Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Αποκλειστικό ...ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΩΤΙΑ!!!Τι προτείνει ο Παν. Τραϊανού για να βγούμε από την Κρίση.




Η Ελλάδα μπορεί να σωθεί
από τα "νύχια" των διεθνών τοκογλύφων.

Αρκεί να δηλώσει αδυναμία εξυπηρέτησης
του εξωτερικού της χρέους και να προχωρήσει
σε επαναδιαπραγμάτευσή του.

Να δικαστούν οι Πρωθυπουργοί του χρέους,
που μας οδήγησαν στην εθνική καταστροφή.



Το ελληνικό κράτος σήμερα απειλεί να παρασύρει στον όλεθρο τον ελληνικό λαό στο σύνολό του. Εγκληματικές πολιτικές δεκαετιών έχουν φέρει το κράτος στο χείλος της καταστροφής. Με ένα τεράστιο δημόσιο χρέος, το οποίο διαρκώς αυξάνει —χωρίς να υπάρχουν ούτε οι θεωρητικές πιθανότητες να αποπληρωθεί—, το κράτος οδηγείται αργά αλλά σταθερά στη "σφαγή". Τα "όρνεα" της διεθνούς τοκογλυφίας έχουν αντιληφθεί την ορατή πλέον αδυναμία του και έρχονται ν' αρπάξουν μερίδιο από τη "σάρκα" του.
Η "αργεντινοποίηση" του ελληνικού κράτους είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Ήδη κάποιοι άρχισαν να ακονίζουν τα "μαχαίρια" τους για το μερίδιό τους στη λεία. Μια "λεία", την οποία η σημερινή κυβέρνηση φρόντισε να "περιγράψει" με απόλυτη σαφήνεια. Η "μπιρμπιλοκυβέρνηση" των άσχετων, των άχρηστων και των ανίκανων …σ' αυτό το επίπεδο ήταν απόλυτα αποτελεσματική και ικανή. Καταμέτρησαν τη δημόσια περιουσία και την περιφέρουν σαν "λεία" ανά τον κόσμο. Παντού φροντίζουν να ενημερώνουν τους πιστωτές μας για την πολυτιμότητά της.
"Ελάτε όλοι να επενδύσετε στην Ελλάδα"… φωνάζει καθημερινά ο Πρωθυπουργός σε Δύση και Ανατολή. Τι εννοεί; Μήπως λέει: Ελάτε να φτιάξετε εργοστάσια να δώσετε και μεροκάματα στον ελληνικό λαό; Όχι βέβαια. …"Ελάτε όλοι να αγοράσετε ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει στην Ελλάδα, τώρα που έχει εξευτελιστεί και μπορείτε να πάρετε τα πάντα τζάμπα". …Είναι άλλο πράγμα η "επένδυση" από την "πώληση". "Επενδύσεις", οι οποίες έχουν ως μοναδικό αποτέλεσμα τη μετακίνηση της ελληνικής ιδιοκτησίας από ελληνικά χέρια σε ξένα, δεν είναι επενδύσεις. Είναι ξεπούλημα. Αν αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι προδότες, είναι σίγουρα οι μεγαλύτεροι ηλίθιοι που έχουν ποτέ πατήσει το πόδι τους σ' αυτήν τη γωνιά των Βαλκανίων.
Δανειολήπτης, ο οποίος όχι μόνον δεν "αποκρύπτει" περιουσιακά στοιχεία, προκειμένου να τα "σώσει", αλλά αντίθετα φτάνει στο σημείο να τα ψάχνει και να τα αποκαλύπτει όλα —και μάλιστα υποτιμημένα—, μόνον το ελληνικό κράτος είναι. Μιλάμε για τρομερά πράγματα. Μιλάμε για παγκόσμιο ρεκόρ ηλιθιότητας. Επειδή όμως ηλίθιοι σε τέτοιον βαθμό δεν υπάρχουν, αντιλαμβανόμαστε ότι μιλάμε για προδότες. Μιλάμε για προδοσία, που στόχο έχει να παραδώσει την πατρίδα των Ελλήνων στους απανταχού της Γης κλέφτες και τοκογλύφους.
Πρέπει άμεσα να οργανωθεί ένα σχέδιο σωτηρίας της χώρας από τα "νύχια" των κερδοσκόπων. Πού πρέπει να στηριχθεί ένα τέτοιο σχέδιο; Στις πολλαπλές υπάρχουσες υποχρεώσεις του ελληνικού κράτους. Στη σωστή και φιλολαϊκή κατανομή αυτών των υποχρεώσεων του κράτους ως οφειλέτη. Το ελληνικό κράτος δεν οφείλει μόνον σε ξένους πιστωτές, αλλά και στον ελληνικό λαό. Οφείλει —και μάλιστα πολλά— στο ασθενέστερο τμήμα του ελληνικού λαού, που είναι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Οφείλει τεράστια ποσά, εφόσον στα χρόνια της ασυδοσίας έβαζε τα "χέρια" του μέσα στα ασφαλιστικά τους ταμεία.
Αυτό είναι τρομερό, γιατί από την επιβίωση αυτών των ταμείων εξαρτάται η ίδια η επιβίωση πολλών Ελλήνων. Το κράτος μπορεί να χρεοκοπήσει, αλλά όχι ο λαός. Το κράτος μπορεί να "πεθάνει" και ν' "αναστηθεί", αλλά όχι ο λαός. Το κράτος μπορεί να ξεκινήσει από το απόλυτο μηδέν, αλλά όχι ο λαός. Το κράτος οφείλει να σώσει τα ασφαλιστικά ταμεία. Τα ταμεία, τα οποία στην κυριολεξία εξασφαλίζουν την επιβίωση για ένα μεγάλο ποσοστό του ελληνικού πληθυσμού. Πρωτεύουσα λοιπόν υποχρέωση είναι να "ξεχρεώσει" αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς τη σύνταξή τους και κατόπιν να ξεπληρώσει τους πιστωτές μας, οι οποίοι αναζητούν τα κέρδη τους.
Προτείνουμε στο κράτος......................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ