Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

"ΤΟ ΚΚΕ -ΠΑΜΕ, στην Ακρόπολη"

"Η Ακρόπολις των Αθηνών δεν αποτελεί προπύργιο του ΚΚΕ ούτε είναι κομματικοποιημένο όργανο της οποιασδήποτε πολιτικής παράταξης από την ακροδεξιά μέχρι και την ακροαριστερά,πολύ περισσότερο για τα εκτός Ελληνικής Βουλής κόμματα,ομάδες ή...



οτιδήποτε άλλο.

Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.

Δεν έχω , δεν έχεις και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να καταλαμβάνει το Ιερό αυτό χώρο και να αναρτά πανό είτε του ΚΚΕ είτε του οποιουδήποτε ελληνικού κόμματος.

Όταν όμως ο κύριος Μαΐλης λέει ότι το ΚΚΕ δεν αναγνωρίζει το Σύνταγμα της Ελλάδας,τότε ας πάτε στη Βόρεια Κορέα να μείνετε όλοι σας διότι αποτελείτε ένα από τα 3-5 δεινά της ελληνικής κοινωνίας με αυτού του τύπου συνδικαλισμού που προάγετε ενώ θα μπορούσατε να ήσασταν εντελώς διαφορετικοί ως κόμμα και περισσότερο σεβάσμιοι στους πολίτες αυτής της χώρας.



Πυροβολείτε την Ελλάδα εκ των έσω ,διαλύετε τον τουρισμό ,τον όποιο τουρισμό και δημιουργείτε το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που έχετε στο μυαλό σας σαν στρατηγικό στόχο και σχεδιασμό.

Πέρασα,είδα τα δύο πανό και ευθέως σας λέω ότι σιχάθηκα το ΚΚΕ και τους Κκέδες.

Οι τεμπέληδες που θέλουν να βγάζουν χρήμα χωρίς να δουλεύουν είναι το ίδιο ένοχοι με αυτούς που κλέβουν ενώ δουλεύουν και επειδή τα δύο άκρα ενώνονται ,δεν διαφέρετε σε τίποτα από αυτούς.

ΑΙΣΧΟΣ - ΝΤΡΟΠΗ

για εσάς,τα παιδιά σας και το κόμμα σας που ενώ σαν ιδεολογία έχει σημαντικότατα σημεία και στοιχεία κοινωνικοοικονομικής θεώρησης,το έχετε καταντήσει και καταστήσει ουσιαστικά άνομο και ασύμφορα υπαρκτό στην Ελλάδα του 2010 και το χειρότερο είναι ότι δικαιώνονται αυτοί που έλεγαν ότι δεν έπρεπε να σας νομιμοποιήσει ο Κ.Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου ως κόμμα της Ελληνικής Βουλής.

Έχετε καιρό να φτιάξετε όσα κακώς και εσείς οι ίδιοι βλέπετε ,αν τα βλέπετε διότι πιστεύετε προφανώς ότι ζούμε στο 1917 .
Θα γίνετε περισσότερο χρήσιμοι στην ελληνική κοινωνία με σωστές και υπεύθυνες πολιτικές παρά με πολιτικές που οδηγούν στο πουθενά.

Ακόμα και αν δεχθώ ότι πρέπει να κατέβουμε όλοι στους δρόμους και να διώξουμε το σάπιο πολιτικό μας σύστημα ,αναρωτιέμαι αν και εσείς δεν είστε μέλη αυτού του σάπιου συστήματος ή τι πρόκειται να συμβεί την επόμενη ημέρα.

Άσχετα με όλα αυτά η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ δεν είναι ΔΙΚΗ σας αλλά όλων και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να τη κλείνετε και να παρουσιάζετε μια τέτοια γραφικά θλιβερή εικόνα στην ελληνική και παγκόσμια κοινωνία.

Μπορείτε να αναρτήσετε πανό στα σπίτια σας ή οπουδήποτε αλλού εκτός από τα ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ.

ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

(Και δεν γράφεται "Peoples of Europe" αλλά "People of Europe")"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ