Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Ο ψεύτης Πρωθυπουργός να παραιτηθεί αμέσως και να περάσουμε σε «Εργολαβική Κυβέρνηση» λαϊκής εντολής και ευθύνης....


Αυτή είναι η  μόνη λύση για έξοδο από την κρίση.
Όλοι ξανά στις πλατείες με μοναδικό στόχο την αλλαγή κυβέρνησης σε εργολαβική κυβέρνηση.

Η Ελλάδα πρέπει —αλλά και μπορεί— ν' αγωνιστεί για τη "σωτηρία" της …Την πραγματική σωτηρία και όχι αυτήν τη "σωτηρία" που υπόσχονται οι τοκογλύφοι και οι προδότες με τα δάνεια …

 «Εργολαβική Κυβέρνηση» Σημαίνει Κυβέρνηση, η οποία θα "δεσμευτεί" εκ των προτέρων να πράξει όχι ό,τι αυτή η ίδια νομίζει, αλλά ό,τι νομίζει ο "εντολοδότης" της και άρα ο λαός –όλοι εμείς.
Ακολουθώντας το συνταγματικό τυπικό, μπορεί ο καθένας να ιδρύσει κόμμα και αφού περιγράψει προεκλογικά τα "πώς" θα εξυπηρετήσει τις εντολές του λαού, μπορεί στη συνέχεια να διεκδικήσει την ψήφο του.
Αυτή είναι η ιδιομορφία αυτού, του οποίου λέμε σήμερα. Μέχρι σήμερα οι Κυβερνήσεις προέρχονταν από τα γνωστά κόμματα τον ιδεολογιών …Τα κόμματα, τα οποία —όπως αποδείχθηκε— "δούλευαν" τον λαό. Τον "δούλευαν", γιατί, ενώ προεκλογικά τού παρουσίαζαν τον "ιδανικό" τους κόσμο… "Όπως λεφτά υπάρχουν" καταλήγαμε "στο φέρτε τα λεφτά σας απατεώνες Έλληνες που τα έχετε κρύψει;"
Σήμερα και εξαιτίας της παγκόσμιας κρίσης, έχει αποκαλυφθεί το "παιχνίδι" της απάτης. Φαίνεται πλέον πως όλοι οι "έμποροι" είναι ίδιοι μεταξύ τους και αδύναμοι να δώσουν λύσεις στην κατάσταση.
Στις επόμενες εκλογές,
δηλαδή, μπορεί να "αποθεωθεί" η Δημοκρατία, εφόσον μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει όπως προβλέπει η ίδια η έννοιά της. Απόλυτη Δημοκρατία, εφόσον ο λαός θα μπορεί ν' αποφασίσει γι' αυτά που θέλει να ζήσει και ο ίδιος θα κληθεί να επιλέξει αυτούς, οι οποίοι θα του τα προσφέρουν. Αυτό σημαίνει πως ο λαός θα θέτει τις προδιαγραφές και οι "υποψήφιοι" θα διαγωνίζονται μεταξύ τους ανάλογα με το πόσο "κοντά" μπορούν να βρεθούν στις προδιαγραφές αυτές. Ο κυρίαρχος λαός θ' αποφασίζει και θα παίρνει τις ευθύνες του γι' αυτούς που τον κυβερνούν.
…Κυβέρνηση περιορισμένης "ευθύνης", η οποία επιλέχθηκε με εκλογές ως εκφραστής εκείνου που φέρει την ευθύνη …και είναι ο ίδιος ο λαός …Ο λαός, ο οποίος μόνος του θα προσδιορίσει τις "κόκκινες γραμμές", που αφορούν τη Δημοκρατία του …Ο λαός, που θα πάρει ο ίδιος πάνω του την ευθύνη να προστατεύσει αυτές τις "γραμμές" άμυνας, όταν θα βρεθεί η δική του Κυβέρνηση υπό εξωτερική πίεση. Αν, δηλαδή, πληρωθούν ή όχι τα ομόλογα, αυτό είναι ευθύνη του λαού και όχι εκείνου ο οποίος εμφανίζεται ως Πρωθυπουργός της χώρας. Αν θα ιδιωτικοποιηθούν οι χρυσοφόρες ΔΕΚΟ ή όχι, αυτό θα είναι ευθύνη του λαού και όχι εκείνου ο οποίος εμφανίζεται ως επικεφαλής της εκτελεστικής εξουσίας.
Με δημοψηφίσματα ο λαός παίρνει τις μεγάλες ευθύνες, όταν πρέπει να προστατεύσει "κόκκινες γραμμές" …Όταν πρόκειται να υπερασπιστεί το δίκιο του και το μέλλον του …Όταν με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ φυλάσσονται ή εγκαταλείπονται εθνικές, πολιτικές ή κοινωνικές "Θερμοπύλες". Με δημοψηφίσματα δεν μπορείς να κυβερνάς ένα κράτος στην καθημερινότητά του. Για την εξουσία της καθημερινότητας αρκεί το Σύνταγμα και οι θεσμοθετημένες κυρίαρχες εξουσίες. Ο λαός με δημοψηφίσματα προστατεύει τα συμφέροντά του από εξωτερικές απειλές και απειλεί τις άχρηστες κυβερνήσεις, οι οποίες τον απειλούν εκ των έσω.

Τι απαιτεί σήμερα ο ελληνικός λαός;

1) Δικαιοσύνη.
Αν η Δικαιοσύνη λειτουργούσε στοιχειωδώς, δεν θα υπήρχε καν Γιωργάκης στη σημερινή Κυβέρνηση, για να μας ταλαιπωρεί με την προδοσία του …Θα είχε πάει φυλακή από τότε που μοίραζε ως Υπουργός Εξωτερικών δημόσια χρήματα στη μάνα του, στα αδέρφια του και στους κολλητούς του.
Η Δικαιοσύνη ευθύνεται, που εντελώς "παράνομα" δεν τιμωρήθηκε κανένας εγκληματίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για το Χρηματιστήριο, για τα σκάνδαλα της Siemens, αλλά και για την καθημερινή διαφθορά, η οποία ταλαιπωρεί τον πολίτη από τα νοσοκομεία μέχρι τις πολεοδομίες και τη "βιομηχανία" της παραπαιδείας.
Οι κύριοι υπεύθυνοι αυτών των λαϊκών εγκλημάτων είναι οι ηγέτες της σημερινής Δικαιοσύνης και αυτοί δεν δικαιούνται πλέον να παραμείνουν στις θέσεις τους.
Μια νέα σύνθεση του Αρείου Πάγου —και κάτω από την "ασπίδα" της λαϊκής εντολής και υπό την απόλυτη προστασία της "εργολάβου" Κυβέρνησης— είναι βέβαιο ότι θα μπορέσει εύκολα να επιτελέσει το καθήκον της.
Ένας νέος Άρειος Πάγος θα πρέπει να κρίνει τη συνταγματικότητα του νόμου, ο οποίος είναι ο κύριος υπεύθυνος της σημερινής διαφθοράς και ατιμωρησίας …Τον νόμο περί Ευθύνης Υπουργών. Να τον κρίνει ως αντισυνταγματικό και προϊόν εσχάτης προδοσίας ενός καταρρέοντος φασιστικού καθεστώτος. Να τον καταργήσει και να θέσει τους πάντες υπό την κρίση της Δικαιοσύνης. Στο όνομα του λαού να κριθούν άπαντες από τη Δικαιοσύνη …Άπαντες, γιατί δεν είναι δυνατόν να υπάρχει παραγραφή για το έγκλημα της διαφθοράς …Δεν υπάρχει παραγραφή για το έγκλημα της κλοπής δημοσίου χρήματος …Δεν υπάρχει παραγραφή για το έγκλημα ...της Προδοσίας.

2) Τιμωρία των υπευθύνων.
Ο λαός πρέπει να δώσει "εντολή" σε μια "εργολαβική" Κυβέρνηση να συλληφθούν, να ανακριθούν και να δικαστούν όλοι οι υπεύθυνοι των κυβερνήσεων, που μας οδήγησαν στη σημερινή αθλιότητα …Να "ζητήσει", ως εντολοδότης και εργοδότης της "εργολαβικής" Κυβέρνησης, να συλληφθούν όλοι οι υπεύθυνοι πολιτικοί αρχηγοί από το 1989 και μετά. Γιατί μετά από αυτήν την ημερομηνία και όχι από το 1974, που είναι η τυπική έναρξη της περιόδου της "αμαρτωλής" μεταπολίτευσης; Γιατί τότε άλλαξε ο παγκόσμιος σχεδιασμός και οι νέοι Κυρίαρχοι του Κόσμου αποφάσισαν να "κατακτήσουν" τον κόσμο μέσω των δανείων και των χρεών.
Μέχρι το 1989 κυρίαρχες ήταν οι ιδεολογίες και οι παράμετροι, οι οποίες συνδέονταν με τον ιμπεριαλισμό και έκριναν τις ηγεσίες για τον πατριωτισμό τους ή την αξία τους, ήταν διαφορετικές. Μέχρι το 1989 οι προδότες λειτουργούσαν αποκλειστικά και μόνον με ιδεολογικά κριτήρια και ως εκ τούτου με αυτά κρίνονταν. Από το 1989 και μετά οι προδοτικές ηγεσίες κρίνονται μόνον για τις "κερκόπορτες" που άφηναν στην οικονομία και στους ανεξέλεγκτους δανεισμούς. Προτείνουμε λοιπόν να δικαστούν οι Κυβερνήσεις των πολιτικών ...αλλά και το δορυφορικό προσωπικό, το οποίο τους εξυπηρετούσε στην προδοσία τους.

Α) Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης, ο Μάνος, ο Ανδριανόπουλος, ο Χριστοδούλου, ο Σουφλιάς ...και η Μιράντα Ξαφά.
Β) Η Κυβέρνηση Σημίτη. Ο Σημίτης, ο Παπαντωνίου, ο Παπαδόπουλος, ο Χριστοδουλάκης, ο Τσοχατζόπουλος, ο Λαλιώτης, ο Πάγκαλος, ο Βενιζέλος, ο Βερελής, ο Γιώργος Παπανδρέου, η Βάσω Παπανδρέου ...και ο Σκαρπέλης, ο Λάμπρου, ο Μανασής κλπ..
Γ) Η Κυβέρνηση Καραμανλή. Ο Καραμανλής, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αλογοσκούφης, ο Δούκας, ο Παπαθανασίου, ο Λιάπης, ο Σουφλιάς, ο Παυλόπουλος, ο Βουλγαράκης ...και ο Βουρλούμης, ο Αράπογλου, ο Αθανασόπουλος κλπ..
Δ) Η Κυβέρνηση Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου, ο Παπακωνσταντίνου, ο Πάγκαλος, ο Βενιζέλος, ο Ραγκούσης, ο Λοβέρδος, ο Ρέππας ...και ο Νίκος Παπανδρέου, ο Τζαμάζ, ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (Ο.Δ.ΔΗ.Χ) κ. Χριστοδούλου.

Συνένοχοι και συνεργάτες όλων αυτών είναι και όλοι οι Διοικητές της Τράπεζας της Ελλάδας για το επίμαχο χρονικό διάστημα …Όλοι αυτοί, οι οποίοι προτίμησαν να υπηρετήσουν τον μεγαλομέτοχο της Τράπεζας της Ελλάδας Ρότσιλντ και όχι τον ελληνικό λαό …Όλοι αυτοί, οι οποίοι άνοιξαν τον "ασκό του Αιόλου" της κερδοσκοπίας στην Ελλάδα …Αυτοί, οι οποίοι επέτρεψαν τη λεηλασία των πρώην δημόσιων τραπεζών από τυχοδιώκτες ιδιώτες, όπως είναι ο Λάτσης, ο Βαρδινογιάννης και ο Σάλλας …Όλοι αυτοί, οι οποίοι επέτρεψαν να "μαγειρεύονται" τα δημοσιονομικά στοιχεία και οδηγούσαν στον ανεξέλεγκτο δανεισμό του κράτους από το διεθνές τοκογλυφικό κύκλωμα …Όλοι αυτοί, οι οποίοι επέτρεψαν στους εγχώριους τοκογλύφους να "λιώσουν" τους Έλληνες δανειολήπτες με τοκογλυφικά δάνεια …Όλοι αυτοί, οι οποίοι εξανέμισαν τον αποταμιευμένο ελληνικό πλούτο μέσω του εγκλήματος του Χρηματιστηρίου και της "φούσκας" των ακινήτων.
…Τα γνωστά "σκουπίδια" της Goldman Sachs και της εβραϊκής τοκογλυφίας. Παπαδήμος, Γκαργκάνας και Προβόπουλος.

Μαζί μ' αυτούς να συλληφθούν και να οδηγηθούν σε δίκη και οι ηγέτες της Δικαιοσύνης για την ίδια περίοδο. Όλοι εκείνοι οι "φύλακες", οι οποίοι δεν έκαναν το καθήκον τους και τους επέτρεψαν να γίνουν καθεστώς …και μάλιστα διεφθαρμένο καθεστώς. Να τιμωρηθούν οι Σανιδάδες, οι οποίοι αυθαίρετα, εξωδικαστικά και πάντα προκαταβολικά αποφάσιζαν πότε οι πολιτικοί ήταν ένοχοι και πότε αθώοι. Να τιμωρηθούν οι διάφοροι υπάλληλοι Κεδίκογλου με τους μυστηριωδώς εκατομμυριούχους πλην όμως άεργους γιους. Πρέπει οι Έλληνες να σηκώσουν επιτέλους την "πέτρα" της Μεταπολίτευσης, για ν' αποκαλυφθούν όλα τα "σκουλήκια", που "σάπισαν" την Ελληνική Δημοκρατία.
Πρέπει τα δικαστήρια να τους αντιμετωπίσουν όπως αντιμετωπίζονται τα μέλη μιας συμμορίας. Τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί. Να τους αντιμετωπίσουν ως μια οργανωμένη και κατευθυνόμενη εκ των ιμπεριαλιστών πολιτική "συμμορία", η οποία συνειδητά πρόδωσε την πατρίδα μας. Τα δικαστήρια να δουν τον "ρόλο" της κάθε ομάδας ξεχωριστά και στο τέλος να συνθέσουν ολόκληρο το "παζλ", για να δούμε τι ακριβώς έκαναν εις βάρος του λαού κατόπιν παραγγελίας των "αφεντικών" τους.
…Βούληση να υπάρχει και τα πάντα είναι εύκολα. Μπορεί η Δικαιοσύνη να ξεκινήσει από την αναζήτηση των περιουσιακών τους στοιχείων και αφού εξασφαλίσει εύκολα και γρήγορα τη σίγουρη καταδίκη τους, να την "παζαρέψει" με τις ομολογίες τους. Από τη στιγμή που μπορεί μόνον με τα περιουσιακά τους στοιχεία να τους καταδικάσει με τεράστιες ποινές, μπορεί να το διαπραγματευτεί με αντάλλαγμα τις γνώσεις τους. Μόνον με αυτήν τη γνώση μπορεί να συντεθεί το "παζλ" της σημερινής αθλιότητας.

3) Προστασία της εθνικής περιουσίας.
Σήμερα πραγματοποιείται ένα "πλιάτσικο" εις βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού. Μιλάμε για μια λεηλασία άνευ προηγουμένου …Μια αρπαγή, που όμοιά της είχε γευτεί ο ελληνικός λαός μόνον επί γερμανικής κατοχής. Υπό το πρόσχημα της ιδιωτικοποίησης και της ελεύθερης αγοράς αναγκάζουν τους Έλληνες να υποστούν μια απώλεια, η οποία μόνο με απευθείας στρατιωτική κατάκτηση μπορεί να συγκριθεί …Να υποστεί την απώλεια των κοινωνικών αγαθών, αλλά και την οικονομική ζημιά εξαιτίας της τεράστιας αξίας των ΔΕΚΟ που τα προσφέρουν. Οι ξένοι ιμπεριαλιστές, στηριζόμενοι στην άγνοια του ελληνικού λαού και την προδοσία των ηγεσιών του, αρπάζουν ό,τι πιο πολύτιμο έχουν οι Έλληνες.
Αυτά όλα λαός πρέπει να τα αντιμετωπίσει. Πρέπει να τα αντιμετωπίσει, δίνοντας μια ανάλογη "εντολή"* σε μια "Εργολαβική Κυβέρνηση".
4) Απαλλαγή από το απεχθές χρέος.
Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο για την υπόθεση του χρέους, θα κάνουμε μια διευκρίνιση, γιατί πολλά λέγονται για το νόμισμα …Πολλά και ψευδή, τα οποία έχουν ως στόχο να αποπροσανατολίσουν και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Όποιος αμφισβητεί το χρέος, δεν σημαίνει ότι αμφισβητεί τη νομισματική ένωση. Όποιος αμφισβητεί το χρέος, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μιλάει για χρεοκοπία της χώρας …και πολύ περισσότερο δεν σημαίνει ότι μιλάει για επιστροφή στη δραχμή.
Τόσο η χρεοκοπία όσο και η δραχμή είναι επιλογές, οι οποίες μπορούν να μπουν σε ένα "τραπέζι" διαπραγματεύσεων, αλλά όχι και οι μοναδικές. Απλά, επειδή, παρ' όλο που μπορεί να είναι συμφέρουσες για τον ελληνικό λαό, αλλά είναι παντελώς εχθρικές προς το περιβάλλον των δανειστών μας, είναι τελευταίες και όχι πρώτες. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι τη στιγμή αυτή συμφέρει τους Έλληνες μια πολύ συγκεκριμένη επιλογή. Η επιλογή της μάχης μέσα στη ζώνη του Ευρώ …Η επιλογή του καθορισμού του πραγματικού μας χρέους εντός του περιβάλλοντος του Ευρώ.
Άποψή μας είναι ότι η μάχη πρέπει να γίνει μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εντός της ζώνης του Ευρώ. Η Ελλάδα θα ζημιωθεί, αν σήμερα φύγει από μόνη της από την Ε.Ε. και το Ευρώ. Θα ζημιωθεί κυρίως ηθικά, εφόσον σε μια τέτοια περίπτωση απεμπολεί τα δίκια της. Στην πραγματικότητα θα "αυτοκτονήσει", γιατί από κατήγορος —και με δικαιώματα γι' αποζημίωση από τους άπληστους "συνεταίρους" της— θα μετατραπεί σε κατηγορούμενο και θύτη, εφόσον θα απειλήσει το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα και την κοινή ευρωπαϊκή προοπτική. Θα χάσει το δικαίωμα ν' αγωνιστεί για το δίκιο της υπό το νομικό πλαίσιο που ισχύει για την "πλατφόρμα" πάνω στην οποία αδικήθηκε. Θα χάσει τα δικαιώματά της ως "Ευρωπαία", που αδικήθηκε από απατεώνες "Ευρωπαίους" και θα πάει στο "περιθώριο" σαν μια γραφική και γελοία "Βαλκάνια". Σε αυτήν την περίπτωση θα κινδυνεύσει πραγματικά, γιατί θα νομιμοποιήσει τα θηρία να της επιτεθούν, αποκρύπτοντας τα εγκλήματά τους

Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο για την υπόθεση του χρέους, θα κάνουμε μια διευκρίνιση, γιατί πολλά λέγονται για το νόμισμα …Πολλά και ψευδή, τα οποία έχουν ως στόχο να αποπροσανατολίσουν και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Όποιος αμφισβητεί το χρέος, δεν σημαίνει ότι αμφισβητεί τη νομισματική ένωση. Όποιος αμφισβητεί το χρέος, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μιλάει για χρεοκοπία της χώρας …και πολύ περισσότερο δεν σημαίνει ότι μιλάει για επιστροφή στη δραχμή.
Τόσο η χρεοκοπία όσο και η δραχμή είναι επιλογές, οι οποίες μπορούν να μπουν σε ένα "τραπέζι" διαπραγματεύσεων, αλλά όχι και οι μοναδικές. Απλά, επειδή, παρ' όλο που μπορεί να είναι συμφέρουσες για τον ελληνικό λαό, αλλά είναι παντελώς εχθρικές προς το περιβάλλον των δανειστών μας, είναι τελευταίες και όχι πρώτες. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι τη στιγμή αυτή συμφέρει τους Έλληνες μια πολύ συγκεκριμένη επιλογή. Η επιλογή της μάχης μέσα στη ζώνη του Ευρώ …Η επιλογή του καθορισμού του πραγματικού μας χρέους εντός του περιβάλλοντος του Ευρώ.
Άποψή μας είναι ότι η μάχη πρέπει να γίνει μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εντός της ζώνης του Ευρώ. Η Ελλάδα θα ζημιωθεί, αν σήμερα φύγει από μόνη της από την Ε.Ε. και το Ευρώ. Θα ζημιωθεί κυρίως ηθικά, εφόσον σε μια τέτοια περίπτωση απεμπολεί τα δίκια της. Στην πραγματικότητα θα "αυτοκτονήσει", γιατί από κατήγορος —και με δικαιώματα γι' αποζημίωση από τους άπληστους "συνεταίρους" της— θα μετατραπεί σε κατηγορούμενο και θύτη, εφόσον θα απειλήσει το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα και την κοινή ευρωπαϊκή προοπτική. Θα χάσει το δικαίωμα ν' αγωνιστεί για το δίκιο της υπό το νομικό πλαίσιο που ισχύει για την "πλατφόρμα" πάνω στην οποία αδικήθηκε. Θα χάσει τα δικαιώματά της ως "Ευρωπαία", που αδικήθηκε από απατεώνες "Ευρωπαίους" και θα πάει στο "περιθώριο" σαν μια γραφική και γελοία "Βαλκάνια". Σε αυτήν την περίπτωση θα κινδυνεύσει πραγματικά, γιατί θα νομιμοποιήσει τα θηρία να της επιτεθούν, αποκρύπτοντας τα εγκλήματά τους.
Τι προτείνουμε λοιπόν; Το ελληνικό κράτος να ζητήσει ειδικό άτοκο "δανεισμό", ο οποίος απλά θα υπάρχει "λογιστικά". Έναν "παγωμένο" δανεισμό μέχρι να ολοκληρωθεί η "καταγγελία" του. Να "δανείζεται" τυπικά τα χρήματα, αλλά να μην αποδίδονται στους "επενδυτές" των ελληνικών ομολόγων. Να υπάρχουν, αλλά να μην μοιράζονται. Γιατί; Για να μην σημειωθεί πιστωτικό "συμβάν", αλλά ταυτόχρονα τα χρήματα να μην εκταμιεύονται. Αυτή είναι μια συνήθης διαδικασία, η οποία στην οικονομία ονομάζεται "κατακράτηση πληρωμών" και όχι "στάση πληρωμών". Όπως συμβαίνει με έναν ιδιώτη, ο οποίος, όταν αρνείται τη νομιμότητα μιας πληρωμής, καταβάλει το ποσόν που αμφισβητεί ότι χρωστά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, προκειμένου να μην υποστεί τις συνέπειες της άρνησης πληρωμής μέχρι να ελεγχθεί η νομιμότητα της άποψής του.
Από τη στιγμή που θα συμφωνηθεί αυτό, ώστε ν' αποκλειστεί το ενδεχόμενο του πιστωτικού "συμβάντος", η Ελλάδα θα πρέπει να μπει στην ουσία του προβλήματος του χρέους της. Το πρώτο, που πρέπει να κάνει η Ελλάδα, είναι να απαιτήσει να συμφωνηθεί από όλους τους εμπλεκομένους πως, υπό τις σημερινές συνθήκες οικονομικής κρίσης, δεν μπορεί ένα "κούρεμα" των ομολόγων να προκαλεί πιστωτικό "συμβάν". Να πάψει, δηλαδή, να απειλείται η Ελλάδα σε περίπτωση που καταφύγει σε λύσεις κοινές για όλα τα πρόσωπα, τα οποία εμπλέκονται σε οικονομικές δοσοληψίες, είτε αυτά είναι φυσικά είτε νομικά.
Δεν υπάρχει "συμβάν" με το "κούρεμα". Όποιος απειλεί την Ελλάδα με τέτοιο συμβάν, είναι εγκληματίας και εκβιαστής. Δεν μπορεί ένα ομολογιακό "δάνειο" να αντιμετωπιστεί ως πραγματικό δάνειο και άρα ν' αποπληρωθεί στο ακέραιο, όταν οι συνθήκες είναι απαγορευτικές. Αυτό το λέει ο ορισμός των ομολόγων και όχι οι Έλληνες …Ο ορισμός εκείνος, που θέλει την απόδοσή τους να είναι μεταβλητή …Ο ορισμός εκείνος, που θέλει τις προηγούμενες αποδόσεις να μην αποτελούν εγγυήσεις για τις μελλοντικές αποδόσεις. Επενδύσεις είναι τα ομόλογα και όχι δάνεια …Προσδοκώμενες αποδώσεις έχουν και όχι υποχρεωτικούς τόκους.
Κανένας ιδιώτης, ως εκδότης ομολόγων, δεν θα πλήρωνε στο ακέραιο τα ομόλογά του, αν δεν ήταν σε θέση να το κάνει. Γιατί; Γιατί κανένας ιδιώτης δεν θα έδινε σε έναν επενδυτή "συνέταιρό" του μερίδιο από κέρδη, τα οποία δεν υπήρχαν. Ποτέ δεν θα ξεπουλούσε την προσωπική του περιουσία, για να δώσει αυτά τα ανύπαρκτα "κέρδη". Δεν υπάρχει επιχείρηση στον κόσμο, που να το έχει κάνει αυτό …Ιδιωτική επιχείρηση, η οποία δεν προστατεύεται από κανενός είδους ασυλία. Φανταστείτε πόσο εγκληματικό είναι αυτό, το οποίο γίνεται στην Ελλάδα …Η Ελλάδα, η οποία πληρώνει σε άπληστους "συνεταίρους" κέρδη, τα οποία δεν υπάρχουν, τη στιγμή που ο λαός της υποφέρει και η ίδια ως κράτος προστατεύεται από άπειρες ασυλίες.
Όμως, η Ελλάδα είναι ένα μη φυσικό πρόσωπο. Δεν αποφασίζει μόνη της. Οι ηγέτες της αποφασίζουν. Άρα; Άρα λοιπόν είναι δεδομένο πως, όταν υπάρχουν Έλληνες ηγέτες, οι οποίοι υπόσχονται στους τοκογλύφους να τους πληρώσουν τα ομόλογα στο ακέραιο, δεν είναι απλά βλάκες …Είναι καθαρά προδότες …Είναι πληρωμένοι προδότες, εφόσον είναι βέβαιον ότι, για να μην δρουν όπως θα δρούσε ο τελευταίος ιδιώτης, από κάπου τα "παίρνουν" …Από κάπου παίρνουν προμήθεια γι' αυτά τα οποία καί παράλογα καί παράνομα ξεπληρώνουν …Σε μυστικά γραφεία υπολογίστηκαν πόσα θα έχαναν οι τοκογλύφοι από νόμιμα "κουρέματα" και άρα πόσα θα έδιναν για να τ' αποφύγουν …Απλά πράγματα.
Το "κούρεμα" είναι νόμιμο και δεν καθιστά αυτόν που το κάνει ούτε απατεώνα ούτε αναξιόπιστο για τις αγορές. Κάποτε οι Έλληνες θεωρούσαν ότι μπορούν να πληρώσουν αυτές τις αποδόσεις και σήμερα δεν μπορούν. Υπόσχονταν, χωρίς να γνωρίζουν το ζοφερό μέλλον και άρα έγινε αυτό, το οποίο προβλέπει ο ορισμός του τραπεζικού προϊόντος, που λέγεται "ομόλογο" …Απλά πράγματα. Αυτά δεν ήταν δικά τους "κόλπα". Αυτά ήταν "κόλπα" των τοκογλύφων …Οι τοκογλύφοι ανάγκαζαν τους Έλληνες να εκδίδουν ομόλογα, τα οποία γνώριζαν ότι σε κάποια στιγμή δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν …Οι τοκογλύφοι τους ανάγκαζαν να εκδίδουν "αέρινα" ομόλογα και όχι να παίρνουν κανονικά και άρα ενυπόθηκα δάνεια.
Κόλπα των "τίμιων" τοκογλύφων ήταν όλα αυτά και όχι των "απατεώνων" Ελλήνων. Γιατί; Για να παριστάνουν τους επενδυτές και όχι τους τοκογλύφους δανειστές. Για να κρύβουν τα δάνεια, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση θα εξαντλούσαν το χαμηλό πιστωτικό όριο της χώρας, το οποίο δεν τους συνέφερε, τη στιγμή που ήθελαν να "σπρώχνουν" διαρκώς νέα ποσά. Ταυτόχρονα, κρυπτόμενοι σαν "επενδυτές" πίσω από την έννοια της "επένδυσης", κατόρθωναν και διεκδικούσαν αποδόσεις, οι οποίες, αν αποτυπώνονταν σε τόκους, θα ήταν παράνομες και κάποιοι "δανειστές" μας θα έπρεπε να πάνε στη φυλακή για τοκογλυφία. Σήμερα η Ελλάδα δεν μπορεί να προσφέρει αυτήν την απόδοση και είναι στη δική της ευχέρεια —και χωρίς καμία νομική συνέπεια— ν' αποφασίσει πόση "απόδοση" μπορεί να πληρώσει. Το "κούρεμα", δηλαδή, είναι νόμιμο και προκύπτει από την ίδια τη φύση του ομολόγου.
Είναι στο "χέρι" της Ελλάδας ν' αποφασίσει αν το ομολογιακό της "χρέος" είναι αυτό το οποίο αναγράφεται πάνω στα ομόλογα ή κάποιο μικρό —ή πολύ μικρό— ποσοστό του. Αυτό σημαίνει ότι το "χρέος" της Ελλάδας μπορεί να μειωθεί σε μεγάλο βαθμό, χωρίς να σημειωθεί πιστωτικό "γεγονός". Από εκεί και πέρα οι Έλληνες πρέπει να κάνουν αυτό, το οποίο κάνει κάθε νοικοκύρης, ο οποίος έχει προδοθεί από τους διαχειριστές του. Όλο το μυστικό της "αποδόμησης" του ελληνικού χρέους βρίσκεται στον τρόπο "δόμησής" του.
Αν το χρέος "δομήθηκε" παράνομα, πρέπει να δούμε ποιοι παρανόμησαν —για να δούμε ποιοι είναι οι υπεύθυνοι—, ώστε αυτοί να φέρουν το βάρος της αποζημίωσης των εξαπατημένων επενδυτών. Αν δομήθηκε παράνομα, υπάρχει εξαπάτηση και άρα υπάρχουν νόμιμες διεκδικήσεις από την πλευρά των εξαπατηθέντων. Ήταν λοιπόν οι Έλληνες αυτοί, οι οποίοι "εξαπάτησαν" τους κοινούς επενδυτές ελληνικών ομολόγων ή κάποιοι άλλοι; Ήταν οι Έλληνες εκείνοι, οι οποίοι "μαγείρευαν" τα δημοσιονομικά τους στοιχεία ή κάποιοι άλλοι;
Όλο το μυστικό της παρανομίας του ελληνικού χρέους πρέπει ν' αναζητηθεί στην περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων …Στην περίοδο εκείνη, την οποία ΔΕΝ "γνωρίζει" η ελληνική Δικαιοσύνη …Στην περίοδο της ανάγκης του ελληνικού κράτους για χρήμα …Στην περίοδο του έντονου δανεισμού … Εκεί που αναζητήθηκε η "βοήθεια" της Goldman Sachs. Όλοι οι υπεύθυνοι εκείνου του swap πρέπει να δικαστούν, για να βρεθεί η απάτη …Όλοι …Από τους υπεύθυνους της εταιρείας μέχρι τους Έλληνες προδότες πολιτικούς, αξιωματούχους και συμβούλους.
Ό,τι επιπλέον "δανεισμός" προέκυψε από εκείνο το swap, απλά να μην πληρωθεί από τους Έλληνες. Δεν πρέπει να πληρωθεί, γιατί είναι παράνομος. Όσοι έχουν νόμιμα δικαιώματα, ας στραφούν εναντίον αυτών που τους εξαπάτησαν. Η Ελλάδα είναι θύμα αυτής της εξαπάτησης και όχι θύτης. Την Ελλάδα τη χρησιμοποίησαν για να τους εξαπατήσουν και δεν τους εξαπάτησε η ίδια. Είχε οικονομική ζημιά η Ελλάδα, εξαιτίας εκείνης της πρακτικής. Μαζί με τους επενδυτές-θύματα αυτής της κατάστασης πρέπει και η ίδια η Ελλάδα να στραφεί εναντίον της Goldman Sachs.
Μια "εργολαβική" Κυβέρνηση πρέπει να κάνει μήνυση στην Goldman Sachs για τα χρήματα που της "έφαγε" και για την περιπέτεια στην οποία την έβαλε. Αποδεδειγμένα η εταιρεία αυτή έλαβε πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ, για να "κρύψει" παράνομα ένα δις χρέους …Να κρύψει ένα ποσό, το οποίο αλλοίωνε την πιστοληπτική εικόνα της χώρας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το περιβάλλον των επενδυτών. Μια καταδικαστική απόφαση εις βάρος της Goldman Sachs ανοίγει τον δρόμο για τις αποζημιώσεις των θυμάτων της …Των θυμάτων, τα οποία "εξαπατήθηκαν" με τα ελληνικά ομόλογα από τους διαχειριστές τους και όχι από τους εκδότες τους.
Αυτό, το οποίο γίνεται σήμερα, είναι τουλάχιστον εγκληματικό. Ο Παπανδρέου, ο οποίος "διαβεβαιώνει" τους τοκογλύφους ότι θα πληρωθούν στο ακέραιο για τα ομόλογά τους, δικαιούται την κρεμάλα. Είναι τραγικό και μόνον να σκεφτεί κάποιος ότι απειλεί να μπλέξει τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων σε τρομερά χρέη, για να ξεπληρώσει στους τοκογλύφους κέρδη, τα οποία ποτέ δεν υπήρξαν. Ξεπουλάει την πατρίδα των μελλοντικών Ελλήνων, για να καρπωθεί ο ίδιος και η οικογένειά του τη μεγάλη προμήθεια που του υποσχέθηκαν …Μιλάμε καθαρά για προδοσία.
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι, αν ένα μεγάλο μέρος τού χρέους "κουρευτεί" και ένα άλλο μέρος του αποδειχθεί παράνομο, αλλάζει άρδην η εικόνα της Ελλάδας. Η Ελλάδα παύει να είναι το μαύρο "πρόβατο" της Ευρωπαϊκής Ένωσης …Παύει να είναι ο ασθενής "κρίκος" της παγκόσμιας οικονομίας. Ακόμα και η πιστοληπτική της ικανότητα αλλάζει με βάση αυτά τα νέα δεδομένα. Όχι απλά θα μπορεί να επιστρέψει στις αγορές, αλλά θα είναι από τους πλέον ασφαλείς "πελάτες".
Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα χρειαστεί ποτέ να ξεπουλήσουμε το δημόσιο κεφάλαιο και ταυτόχρονα θα μπορέσουμε να "ξαναχτίσουμε" το κοινωνικό κράτος, το οποίο διέλυσαν οι προδότες. Χωρίς τους τόκους των παράνομων δανείων, το σύνολο των προϋπολογισμών του μέλλοντος θα είναι πλεονασματικοί. Χωρίς τους τόκους των δανείων δεν χρειάζεται καν να δανειζόμαστε για τη λειτουργία του κράτους.
5) Εθνική άμυνα απέναντι στους ιμπεριαλιστές και τοκογλύφους.

Όταν ένας ιδιώτης αντιλαμβάνεται απειλή από μια ομάδα προσώπων, η οποία δρα "συντονισμένα" και με κοινό στόχο την απειλή, είτε της ζωής του είτε των συμφερόντων του, πηγαίνει στον εισαγγελέα και καταγγέλλει τη "συμμορία". Τη δυνατότητα, που δίνει ο νόμος σε ένα φυσικό πρόσωπο, να αμυνθεί απέναντι σε ομαδικές "επιθέσεις", τη δίνει και σε ένα μη φυσικό πρόσωπο …Μη φυσικό πρόσωπο είναι και ένα κράτος.
Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή βρίσκεται υπό καθεστώς επίθεσης από τη Γερμανία. Η Γερμανία στην πραγματικότητα διέπραξε την υπέρτατη ΥΒΡΗ εις βάρος της Ελλάδας. Δεν της επιτέθηκε καν με συμβατικό τρόπο, ώστε να της δώσει ένα στοιχειώδες δικαίωμα ν' αμυνθεί. Η Γερμανία άνοιξε την "πόρτα" της Ελλάδας με την ταπεινότητα ενός φίλου, ο οποίος, λόγω "συνεταιρισμού", ζητάει "πρόσβαση" σε υποδομές και στη συνέχεια διέπραξε τα αίσχη μέσα σ' αυτήν. Έκλεψε ό,τι υπήρχε, βίασε τους ιδιοκτήτες και απειλεί με θάνατο τα παιδιά τους …Αυτό ακριβώς έγινε.
Η Γερμανία, εκμεταλλευόμενη την πίστη του ελληνικού λαού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μπήκε σαν "φίλος" στην Ελλάδα και φέρεται ως "εισβολέας". Μπήκε από ανοικτές "πόρτες" και αρπάζει και καταστρέφει ό,τι βρίσκει μέσα στην αφελή Ελλάδα, η οποία την εξέλαβε σαν "εταίρο" στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μπήκε με τις εμπορικές παράγκες τύπου Lidl, Praktiker, Mediamarkt κλπ. και αφού κατάφερε και κατέστρεψε την τοπική παραγωγή, οδηγώντας χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία, έρχεται σήμερα και τους ζητάει την ίδια την πατρίδα τους. Η γνώση των όσων προηγήθηκαν αποδεικνύει ότι η Γερμανία μπήκε στην Ελλάδα με συγκεκριμένο σχέδιο. Με απόλυτα συντονισμένες ενέργειες καταφέρνει και επωφελείται μονίμως εις βάρος της Ελλάδας.
Αυτό ακριβώς είναι το ερώτημα, στο οποίο θα πρέπει εμείς οι Έλληνες —αλλά και τα διεθνή δικαστήρια— να βρούμε την απάντηση. Η Γερμανία επωφελείται εξαιτίας της ανικανότητας της Ελλάδας ή μήπως εξαιτίας της προδοσίας, την οποία η ίδια μεθόδευσε; Αν μια μελλοντική "εργολαβική" Κυβέρνηση μπορέσει ν' αποδείξει ότι οι Έλληνες εκείνοι, οι οποίοι κάνουν "λάθη" εις βάρος της Ελλάδας, έχουν ειδικές σχέσεις με τη Γερμανία και τις μυστικές της υπηρεσίες, αυτό τι σημαίνει; Αν τα "λάθη" αυτά —εντελώς "συμπτωματικά"— οδηγούν με τέλειο τρόπο σε μια "κορύφωση" μιας αρνητικής κατάστασης, πώς μπορούν να αξιολογηθούν; Ως τυχαία; Η τύχη, δηλαδή, μόνον τη Γερμανία ευνοεί και κανέναν άλλον;
Τι ισχυριζόμαστε εμείς και θα πρέπει κάποια μελλοντικά διεθνή δικαστήρια να εξετάσουν; Ότι η "επίθεση" της Γερμανίας έγινε με έναν πολύ ύπουλο τρόπο. Η Γερμανία, χρησιμοποιώντας διεφθαρμένους Έλληνες προδότες, παγίδευσε την Ελλάδα. Την παγίδευσε σε έναν ιδιόμορφο οικονομικό πόλεμο, εκμεταλλευόμενη με τρόπο εγκληματικό την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στις προσεχείς εκλογές πρέπει οι Έλληνες να δώσουν "εντολή" σε μια "εργολαβική" Κυβέρνηση να προσφύγει στα διεθνή δικαστήρια με στόχο να προστατεύσει τον ελληνικό λαό από τη νέα γερμανική αθλιότητα …Να στραφεί νομικά εναντίον του γερμανικού κράτους και συγκεκριμένων Γερμανών πρακτόρων. Μέρκελ, Άκερμαν, Σημίτης, Χριστοφοράκος, Γιούγκ και Κόκαλης να κατηγορηθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εφόσον μεθόδευσαν επίθεση εναντίον ενός ολόκληρου λαού με στόχο τον πλήρη αφανισμό του. Για να μην υπάρχει περίπτωση παρεξηγήσεων και λαθών, προτείνουμε να συσταθεί μια διεθνής επιτροπή εμπειρογνωμόνων, η οποία θα εξετάσει από κοινού με Έλληνες νομικούς τις ελληνικές καταγγελίες, που θα φτάσουν στα διεθνή δικαστήρια …Ό,τι γίνεται πάντα με πολεμικές συρράξεις, οι οποίες οδηγούν σε πολεμικές αποζημιώσεις.
Να ελεγχθούν όλες οι αγορές ελληνικού δημοσίου κεφαλαίου από πλευράς των γερμανικών εταιρειών στην Ελλάδα. Να ελεγχθεί ο τρόπος με τον οποίο διείσδυσε στον ΟΤΕ η Ντόιτσε Τέλεκομ. Να διερευνηθεί ο ρόλος των χαφιέδων των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών. Να διερευνηθεί το πόθεν έσχες των διοικητών και υποδιοικητών του ΟΤΕ κατά την επίμαχη περίοδο της εισβολής. Το πόθεν έσχες του Μανασή, του Βουρλούμη, του Σκαρπέλη, αλλά και του Παπακωνσταντίνου και του Αλογοσκούφη και του Λιάπη.

6) Ηθική αποκατάσταση των κατασυκοφαντημένων Ελλήνων.

Πρέπει το ελληνικό κράτος να δημιουργήσει μια νομική ομάδα, η οποία θα στρέφεται εναντίον του όποιου διεθνούς ΜΜΕ τολμάει και δυσφημεί την Ελλάδα και τους Έλληνες. Πρέπει ν' αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψη όλων των Ελλήνων. Δεν είναι δυνατόν φυλλάδες της πλάκας και της πλέμπας να λοιδορούν έναν από τους πιο ιστορικούς λαούς στον κόσμο. Δεν είναι δυνατόν ν' αφήνονται οι τοκογλύφοι και οι άρπαγες, που ρήμαξαν τον κόσμο, να βρίζουν και να συκοφαντούν τον λαό με τη μεγαλύτερη προσφορά στον ανθρώπινο πολιτισμό. Θα πρέπει να μάθουν όλοι οι κλέφτες ότι κοστίζει ακριβά το να βρίζει κάποιος τους Έλληνες.
Σ' αυτήν την πανεθνική προσπάθεια αποκατάστασης της ελληνικής φήμης και υπόληψης πρέπει να συμμετάσχουν όλοι οι Έλληνες και όχι μόνον οι επαγγελματίες νομικοί. Πρέπει να εκμεταλλευτούν τη σύγχρονη τεχνολογία του ίντερνετ και να ενημερώσουν την παγκόσμια κοινωνία για το έγκλημα των Γερμανών εις βάρος της Ελλάδας. Να μεταφράσουν τα κείμενα, τα οποία περιγράφουν αυτό το έγκλημα. Να ενημερώσουν τους πάντες και τον γερμανικό λαό για την άθλια και εγκληματική πολιτική του ναζιστικού Βερολίνου εις βάρος των Ελλήνων. Πρέπει ολόκληρος ο κόσμος να μάθει πόσο "πληρωμένοι" γκεμπελίσκοι ήταν οι καραγκιόζηδες του Focus και της Bild …Πληρωμένα τομάρια της νεοναζιστικής νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία, προσπαθώντας να λεηλατήσει την Ελλάδα, στην πραγματικότητα προσπαθεί να αλώσει την παγκόσμια Δημοκρατία.
7) Ανάπτυξη.
Αυτήν τη στιγμή το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι το δημόσιο χρέος …Ένα χρέος, το οποίο λειτουργεί ως "τροχοπέδη" απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια ανάπτυξης. Αν "ξεφορτωθούμε" ένα μεγάλο μέρος αυτού του χρέους, είναι εύκολη η ανάπτυξή μας. Η Ελλάδα είναι μια "ευλογημένη" χώρα, η οποία έχει προικιστεί από τον Θεό με άπειρο κεφάλαιο. Αν διασφαλίσει το μέλλον των ασφαλιστικών της ταμείων με την ιδιοκτησία των μεγάλων ΔΕΚΟ, η Ελλάδα δικαιούται να ατενίζει το μέλλον με απέραντη αισιοδοξία. Οι μελλοντικοί Έλληνες όχι απλά θα παραλάβουν μια πατρίδα, αλλά θα παραλάβουν μια πάμπλουτη πατρίδα. Οι Έλληνες στο μέλλον όχι απλά θα επιβιώσουν, αλλά θα το επιτύχουν πολυτελώς. Όλα αυτά θα τα καταφέρουν, αν καταφέρουν και σταθούν "όρθιοι" σήμερα …Αν καταφέρουν κι αντισταθούν στους τοκογλύφους πριν τους τα πάρουν όλα.
Αν κατορθώσουν οι Έλληνες και παραμείνουν κύριοι της πατρίδας τους, είναι εύκολα τα πάντα. Επειδή η έννοια της "ανάπτυξης" είναι πολυσύνθετη και αφορά μεγάλο πλήθος παραγόντων, δεν είναι δυνατόν να καλυφθεί σε ένα τέτοιο κείμενο. Όμως, προς χάρη της "συζήτησης" στην Πλατεία, χρήσιμο είναι να παραθέσουμε μερικά στοιχεία επάνω σ' ό,τι αφορά —κατά την άποψή μας— τους βασικούς πυλώνες της ανάπτυξης. Ανοίγουμε λοιπόν μια συζήτηση πάνω σ' αυτούς τους "πυλώνες" και ο καθένας βάζει το δικό του "λιθαράκι", ώστε να χτιστεί η άποψη του ελληνικού λαού πάνω σ' αυτό το θέμα …Η άποψη αυτού, ο οποίος θα κληθεί να δώσει "εντολές" σε μελλοντικές κυβερνήσεις.
Ξεκινάς λοιπόν από το βασικό κεφάλαιο, το οποίο έχεις ήδη στην κατοχή σου και απλά σήμερα το κακοδιαχειρίζεσαι. Το κακοδιαχειρίζεσαι, γιατί υπακούς σε εντολές ξένων αρπάγων, οι οποίοι επωφελούνται από την κακοδιαχείρισή σου. Ποιο είναι το βασικό κεφάλαιο της Ελλάδας; …Ό,τι απέμεινε μετά την καταστροφή του Χρηματιστηρίου και της ΟΝΕ …Ό,τι δεν μπορούσαν να μας πάρουν ή να μας καταστρέψουν οι ξένοι και μας "γύρισε" πίσω μισό αιώνα …Η γεωργία, ο τουρισμός και η ναυτιλία. Ανταγωνιστικότητα δεν μας λέει η Μέρκελ ότι χρειαζόμαστε; …Εύκολο πράγμα. Τι κάνεις; Τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που κάνεις σήμερα.
Αγροτική Παραγωγή. Σε μια ευλογημένη χώρα, όπως είναι η Ελλάδα, δεν είναι δυνατόν ο λαός να τρώει τα "σκουπίδια" των "ανθρωποκτηνοτρόφων" της Lidl …Τα "σκουπίδια" των μεταλλαγμένων, τα οποία καθημερινά σκοτώνουν ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη. Η ελληνική γεωργία, έχοντας την τύχη να μην έχει αναμιχθεί στον "βούρκο" των μεταλλαγμένων, μπορεί να γίνει η ποιοτικότερη γεωργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ελληνική γη, έχοντας αποφύγει να μετατραπεί σε φέουδο των πολυεθνικών "Μέγκελε", μπορεί να δώσει απασχόληση και κέρδη σε μεγάλο αριθμό Ελλήνων αγροτών και να "επιβιώσει" στην νέα εποχή. Πρέπει να σταματήσει η γεωργία των καλλιεργειών των ιμπεριαλιστών, των τεμπέληδων και των επιδοτήσεων. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να παράγει βαμβάκι, επειδή αυτό μας επιβάλουν οι ανταγωνιστικοί, για να μας "ξεφορτωθούν".
Τουρισμός. Και πάλι κάνεις τα αντίθετα από αυτά που σου επιβάλουν. Τέρμα ο "υψηλός" τουρισμός. Τέρμα ο τουρισμός, ο οποίος μετατρέπει τον οικοδεσπότη σε υπηρέτη του επισκέπτη. Τέρμα οι "ανώτεροι" τουρίστες, οι οποίοι απαιτούν να τους υπηρετούν οι "κατώτεροι" σερβιτόροι και καμαριέρες. Αυτόν τον τουρισμό ας τον κρατήσει και ας τον απολαύσει η Ταϊλάνδη και το Μπαλί. Φτηνός τουρισμός —προσιτός για όλους— είναι η λύση για την Ελλάδα. Ανθρώπινος και ήπιος τουρισμός, ο οποίος μοιάζει με φιλοξενία ανθρώπων και όχι με ανθρωποκυνηγητό μελλοντικών θυμάτων. Τουριστικές υπηρεσίες ανθρώπινες, οι οποίες προσφέρονται από ανθρώπους σε ανθρώπους. "Επιστροφή" στον τουρισμό, ο οποίος έκανε την Ελλάδα διάσημη, τους Έλληνες αγαπητούς και τους επιχειρηματίες πλούσιους.
Τέρμα ο δήθεν "υψηλός" τουρισμός, ο οποίος έκανε πλούσιους τους Γερμανούς κατασκευαστές πισινών και κουφωμάτων …Ο δήθεν "υψηλός" τουρισμός, ο οποίος βύθισε τους Έλληνες επιχειρηματίες στα τραπεζικά χρέη και την απελπισία και σταδιακά μεταβιβάζει την ιδιοκτησία των επιχειρήσεων σε ξένες πολυεθνικές. Απλός τουρισμός. Φτηνός και με στόχο να πάρεις λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους. Τα πολλά ας τα πάρουν στην Ταϊλάνδη και στο Μπαλί με τους στρατούς από τις πόρνες, τις μασέρ και τις μανικιουρίστριες στα λαμπερά ξενοδοχεία των πολυεθνικών.
Ο έξωθεν επιβεβλημένος τουριστικός "προσανατολισμός" μάς προκάλεσε εθνικές, κοινωνικές, αλλά και οικονομικές ζημιές. Κάποτε οι Έλληνες πλούτιζαν από τον τουρισμό, ενώ σήμερα πλουτίζουν οι tour operators. Κάποτε οι Έλληνες με δύο ενοικιαζόμενα δωμάτια εξασφάλιζαν την επιβίωσή τους και είχαν εκατό φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα με εκατό δωμάτια δουλεύουν για τις τράπεζες και δεν έχουν ούτε Έλληνα για φίλο. Σε αυτόν τον "υψηλό" τουρισμό πρέπει ν' αναζητήσει κάποιος και την ευκολία που οι διάφορες Μέρκελ και Bild βρίσκουν εύκολα "ακροατήρια", όταν μας κατηγορούν.
Μερικές δεκαετίες πριν όλοι μας αγαπούσαν και δεν υπήρχαν τέτοια πρόθυμα ακροατήρια. Στις εποχές της Χούντας όλοι μας υποστήριζαν, γιατί απλούστατα μας γνώριζαν. Ανέμελο Ζορμπά θα σε έλεγαν, αλλά όχι τεμπέλη. Σήμερα αυτά άλλαξαν, γιατί εμείς τ' αλλάξαμε. Εμείς δημιουργήσαμε μόνοι μας τα "ακροατήρια", τα οποία ακούν τους κατηγόρους μας. Γιατί; Για έναν φραπέ και ένα δίχωρο δωμάτιο. Γι' αυτά τα αστεία κέρδη πολλούς αδικήσαμε, ακόμα πιο πολλούς ξεγελάσαμε, αλλά, λόγω της "υψηλής" επιλογής, τους άπειρους τους αποκλείσαμε από την Ελλάδα και δεν μας γνώρισαν ποτέ. Ποιος περιμένουμε τώρα να μας υπερασπιστεί;
Γι' αυτόν τον λόγο μας "προσανατόλισαν" στον υψηλό τουρισμό οι ίδιοι οι  ιμπεριαλιστές …Για να μας απομονώσουν, να μας βυθίσουν στα χρέη ως προμηθευτές και στο τέλος να μας κατακτήσουν σαν "ανάξιους" ιδιοκτήτες. Ακόμα και η σημερινή ανεξέλεγκτη ακρίβεια, η οποία επικρατεί στην Ελλάδα, "παράπλευρο" αποτέλεσμα του "υψηλού" τουρισμού είναι. Η άθλια και απάνθρωπη τουριστική βιομηχανία την προκάλεσε. Γιατί; Γιατί δεν στράφηκε εναντίον μόνον των ξένων. Στράφηκε και εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.
Για να τα "πάρουμε" από τους τουρίστες, βρεθήκαμε σε μια πατρίδα πανάκριβη και άρα αφιλόξενη και για εμάς τους ίδιους. Αυτό δεν προέκυψε από τύχη. Αυτός ήταν εξ’ αρχής ο στόχος των ιμπεριαλιστών. Στόχος τους ήταν να λεηλατήσουν τον ελληνικό λαό και αυτό γινόταν με την πρόκληση της "έκρηξης" της ακρίβειας. Στόχος τους ήταν να πάψει ο τουρισμός να έχει "επαφή" με την ελληνική κοινωνία και να γίνει "πεδίο" μόνο για λίγους επιχειρηματίες και βέβαια τους ίδιους. Να μας πάρουν το τουριστικό κεφάλαιο —να ελέγξουν την αγορά, που επηρεάζει το κεφάλαιο αυτό— και τελικά να μας πάρουν και την ίδια την πατρίδα σε περίπτωση που αυτό, εξαιτίας των δικών τους "υψηλών" επιλογών, "ναυαγήσει".
Σύνδεση τουρισμού και γεωργίας. Ο τουρισμός πρέπει να γίνει το "τερματικό" της ελληνικής γεωργικής παραγωγής. Να γίνει το "τερματικό" ολόκληρης της ελληνικής παραγωγής. Δεν είναι δυνατόν στα ελληνικά νησιά να πουλάνε οι πάντες εκτός από τους Έλληνες παραγωγούς. Δεν είναι δυνατόν να πουλάνε οι παραγωγοί τζάμπα το σιτάρι και στα νησιά να τρώνε οι τουρίστες ψωμί και κρουασάν από τα Lidl. Φτάσαμε στο σημείο να μας "μαλώνει" ο Ολλανδός υπουργός οικονομικών σαν να είμαστε κάφροι των ολλανδικών αποικιών. Μας απειλεί η "τίμια" Ολλανδία ότι δεν θα μας βοηθήσει, αν δεν "ξεπουλήσουμε" την εθνική μας περιουσία
…Η "τίμια" Ολλανδία, που ένα μεγάλο μέρος του ΑΕΠ της το οφείλει στα νομιμοποιημένα ναρκωτικά, την πορνεία και τα αιματοβαμμένα διαμάντια …Η "αλληλέγγυα" Ολλανδία, η οποία από "αγάπη" μας βοηθά, ενώ είναι γνωστό ότι, εξαιτίας ιμπεριαλιστικών πολιτικών, την έχουμε "φορτωθεί" στον "σβέρκο" μας με όρους σχεδόν συνεταιρικούς …Ενώ είναι γνωστό ότι στα δικά μας νησιά —και όχι μόνον— "ξεφορτώνεται" ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής της …Η Ολλανδία, η οποία μέσω Heineken και Amstel ελέγχει παράνομα —και εις βάρος όλων των Ελλήνων ζυθοπαραγωγών— το 90% της αγοράς μπύρας …Η Ολλανδία, η οποία, μέσω ΝΟΥΝΟΥ, μας έχει κάτσει στον "σβέρκο" εις βάρος των γαλακτοπαραγωγών μας.
Πρέπει κάποτε οι "άχρηστοι" και οι "τεμπέληδες" να ξυπνήσουν. Εφόσον έχουμε να κάνουμε με πονηρούς, γιατί να μην φερθούμε κι εμείς πονηρά; Ειδικά φορολογικά προνόμια για τις "πιστοποιημένες" τουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν αποκλειστικά "μεσογειακή" διατροφή με μεσογειακά —και άρα στην πλειοψηφία τους ελληνικά— προϊόντα …Ούτε μία ξένη μπύρα στα νησιά …Ούτε μία φέτα γαλακτοκομικών από τις εταιρείες των "τίμιων" …Ούτε μία φέτα ζαμπόν από τις πολυεθνικές των "ανταγωνιστικών". Μεσογειακή "δίαιτα" στα ξενοδοχεία και φορολογία Ιρλανδίας γι' αυτά.
Ταυτόχρονα πρέπει να γίνει και μια αλλαγή των νόμων, οι οποίοι αφορούν την παραγωγή και τη διάθεση ελληνικού αλκοόλ. Κάποτε πρέπει να φύγουμε από την "ομπρέλα" των Μεγάλων Δυνάμεων. Δύο αιώνες ελευθερίας δεν φτάνουν, για ν' αποφασίζουμε μόνοι μας πώς θα διαχειριστούμε το αλκοόλ; Δεν είναι δυνατόν στα ελληνικά νησιά να "μαθαίνουν" οι νέοι της Ευρώπης το βρετανικό ουίσκι, τη ρωσική βότκα ή τη γερμανική μπύρα. Πότε το τσίπουρο, η ρακί ή η τσικουδιά θα βρουν τον "δρόμο" τους στην αγορά; Μέχρι πότε οι "τίμιοι" θα πουλάνε ακριβά και τυποποιημένα και οι "απατεώνες" τζάμπα και χύμα; Πρέπει οι Έλληνες, είτε ως καταναλωτές είτε ως επιχειρηματίες, να "ξυπνήσουν" και να κλείσουν τις "πόρτες" στους άθλιους που μας δουλεύουν …Στους άθλιους, που μας κλέβουν και έχουν το θράσος να μας βρίζουν κιόλας …Ούτε ένα ευρώ στους ξένους, όταν υπάρχει αντίστοιχο ελληνικό προϊόν.
Εμπορική Ναυτιλία. Ο μεγαλύτερος στόλος του κόσμου πρέπει να επιστρέψει στη βάση του. Η ελληνική σημαία πρέπει να γίνει σημαία "καρδιάς" για όλους τους Έλληνες εφοπλιστές. Σημαία "καρδιάς", αλλά όχι να περιμένουμε από αυτούς να θυσιάσουν τα κέρδη τους για λόγους πατριωτικούς. Να μας επιλέξουν θέλουμε σε σχέση με φορολογικά "δελεαστικές" Ιρλανδίες και όχι μόνον. Προτείνουμε ειδικό φορολογικό καθεστώς για τις ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες, οι οποίες επιχειρηματικά δραστηριοποιούνται εκτός εθνικής επικράτειας και δέχονται να φέρουν την "έδρα" τους στην Ελλάδα. Συνταγματικά εγγυημένο σταθερό φορολογικό περιβάλλον, το οποίο δεν θα αλλάζει από τις "εμπνεύσεις" των εκάστοτε λαϊκιστών πολιτικών …Ούτε ένας εφοπλιστής στο "Σίτυ".
Όταν ξεκινάς ν' αγωνίζεσαι μ' αυτά τα οποία δεν έχεις απολέσει —εξαιτίας της νεοταξικής λαίλαπας— και φέρνεις γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα, η συνέχεια είναι εύκολη. Εύκολα αγωνίζεσαι και για τα υπόλοιπα …Αγωνίζεσαι για την "επιστροφή" στη βιομηχανική και βιοτεχνική παραγωγή, την οποία έχει ανάγκη ο "διψασμένος" για απασχόληση ελληνικός λαός …Αγωνίζεσαι για την ανάπτυξη των υπηρεσιών. Όλα αυτά όμως, αφού έχεις εξασφαλίσει μια σταθερή "βάση". Με ένα ισχυρό ασφαλιστικό σύστημα και με τις μορφές κεφαλαίου που περιγράψαμε, είναι εύκολο να ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία.
Η Ελλάδα πρέπει —αλλά και μπορεί— ν' αγωνιστεί για τη "σωτηρία" της …Την πραγματική σωτηρία και όχι αυτήν τη "σωτηρία" που υπόσχονται οι τοκογλύφοι με τα δάνεια …Τη "σωτηρία" των τοκογλύφων, οι οποίοι μας έχουν παγιδεύσει στην "κινούμενη "άμμο" του συνεχούς δανεισμού …Τη "σωτηρία", η οποία θα μας βυθίσει στην ανέχεια και θα τους επιτρέψει να λεηλατήσουν τα πάντα στην Ελλάδα. Πρέπει να σταματήσουμε άμεσα τον ανεξέλεγκτο και συνεχή δανεισμό. Πρέπει να σταματήσουμε τα δάνεια, τα οποία θα καταστρέψουν εμάς και θα βυθίσουν στα χρέη ακόμα και τα εγγόνια μας.
Δεν φτάνει η οργή. Γνώση απαιτείται. Τη γνώση των λαών φοβάται πάντα η εξουσία και όχι την οργή τους. Την οργή εύκολα την εκτονώνει, είτε σε πολέμους είτε σε εμφύλιες συγκρούσεις. Την οργή εύκολα τη μετατρέπει σε κλάμα και απελπισία. Μόνο τη γνώση φοβάται το σύστημα και αυτήν τη γνώση επιχειρούμε σήμερα να δώσουμε στους Έλληνες …Σε όλους τους Έλληνες, οι οποίοι σήμερα δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν τη μεγάλη μάχη …όχι μόνον για τους εαυτούς τους, αλλά και για τα παιδιά τους.
Οι Έλληνες πρέπει ν' αγωνιστούν μπροστά σε ένα παγκόσμιο κοινό, το οποίο αγωνιά και το ίδιο για την επιβίωσή του. Δεν είναι οι μόνοι που αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα, αλλά είναι οι μόνοι που δέχονται τέτοιο απάνθρωπο "σφυροκόπημα". Αυτό έχει την εξήγησή του. Είναι οι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και αυτό προκαλεί τον φόβο του συστήματος γι' αυτούς. Γι' αυτόν τον λόγο το σύστημα δεν τους αφήνει ούτε για μια στιγμή χαλαρούς. Γι' αυτόν τον λόγο δοκιμάζει εναντίον τους όλες τις τακτικές και όλα τα "όπλα".
Τώρα φτάσαμε κοντά στην τελική φάση αυτής της μάχης. Όλος ο κόσμος περιμένει να δει το αποτέλεσμα της μεγάλης μάχης των Ελλήνων. Αν χάσουν οι Έλληνες τη μάχη, το κόστος της ήττας θα το γευτούν όλοι οι λαοί. Αν όμως νικήσουν οι Έλληνες την Νέα Τάξη, θα νικήσουν και οι λαοί μαζί τους. Αν νικήσουν οι Έλληνες τη μεγάλη σημερινή μάχη, θα είναι η αρχή του τέλους της Νέας Τάξης. Αν νικήσουν οι σημερινοί Έλληνες, θα αγοράσουν "πίστωση" στην παγκόσμια ιστορία για άλλα δύο χιλιάδες χρόνια ...τουλάχιστον.                                                                                       
                                                                                                   Αγ.ΕΛ

υ.γ   πιστεύουμε  ότι πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι στο να ρίξουμε την ψευτοκυβέρνηση και να κινηθούμε πάνω σε αυτόν τον άξονα για να έχουμε νέα κυβέρνηση και όχι άλλη μια κυβέρνηση.

*τα στοιχεία τα πήραμε απο το  δώρο του Παναγιώτη Τραϊανού οπου πλήρες  θα το βρείτε στο