Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Τα 2 ακραία είδη ανθρωπότυπων, ο εβραϊκός και ο ελληνικός

Ο εβραϊκός ανθρωπότυπος είναι ο πιο δειλός, όχι γιατί έτσι γεννιέται, αλλά γιατί έτσι θέλουν οι ηγέτες του να είναι. Είναι ο πιο δειλός, γιατί αγωνίζεται να επιβιώσει, βασιζόμενος στη μαζι­κότητα. Η ατομική πράξη εκ των δεδομένων απειλεί τη συλλογική προσπάθεια. Αυτός ο οποίος την επιχειρεί είναι εχθρός, που απειλεί την επιβίωση και όχι ήρωας, που θα βοηθήσει τους υπόλοιπους. Αυτός που την επιχειρεί απειλεί με διχασμό τη μάζα κι αυτό είναι επικίνδυνο, όταν η επιβίωση εξαρτάται από τον όγκο της μάζας αυτής. Ως εκ τούτου ένας τέτοιος γενναίος άνθρωπος δεν προβάλλεται από την εξουσία ως πρότυπο μίμησης για έναν λαό που επιβιώνει με μέσον τη μαζικότητα. Αυτό σημαίνει ότι οι Εβραίοι εξουσιαστές επιλέγουν τη διαπαιδαγώγηση που γεννά δειλούς. Επιλέγουν να διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους με μέσον την τρομοκρατία, που τους βαστά ενωμένους γύρω από τους "προστάτες" τους.

Σ' ό,τι αφορά την ατομική εκπαίδευση των μελών του λαού τους, επιλέγουν

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

38.386 Υπογραφές εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη" του ΓΙΩΡΓΑΚΗ...


26 Ιανουαρίου 2011 και ενώ ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ έχει βαλθεί να καταστρέψει την Ελλάδα να την κάνει ¨όπως του έχουν πει τα αφεντικά του υπάρχει  η Ελλάδα που αντιστέκεται .Προς το παρόν με υπογραφές αλλά  πολύ σύντομα θα βρεθεί και στους δρόμους.

http://orthodoxwatch-ypografes.blogspot.com/

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Πάγκαλος… ο καταραμένος Σίσυφος της ελληνικής πολιτικής ζωής

«Μαζί τα φάγαμε» και ... «Μαζί θα ζήσουμε».
«Μας αποκάλυψε» και... θα τον «αποκαλύψουμε».
Μελετώντας κάποιος την κατ’ εξακολούθηση προκλητική συμπεριφορά του Πάγκαλου, αν μη τι άλλο θα απορέσει με τα "ευρήματα" της μελέτης του. Για τον νεοταξίτη μπιλντεμπεργκιανό Πάγκαλο είναι τουλάχιστον παράλογο ν’ αποκαλεί φοιτητές του "κώλου" τους φοιτητές του LSE. Για έναν πολιτικό, ο οποίος εκλέγεται από τις ψήφους των πολιτών, είναι τουλάχιστον παράλογο να τους αποκαλεί δημοσίως "ζώα". Για έναν "σοσιαλιστή", ο οποίος έφαγε γλυκό ψωμάκι, διορίζοντας οπαδούς του στο δημόσιο, είναι τουλάχιστον παράλογο να τους αποκαλεί άχρηστους. Για έναν γιο και εγγονό στρατιωτικών –ο οποίος δηλώνει μάλιστα περήφανος γι’ αυτούς— είναι τουλάχιστον παράλογο να χαρακτηρίζει τους στρατιωτικούς "αντιπαραγωγικούς". Για έναν πατέρα μιας δημοσίου υπαλλήλου είναι τουλάχιστον παράλογο να ισχυρίζεται ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες. Τέλος, για έναν άνθρωπο, ο οποίος ψήφισε υπέρ του ΔΝΤ και θα έπρεπε να "γλύφει" έναν εξοργισμένο λαό, είναι τουλάχιστον παράλογο να βγαίνει και να τον προκαλεί, λέγοντας το περίφημο …"μαζί τα φάγαμε".

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

προσοχή!!!Ο Τσιριδόσπυρος ΚΑΙ Ο "μπαλαμός" ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ....

                                                                               ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΚΕ

Το αυθεντικό κίνημα κατά των ΔΙΟΔΙΩΝ κινδυνεύει.

Ετοιμάζουν ένα σταλινικό ΠΑΜΕ για να το καπελώσουν.
Είναι πλέον βέβαιον ότι το κίνημα των διοδίων έχει αρχίσει να ενοχλεί τους "άνωθεν" και απόδειξη αυτού είναι ότι αναγκάζονται εσπευσμένα να χρησιμοποιήσουν τα μεγάλα "μέσα". Είναι έτοιμοι να αμολήσουν, εναντίον του κόσμου που αντιδρά, τα πιο επικίνδυνα "σκυλιά" που διαθέτουν. Τους γνωστούς ΚΚΕδες …Τα γνωστά παρασιτικά, ανεπάγγελτα, άεργα και προβοκατόρικα κομμούνια …Τους επαγγελματίες χαφιέδες του παρακράτους και της Νέας Τάξης. Μέχρι τώρα πίστευαν ότι το κίνημα θα "ξεφουσκώσει" και δεν το αντιμετώπιζαν με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Αυτό όμως δεν συνέβη και τώρα αναγκάζονται ν' αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Λείπουν σοβαρά χρήματα από το ταμείο του Μπόμπολα και αυτό δεν είναι διατεθειμένος να το επιτρέψει να συνεχίσει να συμβαίνει. Λείπουν χρήματα από τον Μπόμπολα και όταν λείπουν χρήματα από αυτόν λείπουν και από την Goldman Sachs.
Αυτό, το οποίο πρωτίστως πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης, είναι ότι το πρόβλημα των διοδίων είναι εξόχως σοβαρό. Τα ληστρικά διόδια των δρόμων δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Οι οδικές αρτηρίες είναι ένα από τα πλέον αποδοτικά Μegaκεφάλαια της Νέας Τάξης. Αυτά, τα οποία συμβαίνουν εδώ, συμβαίνουν κι αλλού. Συμβαίνουν όχι μόνον στις "Μπανανίες", αλλά ακόμα και στις πιο ισχυρές χώρες …Ακόμα και στο ιμπεριαλιστικό Τέξας οι κάτοικοι αντιδρούν στους "ληστές" των εθνικών οδών. Γιατί; Γιατί παντού υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Γιατί οι ίδιοι άνθρωποι των ίδιων τραπεζών βρίσκονται πίσω από όλα τα διόδια αυτού του Πλανήτη.
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι κανένας από αυτούς δεν θέλει να χαθεί ο έλεγχος της κατάστασης. Κανένας από αυτούς δεν θέλει ν' ανοίξει μια ανεξέλεγκτη "τρύπα" στον παγκόσμιο ληστρικό μηχανισμό τους. Αν οι Έλληνες αντισταθούν και κερδίσουν "μάχες" εναντίον τους, είναι βέβαιον ότι τα κέρδη αυτών των μαχών θα μεταφερθούν και στο εξωτερικό …και αυτό τους τρομοκρατεί. Αν οι Έλληνες ανοίξουν μια "τρύπα" στην Ελλάδα, κανένας δεν γνωρίζει την εξέλιξή της.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

"ΔΙΟΞΙΝΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 70% ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ"------Η Σλοβακία, χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, διέκοψε το Σάββατο προσωρινά την πώληση αυγών και κρέατος πουλερικών που εισάγονται από τη Γερμανία.



ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΙ  ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΦΙΛΟΙ"  ΜΑΣ .....ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ,ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ,ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΟΥΣ  ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΜΕ...........ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ .....Γερμανία-Σκάνδαλο διοξίνης: Μολυσμένη ζωοτροφή εξήχθη στη Δανία  ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ"SCHWEIN" ΘΑ ΦΑΓΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ