Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Ο ΝΕΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ …ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ


Ρεσιτάλ υποκρισίας: Νόμπελ Ειρήνης στον… Ομπάμα!

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh

13obama_600Την ίδια ώρα που και τα τελευταία επιχειρήματα της «αυτοκρατορίας του καλού» έχουν απογυμνωθεί από κάθε ηθική βάση, η επιτροπή των Νομπέλ έδωσε το βραβείο ειρήνης στον πρόεδρο των ΗΠΑ! Αυτό στην ίδια χρονική περίοδο που κάτω από τις διαταγές του Μπάρακ Ομπάμα ο στρατός των ΗΠΑ βρίσκεται σαν στρατό κατοχής σε δύο χώρες. Στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, όπου διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις!

Μαύρη κωμικο-τραγωδία, λοιπόν, η απόφαση να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης για το 2009, στον πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama. Επικεφαλής της επιτροπής απονομής των Νόμπελ είπε ότι επιλέχθηκε ο νέος Αμερικανός πρόεδρος χάρη στις αξιέπαινες προσπάθειές του να ενισχύσει την παγκόσμια διπλωματία και τη συνεργασία των λαών». «Η επιτροπή αποδίδει μεγάλη σημασία στο όραμα και στις προσπάθειες του Obama για έναν κόσμο χωρίς πυρηνικά όπλα», δήλωσε ο πρόεδρος της νορβηγικής επιτροπής Thorbjoern Jagland από το Όσλο.

Απόφαση για γέλια και για κλάματα που δείχνει την απέραντη υποκρισία που επικρατεί στον θλιβερό μας κόσμο στην εποχή της «παγκοσμιοποίησης»…