Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

"ΔΙΟΞΙΝΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 70% ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ"------Η Σλοβακία, χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, διέκοψε το Σάββατο προσωρινά την πώληση αυγών και κρέατος πουλερικών που εισάγονται από τη Γερμανία.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΙ  ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΦΙΛΟΙ"  ΜΑΣ .....ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ,ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ,ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΟΥΣ  ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΜΕ...........ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ .....Γερμανία-Σκάνδαλο διοξίνης: Μολυσμένη ζωοτροφή εξήχθη στη Δανία  ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ"SCHWEIN" ΘΑ ΦΑΓΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ 
 Ζωοτροφές μολυσμένες με διοξίνη από τη Γερμανία εξήχθησαν στη Δανία για την εκτροφή πουλερικών, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Επιβεβαιώσαμε την εξαγωγή μολυσμένης τροφής από τη Γερμανία που προοριζόταν για κότες παραγωγής αυγών στη Δανία", δήλωσε ο εκπρόσωπος για θέματα Υγείας και Κατανάλωσης Φρέντερικ Βίνσεντ.
Η επιβεβαίωση ότι μολυσμένη ζωοτροφή από τη Γερμανία εξήχθη σε άλλη χώρα της ΕΕ αποτελεί την τελευταία εξέλιξη ενός σκανδάλου που αποκαλύφθηκε πριν από μία εβδομάδα και εξαπλώνεται συνεχώς.
Η γερμανική κυβέρνηση χαρακτήρισε σήμερα "αδικαιολόγητη και απαράδεκτη" την απόφαση της Σλοβακίας να διακόψει προσωρινά την πώληση αυγών και κρέατος πουλερικών που εισάγονται από τη Γερμανία εξαιτίας του σκανδάλου της μόλυνσης με διοξίνη.

"Είναι αδικαιολόγητο και απολύτως απαράδεκτο, κάναμε ήδη γνωστή τη θέση μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση", δηλώνει ο γερμανός υπουργός Διατροφής, Γεωργίας και Προστασίας των Καταναλωτών σε ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα.

"Δηλώνουμε σαφώς ότι οι γερμανικές εξαγωγές δεν αντιπροσωπεύουν κανέναν κίνδυνο για την υγεία ", είπε προσθέτοντας ότι το Βερολίνο βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τη Νότια Κορέα για να πείσει τη Σεούλ "για την αποτελεσματικότητα των μέτρων που έλαβε η Γερμανία" για την προστασία των καταναλωτών.

Η Σλοβακία, χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, διέκοψε το Σάββατο προσωρινά την πώληση αυγών και κρέατος πουλερικών που εισάγονται από τη Γερμανία.
Πηγή: (ΑΠΕ-ΜΠΕ- Ρόιτερ- Γαλλ.Πρακτ.) 
Υ.ΓΣήμερα οι γερμανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ανιχνεύτηκε διοξίνη και σε φάρμες χοίρων στην περιοχή της κάτω Σαξωνίας και μάλιστα το κρέας περιείχε ποσότητες κατά 70% πάνω από το επιτρεπτό όριο… Φυσικά ακολουθούν θανατώσεις ζώων και μεγαλύτερη έλεγχοι τροφίμων στα παράγωγα χοιρινών που προέρχονται από την περιοχή…Συγκεκριμένα  ΚΛΑΪΝ  ΜΑΪΝ