Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Απο τον Περικλή στον βενιζέλο και σύντομα στον Γιωργάκη με το κολάν!!!

Απο την δραχμή στα ευρώ...Οι Ελληνικές δραχμές είχαν πάνω τους κάποια πρόσωπα που "έλεγαν" κάτι στους Έλληνες, κάτι μας θύμιζαν κάποια ιστορία μας κάποιο σημαντικό πρόσωπο ,κάποιο σημαντικό γεγονός που δεν πρέπει και δεν θέλαμε να το  ξεχνάμε αιώνες.
την κεφαλή Περικλέους
, το Σολωμό,  τον Καραϊσκάκη,  Μαντώ Μαυρογένους, Κανάρη,Μπουμπουλίνα,Μπότσαρης,Αλέξανδρο,¨Ομηρο,Σολωμός,θεούς,φιλόσοφους, όλοι αυτοί μας έδειχναν ποιοι πραγματικά είμαστε.
Αντ' αυτού μας φέρανε το Ευρώ που εξαφάνισε απεικονίσεις χιλιάδων χρόνων και κράτησε μόνο τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ και το καράβι γιατί άραγε;;;
Μας μεθύσανε με τα δάνεια τους και τις καταναλωτικές τους προπαγάνδες, τα   δάνεια τους αγορασμένα με 1% και πουλώντας τα με 20%  σε όλους μας.
Τώρα κάνουν εκπτώσεις αλλά στην πραγματικότητα  ανησυχούν γιατί ξέρουν ότι μια στιγμή χρειάζεται για να γυρίσει ανάποδα το ελληνικό κεφάλι και να τους πάρει ο διάολος .
Σε πρώτη φάση πρέπει να αρχίσουμε να μαζευόμαστε  έξω από τις τράπεζες, έξω από τον Άρειο πάγο, έξω από σούπερ μάρκετ, έξω από διόδια για να καταλάβουν ότι άρχισαν τα όργανα.
Αν δεν αρχίσουμε να κινητοποιούμαστε σε λίγο θα βγάλουν και ευρώ με τον γιωργάκη με κολάν και τον χοντρόβενιζέλο να τρώει κανένα κοτόπουλο,τον μπιφτεκά με τα μπιφτέκια του και πάει λέγωντας...ας τους στείλουμε  εκεί που αξίζουν να πάνε, στα σκουπίδια της ιστορίας .