Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Το σύνθημα από "ο σώζων εαυτώ σωθήτω" πρέπει να γίνει " όλοι για έναν και ένας για όλους"!!


ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να βοηθήσουν στο να απαλλαχθεί η χώρα από το χρέος και από τους κατακτητές της.
Πρέπει  να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν… στο διάολο.

Αν από αυτό το κείμενο μπορέσουμε να ενώσουμε έστω και δυο Έλληνες θα είμαστε ευχαριστημένοι.
Το πιο αδύνατο σημείο των Ελλήνων είναι η έλλειψη ενότητας επειδή είμαστε ο καθένας μόνος τους για αυτό και μας "βιάζουν" καθημερινά πρέπει να αρχίσουμε να λέμε ο καθένας στον άλλο τι μας συμβαίνει και τότε θα δούμε ότι όλοι είμαστε "βιασμένοι" και τότε θα αντιδράσουμε το μήνυμα μας είναι ¨Ένωση και  συσπείρωση .    

Η χώρα μας-οι ¨Έλληνες είμαστε  υπό κατοχή  και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει μόνο με λόγια δεν μπορεί να αλλάξει από την οθόνη του υπολογιστή από την οθόνη της τηλεόρασης πρέπει να αγωνιστούμε στους δρόμους .
Πρέπει να υπάρξει όραμα πρέπει να υπάρξει θέληση και συσπείρωση όλων των ελληνικών "μετώπων" όλων των παρατάξεων όσων υπάρχουν.
Εμείς θα προσπαθήσουμε να καταγράψουμε  τι πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει για να αρχίσει η χώρα να "ζει".
     Πρέπει να πάμε πίσω στον χρόνο και να δούμε πότε  άρχισε η χώρα να έχει "διαρροή" .
Πρέπει να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι πολιτικοί και ποιοι άλλοι επιτρέψανε στους ξένους να εισβάλουν στην χώρα και να την λεηλατούν και να ζητήσουμε  την τιμωρία τους.
Πρέπει να δούμε που πάνε τα χρήματα μας από που μπάζει νερά η οικονομία  μας .
Τα χρήματα εξαφανίζονται από την ακρίβεια και από τις τράπεζες την μεν ακρίβεια την πληρώνουμε  στους εμπόρους και στο σπάταλο κράτος και τα ακριβά επιτόκια στις τράπεζες οι οποίες δεν τις ελέγχει  κανένας .
Πρέπει να απαιτήσουμε τα επιτόκια των καρτών και των δανείων  να γίνουν 3 με 5% πρέπει να είμαστε σε καθημερινή βάση έξω από τις τράπεζες ώστε να αναγκαστεί η κυβέρνηση και οι ίδιες οι τράπεζες να μειώσουν τις υπέρογκες  απαιτήσεις τους.
    Ταυτόχρονα θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τον αγγλοσαξονικό τρόπο ζωής  που μας επέβαλαν και να γυρίσουμε την πλάτη στα προϊόντα τους  στην αρχή θα τα περιορίσουμε και στην συνέχεια θα τα καταργήσουμε. Ουίσκια, τεκίλες, μπύρες εισαγωγής και συναφή είδη που διώχνουν τα χρήματα σε ξένες τσέπες ΕΞΩ, εμπάργκο . Θα περιοριστούμε σε ελληνικά κρασιά και μπύρες αλλά και σε τσίπουρο  και ούζο. Ένα σαββατοκύριακο να μην πιούμε τα ποτά τους και θα αρχίσουνε να παραμιλάνε .  
   Το ίδιο θα πρέπει να κάνουνε και οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων  οι οποίοι δίνουν για τζάμπα τα καλύτερα των προϊόντων εκτός Ελλάδας και εδώ τρώμε προϊόντα που γίνονται με χημικά σε εργοστάσια τις Ολλανδίας τις Γερμανίας και λοιπών χωρών οι οποίες παρανομούν βάζοντας ακόμη και ξένα ταμπελάκια χώρας προέλευσης και μην δηλώνοντας τον τρόπο παραγωγής τους με συνέπεια να έχουμε μεγάλη αύξηση του καρκίνου στην χώρα και άλλων παράξενων αρρωστιών τόσα χρόνια έτσι καταφέρανε το πιο απίθανο λαδώνοντας 5 ανθρώπους να κάνουν όλη την χώρα άρρωστη και ταυτόχρονα να λεηλατούν και τα ταμεία της .
Προκαλούν αρρώστιες και πουλάνε τα φάρμακα τους προκαλούν εντάσεις με τις  γειτονικές χώρες και πουλάνε τα όπλα τους .
Πολύ απλά αν δεν καταλάβουμε τι κάνουν και δεν είμαστε όλοι σε εγρήγορση δεν θα υπάρχει άλλη γενιά Ελλήνων.
Πριν να μπούμε στην ευρωπαϊκή Ένωση υπήρχε κάποια παραγωγή όχι αυτοκινήτων αλλά υπήρχε ρούχων παπουτσιών γενικά πρώτης ανάγκης αυτήν την στιγμή η χώρα φοράει κινέζικα ρούχα που γίνονται με πλαστικό και όχι με βαμβάκι και πάλι δημιουργούνται προβλήματα τόσο στην οικονομία της χώρας αλλά και στην υγεία μας δερματολογικά προβλήματα  κα .
Οφείλουμε και πρέπει να προστατέψουμε την αγορά μας από σαβούρες και γενικά
Πρέπει να γυρίσουμε στον προστατευτισμό  όχι μόνο εμείς αλλά και η Ευρώπη μαζί μας.
Οι ΔΕΚΟ έχουνε ξεφύγει από κάθε έλεγχο πληρώνοντας σε στελέχη τους υπέρογκους μισθούς οδηγήσανε τον ¨Έλληνα στις τράπεζες για να μπορέσει να πληρώσει τους φουσκωμένους λογαριασμούς .     
Τα χωριά πρέπει να αρχίσουνε να παράγουν προϊόντα πρέπει να αρχίσουνε να έχουνε τα πάντα ώστε να μην έχουνε ανάγκη κανέναν.
Κατσίκες , αγελάδες, πρόβατα, γαλοπούλες πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε μηδεν εισαγωγές. Να τρώμε αυτά που ταΐσαμε και όχι αυτά που ταΐσανε αυτοί που θέλουν να μας πουλήσουνε τα φάρμακα τους.
Το σύνθημα από "ο σώζων εαυτώ σωθήτω" πρέπει να γίνει " όλοι για έναν και ένας για όλους"!!                
Κάποιος αναγνώστης θα σκεφτεί ότι αυτά δεν γίνονται  αλλά κάνει λάθος οι πρόγονοι  μας έχουν καταφέρει πολλά περισσότερα και οι σύγχρονοι εμείς Έλληνες θα τους μοιάσουμε και θα τους ξεπεράσουμε αρκεί να το αποφασίσουμε .
Η σημερινή λεηλασία που δεχθήκαμε είναι από τις πιο πονηρές και ύπουλες όλων των εποχών δεν είναι όπλα αλλά με το μυαλό τους από τα γραφεία τους με τις γραβάτες τους μας φάγανε.  
Φυσικά και αυτά που γράφουμε θέλουν Ανθρώπους ¨Έλληνες για να επιτευχθούν θέλουν Ηγέτες θέλουν ανθρώπους με ψυχή και καρδιά θέλουν να αρχίσουμε να το πιστεύουμε και να το θέλουμε κάθε μέρα και πιο πολύ για να γίνει .
Η πίστη μας ας αρχίσει να  γίνετε η αρχή για αυτό που έρχεται και είναι μεγαλειώδες .

Πρώτο βήμα μας * θα πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη στους πολιτικούς των 20 τελευταίων ετών στην συνέχεια να δούμε τι νέο υπάρχει και τι πρόγραμμα έχει για την ΕΛΛΑΔΑ μας και για εμάς τους ίδιους.