Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Στις 6-6-2010 πεθαίνει ο Τρισέ. Κύριοι… μπορείτε να ποντάρετε

Στις 6-6-2010 θα πεθάνει με βίαιο τρόπο ο ...Ζαν Κλώντ Τρισέ..
Πάμε στοίχημα;

Φίλοι Μπλόγκερς και απλοί «ταξιδευτές» του internet.


  H πατρίδα μας έπεσε θύμα μιας εγκληματικής συμμορίας η οποία κατά βούληση καταστρέφει οικονομίες ολόκληρων κρατών. Μια συμμορίας η οποία με τρόπο παράνομο και εκμεταλλευόμενη τα μέσα που έχει στην διάθεσή της, οδηγεί τους λαούς που στοχεύει στην απόλυτη εξαθλίωση. Εμείς οι Έλληνες είμαστε το τελευταίο θύμα αυτής της συμμορίας. Το τελευταίο θύμα μιας μεθόδευσης τόσο ανήθικης και τόσο παράνομης που δεν επιτρέπεται να δρομολογείται ούτε στα πεζοδρόμια των γκέτο.

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΤΕΛΟΣ για τον ελληνισμό. Με προδοσία μάς οδήγησαν στο ΔΝΤ. "Ακέφαλο" οδηγείται το ελληνικό κράτος στην παγίδα του Τρισέ και των συνενόχων του.

Η ανθρωπότητα καθημερινά παρακολουθεί ένα απίστευτο έγκλημα. Ένα μαζικό έγκλημα, που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στη σύγχρονη εποχή. Παρακολουθεί την κατακρεούργηση του "σώματος" της ελληνικής οικονομίας και του ελληνικού λαού από τα εβραϊκά "σκυλιά". Κερδοσκόποι Εβραίοι —ως μια καλά οργανωμένη συμμορία κτηνών— καθημερινά επιτίθενται σε μια οικονομία, της οποίας έχουν δέσει τα "χέρια" και την κατασπαράζουν, ενώ είναι ακόμα "ζωντανή". Τέτοιο αληταριό δεν έχει ξαναδεί η ανθρώπινη ιστορία. Δολοφόνοι κανονικοί. Άπληστοι και άθλιοι. Τόσο άθλιοι, που οι ίδιοι είναι που "πυροβολούν" το θύμα τους και ταυτόχρονα βάζουν και στοίχημα ότι θα πεθάνει.
Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα. Τέτοια κτηνωδία δεν έχουν δει ούτε τα πεζοδρόμια των πιο κακόφημων γκέτο του Πλανήτη. Τα απόλυτα κατακάθια όλων των γκέτο —όλων των αιώνων— φόρεσαν κουστούμια, αλλά δεν άλλαξαν συνήθειες. Παράσιτα των βόθρων παρέμειναν οι Εβραίοι, ακόμα και τώρα που κατοικούν παλάτια. Οι Εβραίοι θέλουν να επωφεληθούν ως δολοφόνοι από τη λεηλασία του θύματός τους και θέλουν να επωφεληθούν και ως "τζογαδόροι" από τη "σίγουρη" πληροφορία τους. Πιο σίγουρη πληροφορία δεν μπορεί να υπάρξει γι' αυτούς τους δολοφόνους. Είναι σαν να έβαζε ο Μαρκ Τσάπμαν στοίχημα ότι το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου του 1980 ο Τζών Λένον θα πέθαινε και μάλιστα από βίαιο θάνατο. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την Ελλάδα σήμερα.
Η Ελλάδα κυριολεκτικά "σέρνεται" στο σφαγείο του ΔΝΤ, γιατί κάποιοι

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010



ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ…

…η συντεχνία,
που κήρυξε τον πόλεμο στην ελληνική κοινωνία.

Η προκλητική απόφαση
της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου
υπέρ Ζαγοριανού
είναι Casus Belli για την ελληνική κοινωνία.

"Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι"
…και μάλλον κάτι έχει ο Θεός
με τους σημερινούς δικαστές.


Η μεταπολίτευση "πεθαίνει" μέσα στο "οικοσύστημα" που η ίδια έφτιαξε για τον εαυτό της. Η ψευδοδημοκρατική —και ως εκ τούτου η πλέον βρομερή— μορφή του πολιτικού συστήματος της νεότερης ιστορίας μας "πεθαίνει" μέσα στον "βόθρο". Στον "βόθρο" των δικών της "περιττωμάτων". Στον "βόθρο" της διαφθοράς, της προδοσίας και της αναξιοκρατίας. Μαζί μ' αυτήν αναγκαστικά θα παρασυρθούν στο "θάνατο" και όλοι οι μηχανισμοί, που της έδωσαν αυτήν την παθογένεια.
Ένας τέτοιος μηχανισμός, που σήμερα "νοσεί" επικίνδυνα, είναι και το σύστημα δικαιοσύνης. Το σύστημα, το οποίο μπλέχθηκε στη δίνη των μεγάλων σκανδάλων της μεταπολίτευσης και σύντομα θ' αναγκαστεί να μετρήσει τις "πληγές" του. Όπως δείχνουν τα πράγματα το σκάνδαλο Siemens είναι αυτό, το οποίο θα λειτουργήσει καταλυτικά για τις εξελίξεις. Στην πραγματικότητα μπορεί ν' αποδειχθεί ως η "σταγόνα", που ξεχείλισε το "ποτήρι" της μεταπολίτευσης. Γιατί; Γιατί δεν αφορά μόνον τους άμεσα εμπλεκόμενους ως κατηγορούμενους. Το ίδιο αυτό σκάνδαλο έχει και παράπλευρες συνέπειες, εφόσον αρχίζει και συνδέει μεταξύ τους όλους τους βρόμικους παράγοντες της μεταπολίτευσης. Τους συνδέει σε ένα παζλ, το οποίο, όταν ολοκληρωθεί, θα εμφανίσει μια εικόνα, την οποία κανένας από αυτούς δεν θέλει να δει ο κόσμος.
Αναφερόμαστε στο θέμα του συστήματος της δικαιοσύνης, λαμβάνοντας ως αφορμή την πρόσφατη διένεξη μεταξύ του Υπουργού Δικαιοσύνης και του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Ζαγοριανού. Για την υπόθεση ενός δικαστή, ο οποίος είναι πλέον υπόδικος σε βαθμό κακουργήματος και ο Άρειος Πάγος επιμένει —παρ' όλα αυτά— να του επιτρέπει να εκτελεί το "λειτούργημά" του. Μιλάμε για τον δικαστή, ο οποίος στην πραγματικότητα διευκόλυνε τους Χριστοφοράκους να την "κοπανήσουν" από τη χώρα και μαζί μ' αυτούς να την "κοπανήσει" και η τελευταία ευκαιρία να μάθει ο λαός τι ακριβώς έγινε στο σκάνδαλο Siemens. Εξαιτίας του "λειτουργού" Ζαγοριανού δεν θα μάθουμε ποτέ ποιοι τα πήραν και πόσα πήραν, γιατί ο δικαστικός "λειτουργός" φρόντισε να την "κοπανήσει" αυτός ο οποίος τους τα "έδινε".
Η ολομέλεια του Άρειου Πάγου —και άρα η ηγεσία της δικαστικής εξουσίας στο σύνολό της— έκρινε ότι ένας υπόδικος —και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος— μπορεί και είναι σε θέση να εκτελέσει το "λειτούργημά" του.

Σάββατο 17 Απριλίου 2010


Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.


16 Απριλίου 1834, κάποιοι παρείσακτοι του νεότερου Έθνους των Ελλήνων, φρόντισαν να στείλουν σε δίκη το μεγαλύτερο παλικάρι, που έβγαλε ποτέ η Νεότερη Ελληνική Ιστορία, τον «Γέρο του Μοριά», μαζί με τον Πλαπούτα, και μάλιστα με την κατηγορία της συνωμοσίας κατά του βασιλιά Όθωνα, ας θυμηθούμε κάτι από τη περίφημη Δίκη του θρυλικού Στρατηγού, που έγινε στο Ναύπλιο:- 


Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Ο Ρομπέν των δασών και ο Όμηρος

Η ιστορία του Ρομπέν των Δασών είναι για τους Βρετανούς ό,τι είναι τα Ομηρικά Έπη για τους Έλληνες. Ένα παραμυθάκι απ' όπου τα παιδιά αντλούν πρότυπα. Όμως, αυτή η ιστορία, που διαπαιδαγωγεί τα παιδιά της Βρετανίας, τους προσφέρει ένα πρότυπο που δεν είναι ίδιο με τον Αχιλλέα. Ο Βρετανός Ρομπέν λέει τα "μεγάλα" λόγια που αρμόζουν σ' έναν ήρωα, αλλά στην πραγματικότητα ο Ρομπέν είναι ένας συμφεροντολόγος δούλος, που προσπαθεί να παρασύρει τον λαό υπό την εξουσία του "νόμιμου" βασιλιά. Είναι ένας ήρωας, που στο όνομα δήθεν του λαού δεν πολεμάει ένα σκληρό και άδικο βασιλικό σύστημα, αλλά έναν σφετεριστή του θρόνου του απόντος "νόμιμου" βασιλιά. Ενός βασιλιά, ο οποίος γλιτώνει την κρίση λόγω της απουσίας του.

Δεν περνάει καθόλου από το μυαλό αυτού του ήρωα να κρίνει γενικά τα βασιλικά προνόμια και ν' ανατρέψει τη βασιλεία ως άδικο κοινωνικό σύστημα. Αγωνίζεται απλά για τη νομιμότητα αυτού που κατέχει τον θρόνο και όχι για την κοινωνική δικαιοσύνη, που θίγεται από την παρουσία των βασιλέων. Ο Αχιλλέας, για παράδειγμα, μπορεί να ήταν και ο ίδιος βασιλιάς, αλλά, αντιδρώντας σε ανώτερη εξουσία, για λόγους που έχουν καθαρά σχέση με την εκμετάλλευση και την αδικία, στην ουσία προτείνει εμμέσως τη δημοκρατία. Αν αμφισβητηθεί η ιεραρχία στο ανώτερο επίπεδο, δεν είναι δύσκολο ν' αμφισβητηθεί και στο κατώτερο. Όταν αμφισβητείς την εξουσία για συγκεκριμένους λόγους, δέχεσαι και ο ίδιος την αμφισβήτηση, όταν υπάρχουν αυτοί οι λόγοι για κάποιους άλλους. Ο Αχιλλέας γι' αυτόν τον λόγο είναι χρήσιμος ήρωας και τα Έπη χρήσιμο μέσον διαπαιδαγώγησης. Είναι χρήσιμο πρότυπο για τον άνθρωπο και επικίνδυνο για την εξουσία.

Αντίθετα μ' αυτόν, το πρότυπο του Ρομπέν των Δασών είναι χρήσιμο μόνον για την εξουσία. Ο ήρωας είναι παντε­λώς άχρηστος κι εξαιρετικά επικίνδυνος για να χρησιμοποιηθεί ως πρότυπο για τον άνθρωπο. Είναι εντελώς μονοδιάστατος κι αφιερώνει το σύνολο της ζωής του σε έναν σκοπό. Δεν έχει τα χαρακτηριστικά του Οδυσσέα, ο οποίος τοποθετείται σε όλα τα ζητήματα και προσφέρει γνώση στον άνθρωπο στο σύνολο των θεμάτων. Τον Οδυσσέα, εκτός από τους στόχους του, τον απασχολούν τα προσωπικά του προβλήματα, η σχέση του με τη γυναίκα του και το παιδί του. Εκτός από τα υπεράνθρωπα κατορθώματα, που είναι οι στόχοι του, τον απασχολούν στον ίδιο βαθμό και τα ανθρώπινα προβλήματα που ο ίδιος αντιμετωπίζει. Δεν παριστάνει τον θεό, που δεν αντιμετωπίζει κανένα ανθρώπινο πρόβλημα.       
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Τι σημαίνει δανεισμός "με όρους ΔΝΤ";

* Το ΔΝΤ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, ούτε συνηθίζει να φέρεται ευγενικά, όμως επειδή είμαστε στην Ευρωζώνη ίσως και να αλλάξει συμπεριφορά για να μην το... κακοχαρακτηρίσουν!!!

Πολλές φορές οι αποφάσεις που λαμβάνονται όταν το θέμα είναι «καυτό», όπως στην περίπτωση της διάσωσης της Ελλάδας, δεν αναλύονται και με την πρέπουσα προσοχή. Η συμφωνία που επετεύχθη για τον δανεισμό της Ελλάδας δείχνει ευνοϊκή μόνο ως προς τα επιτόκια τα οποία θα κυμανθούν γύρω στο 5%. Ωστόσο, αυτό που συνηθίζουμε να λέμε «όροι ΔΝΤ» είναι ότι και τα ψιλά γράμματα στις συμβάσεις με τις τράπεζες.
Ενώ δηλαδή τσιμπάμε με τα φανερά, ξαφνικά βρισκόμαστε μπροστά στα πολύ σοβαρά. Βεβαίως, στην περίπτωση του μηχανισμού διάσωσης, η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά αυτούς τους όρους. Μπορεί δηλαδή να «πουλήσουν» επικοινωνιακά τη συμφωνία ως επιστέγασμα της συμφωνίας των Βρυξελλών και ως χτύπημα στους κερδοσκόπους αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Θα πρόκειται σαφώς για μια λεόντεια συμφωνία που θα φέρει από την μπροστινή πόρτα το ΔΝΤ στην Αθήνα. Πιθανότατα για 12 έως 18 μήνες η ελληνική οικονομία θα τελεί υπό κηδεμονία.
Το ΔΝΤ θα απαιτήσει νέο γύρο περικοπών, αυτή τη φορά και στον ιδιωτικό τομέα. Χθες η UBS ανέφερε ένα σενάριο περί μείωσης κατά 20% των μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Τώρα θα μου πείτε που θα ωφελήσει αυτό αφού θα μπει η χώρα σε βαθιά ύφεση, η κατανάλωση θα καταβαραθρωθεί και χιλιάδες νοικοκυριά θα περάσουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του ΔΝΤ όπου κι αν πήγε.
Επίσης, θα ζητήσει απολύσεις, μείωση του δημόσιου τομέα. Αυτές ήδη ετοιμάζονται τόσο με την απομάκρυνση συμβασιούχων όσο και με απολύσεις στους ΟΤΑ και μετατάξεις που θα φέρει το σχέδιο Καλλικράτης. Οπότε μην απορήσετε αν δείτε την ανεργία να ανεβαίνει στο 15%.
Τέλος, θα απαιτήσει λιγότερο δημόσιο, με λίγα λόγια αποκρατικοποιήσεις παντού και ξεπούλημα των «ασημικών». ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, αεροδρόμια και κυρίως ο προβληματικός ΟΣΕ θα περάσουν στα χέρια ιδιωτών.
Αυτά τα δραματικά θα συμβούν τους επόμενους μήνες στην Ελλάδα.
Και μια υποσημείωση. Στην Ουγγαρία όπου ενεπλάκη το ΔΝΤ και διέλυσε τα πάντα, κυβερνά σοσιαλιστική κυβέρνηση. Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις ενόψει των μεθαυριανών εκλογών δίνουν διαφορά 40 μονάδων, με το κυβερνών κόμμα να έχει πάει στα Τάρταρα, ήτοι μόλις 20% στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση ορισμένων εδώ στην Ελλάδα…

WWW.kostasxan.blogspot.com/2010/04/blog-post_5970.html#ixzz0khWh9br5

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ … Ο “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ" για την Διάλυση του ελληνικού κράτους…


Έρχεται μετά το Πάσχα ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ βιαστικά από την κυβέρνηση και παρουσιάζεται  ως πανάκεια για κάθε "νόσο" ,από την άλλη έχουμε διαβάσει την ανάλυση του προέδρου του ΕΑΜ.β’ Παναγιώτη Τραϊανού που αναφέρει ότι ...
το  Σχέδιο Καλλικράτης θα είναι η απόλυτη καταστροφή της χώρας.    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΔΩ

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ο Θεός φαίνεται "να βάζει το χέρι του"... 2012

2ο μέρος της συνέντευξης με τον βιοφυσικό Ντίτερ Μπρόερς
από το γερμανικό περιοδικό ΗΟRZU

μετάφραση Βίκυ Χρυσού




-Τι μπορείτε να μας πείτε σχετικά με τις αλλαγές που μας περιμένουν;

-Ο λαός της Κεντρικής Αμερικής, οι Μάγια, μας άφησαν την πληροφορία, πως αυτή η τελευταία εποχή με “χρόνο” θα καθοδηγείτα από την συμπαντική πρόθεση. Μία λεγόμενη ακτίνα συγχρονισμού -που ξαπηδά από το κέντρο του γαλαξία μας- θα στραφεί προς τη Γη και έτσι και προς εμάς τους ανθρώπους. Οι Μάγια ήταν μέσω της εξαιρετικής αστρονομικής τους γνώσης σε θέση να καθορίζουν χρονικά σχεδόν όλα τα μεγάλα γεγονότα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους που διασώζονται στο Tzolkin, το ημερολόγιο των Μάγια, προκύπτει για το 2012 μία τελευταία βασική διαδικασία αλλαής/μεταμόρφωσης. Οι Μάγια περιγράφουν αυτή τη διαδικασία σαν την “άνοδο στην 5η διάσταση”. Αν παρατηρήσουμε την παρούσα κρίσιμη παγκόσμια κατάσταση και την πορεία της, που μοιάζει να δείχνει προς ένα μεγάλο φινάλε, τότε θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε πως οι προφητείες τους φαίνεται πως ευσταθούν.