Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…"ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ" !!!


Οι Έλληνες δεν τρομάζουν και αυτό τρομάζει τους επίδοξους κατακτητές τους που προσπαθούν με κάθε τρόπο και συγκεκριμένα βάζοντας πολλές "φωτιές" σε πολλά μέτωπα να τον καθηλώσουν και να αποτρέψουν το "μοιραίο"…την ήττα τους.
Είναι ορατό από όλους πλέον το σχέδιο τους  και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας .Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν έναν λαό που στις φλέβες του ακόμη υπάρχει αίμα ηρώων, που δεν έχουν περάσει ούτε 50 χρόνια που συγγενείς του και οι ίδιοι τα βάλανε με την "Γερμανική μπότα" που τρομοκρατούσε τους πάντες .
Θα βγούμε από την δραχμή;
Θα μας δώσουν οι Γερμανοί ψίχουλα για άλλους 3μήνες;
Ο Σαμαράς θα κάνει όσα έταξε στους νέους;;;
 …ΔΟΥΛΕΙΕΣ-ΔΟΥΛΕΙΕΣ-ΔΟΥΛΕΙΕΣ.!!!
Και τι δουλειά έχει να παίζει όλη την ώρα η διαφήμιση του ποδοσφαίρου του 2014 για την τιμημένη ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ;      
ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙΑ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.     
Είναι φανερό ότι οι απατεώνες εντός και εκτός προσπαθούν να μας αποσυντονίσουν με κόλπα παπατζήδων να μας κάνουν να πούμε ευτυχώς που ζούμε σε τέτοιους δύσκολους καιρούς και να ξεχάσουμε τον στόχο μας, να ξεχάσουμε τους προγόνους μας και την ιστορία μας, τις παραδόσεις μας, την θρησκεία μας την κουλτούρα μας και γενικά να θυμόμαστε μόνο ένα …ότι είμαστε τυχεροί που ζούμε.
Οποιος φοβάται να πεθάνει
σίγουρα δεν μπορεί να ζήσει και αυτήν την στιγμή οι έλληνες πεθαίνουν στα σπίτια τους και ένας ένας εγκαταλείπουν τον τόπο αυτό και το
χειρότερο, ΑΔΟΞΑ και αμάχητος.
Δεν υπάρχει χειρότερος θάνατος για τον έλληνα .
Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και όχι άδικα .
 Ο SUN TZU λέει στο  μεγαλειώδες έργο του η "τέχνη του πολέμου" ότι η πρώτη επίθεση που εξαπολύει ένας ιδιοφυής στρατηγός είναι εναντίον του πνεύματος του εχθρού, και αυτό κάνουν όλοι αυτοί ενάντια μας.
  Αγνόησαν όμως κάτι βασικό "μερικοί άνθρωποι είναι έξυπνοι να γνωρίζουν τον εαυτό τους  αντιπάλους τους" οι έλληνες όταν τους κοντράρεις τότε έχουν καλύτερες αποδόσεις και πραγματοποιούν άθλους .
Ζούνε και πεθαίνουν για τους άθλους γιατί οι ήρωες τους και τα πρότυπα που έχουν είναι όλοι θαρραλέοι άνθρωποι που τα βάζουν με θεούς και θηρία θα κωλώσουν σε φουκαράδες παπατζήδες;  ΟΧΙ.
Τι μένει να δούμε ;Τρόπους που θα κάνουν τους φαινομενικά δυνατούς εχθρούς μας να πανικοβάλλονται και να το βάζουν στα πόδια.
Μια σωστή μάχη έχει και επίθεση και άμυνα.
Ο ΣΟΥΝ ΤΖΟΥ λέει ότι η τέχνη του πολέμου είναι ζωτικής σημασία για την πολιτεία και είναι στην ουσία ζήτημα ζωής και θανάτου ,δρόμος που οδηγεί είτε στην ευημερία είτε στην καταστροφή ,ως εκ τούτου θα πρέπει να μελετάτε εις βάθος και καθημερινά.
Καταρχήν θα πούμε ένα πράγμα πρώτα από όλα θα πρέπει οι έλληνες να γίνουμε μια γροθιά και να βοηθάμε τον διπλανό μας  όπως μπορούμε ηθικά και υλικά αυτές τις δύσκολες ώρες και  από εκεί και πέρα να δούμε που "πονάει" ο εχθρός και από πού παίρνει δυνάμεις και από πού αποδυναμωνόμαστε εμείς…
Γιατί πολεμά ο εχθρός και γιατί εμείς..
πρέπει να οργανωθούμε και να πλήξουμε όπου μπορούμε και με όποιο τρόπο τον εχθρό.
Σε πρώτη φάση πρέπει όσοι  καταλάβουμε  να  ενημερώνουμε έστω και λεκτικά όλους γύρω μας για την κατάσταση …
 όταν λέμε ότι θέλουμε να μην αγοράζει κανένας ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ-ΣΟΥΗΔΙΚΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ το εννοούμε αλλά αυτό για να γίνει θα πρέπει να νικηθούν αυτά τα προϊόντα από τα δικά μας ντόπια .
Θα πρέπει οι έλληνες "ΕΠΙΠΛΑΔΕΣ"- παραγωγοί  να βάλουν το μυαλό τους και  να ενωθούν και να ιδρύσουν ένα ΑΝΤΙ-ΙΚΕΑ ολοι ξέρουμε ότι το ΙΚΕΑ (είναι είναι επιχείρηση με μεγάλα καταστήματα επίπλων, έχει σουηδική προέλευση, η έδρα της είναι στην Ολλανδία αλλά διατηρεί σουηδική ταυτότητα.)
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.
Αυτό είναι "πηγή" της ανεργίας για την χώρα μας και μπορούμε να το πολεμήσουμε –πρέπει να το πολεμήσουνε οι παραγωγοί μας και έτσι να αρχίσουν να έχουν δουλειές οι νέοι και πάλι .
Είναι επιτακτική ανάγκη να αρχίσουν να δουλεύουν όλοι και όλοι να πολεμάνε όσους μας στερούν τον πλούτο και το ιερό μεροκάματο  από την χώρα μας .
Πλήρη αποστροφή και στην διασκέδαση  των προϊοντών τους σε ΟΥΙΣΚΙΑ ΒΟΤΚΕΣ ΚΑΙ άλλες ΠΑΠΑΡΙΕΣ  που εισχώρησαν και έγιναν ΜUST  με το ζόρι την δεκαετία του 80.
Αν αντί για σφηνάκια πίναμε τσίπουρο η ούζο ή κρασί  θα κλαίγανε οι αγγλοσάξονες που μας ποτίζουν σαβούρες.
Φτάσαμε στο σημείο οι διαφημιστές του JAMBO  να μας δουλεύουν με τα μπαλόνια τους ,λες και απευθύνονται σε χαζούς ανθρώπους "ΡΟΥΑΦΑΩ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΙΙΙΙ"  Πόσα ελληνικά προϊόντα έχει μέσα το JAMBO ; Πόσα Ευρωπαϊκά έχει;;;
Πόσες  επιχειρήσεις κλείσανε για να μας κοροϊδεύει η κάθε εισαγωγική;;;
Αντιλαμβάνεται πλέον ο καθένας ότι πλέον η μάχη και το πρόβλημα δεν είναι Ελληνικό αλλά ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ.
Απλά πρέπει πάλι να ξεκινήσουμε εμείς τον πόλεμο και αυτό πρέπει να γίνει ΣΗΜΕΡΑ.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ  που ξεκίνησαν μια εκστρατεία και λέγανε "ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ"  και δημιουργήσανε πρόβλημα ώστε να πέσουνε οι τιμές .
Τους προτρέπουμε να συνεχίσουν με μια διαφορά να μην πολεμάνε για να μειωθούν μερικά λεπτά από το γάλα αλλά για την πατρίδα τους να το μετονομάσουν "ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ"   
 Αν αυτό ξεκινήσει για μια βδομάδα θα δούμε τους Γερμανούς να μας φέρνουν και τις αποζημιώσεις και τον Χριστοφοράκο αλλά και να παίρνει "φωτιά" όλη η νότια Ευρώπη.
Τα πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς .
Είμαστε έτοιμοι να συγκρουστούμε με όλους αυτούς τους νάνους;
Μην μεταδίδεται τις ειδήσεις τους στο facebook  και στα blog σας που μεταφέρουν τον "ΠΑΠΑ"  από εδώ και εκεί και την μάχη όπου θέλουν αυτοί εμείς θέλουμε να φύγουν τα ξένα συμφέροντα από την χώρα και σε αυτό πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας .
Μετά λύσεις υπάρχουν για να φτιάξουμε την Δημοκρατία μας προς το παρόν πρέπει να εστιάσουμε στον στόχο μας… ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ"  .
Υ.Γ  ΟΙ  ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΚΟΥΝΕ Η ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ;;;;
*ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΔΥΝΑΤΟΣ.
*Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται αφού θέλουν να μας κάνουν πόλεμο ας τους κάνουμε ΕΡΩΤΑ.
 *Φυσικά και δεν πιστευούμε οτι αυτή είναι και η μοναδική μέθοδος αντίδρασης και οτι εμείς την ξέρουμε αλλά είναι μια αρχή στην συνέχεια θα βρεθούν κι αλλοί πιο ικανοί να μας "δειξουν" καλύτερους τρόπους και τότε θα κλάψουν τα κουτορνίθια και πάλι που τα βάλανε μαζί μας. 
                                                                                                  "ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ"
                                                                                                       21-8-2012