το ακόμα πιο τρομερό ήταν άλλο. Αποδεικνύεται πως δεν είναι μόνον εγκληματίες, αλλά και θεομπαίχτες ...Δεν υποτίμησαν απλά τα αισθήματά Του προς τον άνθρωπο, υποτίμησαν τον Ίδιο ...Υποτίμησαν τις ικανότητές Του ...Υποτίμησαν τις γνώσεις Του ...Υποτίμησαν τον σχεδιασμό Του. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί τα "κόλπα", που έκαναν στον άνθρωπο, προκειμένου να τον αδικήσουν, πήγαν να τα κάνουν και εις βάρος του Θεού. Όπως διέφθειραν τους "εκλεκτούς" των λαών, προκειμένου να λεηλατήσουν τα κράτη τους, έτσι προσπάθησαν να κάνουν και με τους "εκλεκτούς" του Θεού, για να λεηλατήσουν τον Οίκο Του. Διέφθειραν τους δούλους Του και με το κόλπο sale and lease back πήγαν να του αφαιρέσουν αυτό, το οποίο καλώς ή κακώς οι άνθρωποι Τού αφιέρωσαν από ευγνωμοσύνη ...Αυτό, το οποίο μοιάζει με υλική περιουσία και ο Ίδιος θέλησε να υπηρετεί τους φτωχούς ανθρώπους.
 Αυτοί, δηλαδή, που ως Εβραίοι σταύρωσαν τον Υιό Του, χωρίς να τιμωρηθούν, εξέλαβαν την ατιμωρησία σαν αδυναμία και πήγαν να Του αρπάξουν και την "Περιουσία" Του ...Να την αρπάξουν, διαφθείροντας τους δούλους Του. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το οποίο βλέπουμε. Αυτοί, οι οποίοι περιφέρονται καταχρηστικά μέσα στον χριστιανικό Οίκο, συνεργάστηκαν με τους ιερείς Του και θέλησαν να "αξιοποιήσουν" την Περιουσία Του, για να επωφεληθούν οι ίδιοι. "Επενδυτές" δηλαδή και "διαχειριστές" πήγαν να κάνουν εις βάρος του Θεού τα "κόλπα" εκείνα, που έκαναν εις βάρος των λαών ...Για να το καταλάβουμε, δηλαδή ...Πήγαν οι Εβραίοι να "ρίξουν" τον Θεό, που τους έσωσε στην έρημο; ...Πήγαν να "ρίξουν" τον Θεό οι ιερείς, που οι ίδιοι διδάσκουν στους ανθρώπους ότι πρέπει να Τον φοβούνται σε βαθμό τρόμου ...ακόμα κι αν είναι άκακα νήπια;
...Αυτοί οι "συμμορίτες" πήγαν να "δουλέψουν" με "κολπάκια" Αυτόν, που οι ίδιοι διδάσκουν στους ανθρώπους ότι είναι κάτοχος κάθε γνώσης και σοφίας; ...Την κατάρα, που χρησιμοποιούν οι Εβραίοι, μήπως γνωρίζουν ποιος τους τη "χάρισε" για να τη χρησιμοποιούν; Αυτοί είναι οι αδίστακτοι θεομπαίχτες, που τώρα "κοσκινίζουν" την ανθρωπότητα, προκειμένου να τη λεηλατήσουν, βάζοντάς την στην οικονομική κρίση. Όμως, αγνοούν ότι στο τέλος το "κόσκινο" θα μείνει σε άλλα χέρια ...Άλλος θα μαζέψει αυτά, τα οποία θα μείνουν στο "κόσκινο" ...και θα είναι οι ίδιοι ...Άλλος θα αποφασίσει μόνος Του, αν θα ευτυχίσουν αυτοί οι οποίοι βρίσκονται "κάτω" ή αυτοί οι οποίοι βρίσκονται "πάνω" από το "κόσκινο".
...Δυστυχώς γι' αυτούς το "κόσκινο" θα πάει στα χέρια Αυτού, που τους καταράστηκε...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/12/free-europe.html