Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Το ΚΚΕ και ο Καρατζαφέρης είναι οι σημερινές "πληγές" της Δημοκρατίας μας.

 Το ΚΚΕ και ο Καρατζαφέρης
είναι οι σημερινές "πληγές" της Δημοκρατίας μας.

Κανένα φασιστικό αντιλαϊκό μέτρο ή προδοτικό αντεθνικό σχέδιο δεν θα είχε "περάσει" σήμερα από τη Βουλή, αν δεν υπήρχαν το ΚΚΕ και ο Καρατζαφέρης μέσα σ' αυτήν. Ξένα συμφέροντα ελέγχουν απόλυτα αυτούς τους δύο φασιστικούς "βραχίονες" και με τον τρόπο αυτόν ελέγχουν τη Βουλή μας και άρα και τη Δημοκρατία μας. Αυτά τα συμφέροντα υπηρετούν τα δύο αυτά κόμματα και γι' αυτό πληρώνονται αδρά. Κάτω από έναν κοινό και "έξωθεν" καθοδηγούμενο παρακρατικό έλεγχο είναι "συντονισμένα" στην υπηρεσία των ίδιων συμφερόντων. Η Δημοκρατία μας σήμερα δεν λειτουργεί, γιατί έχει παγιδευτεί από τους φασίστες.
Οι φασίστες κάνουν ό,τι θέλουν, γιατί τον "διάλογο" της Δημοκρατίας τον έχουν μετατρέψει τεχνητά και παράνομα σε έναν άνευ ουσίας ιδεολογικό "διαπληκτισμό" μεταξύ τους. "Διαπληκτισμό" προβοκατόρων και χαφιέδων, στον οποίο δεν συμμετέχει ο λαός και γι' αυτόν τον λόγο κανένας δεν ελέγχει κανέναν. Ο λαός "μιλάει" κάθε τέσσερα χρόνια και οι φασίστες "μιλάνε" κάθε μέρα. Ο λαός ψευδοαποφασίζει υπέρ των συμφερόντων του κάθε τέσσερα χρόνια και αυτοί αποφασίζουν εις βάρος του κάθε ημέρα του χρόνου. Ο λαός νομίζει ότι ψηφίζει εκπροσώπους του, ενώ στην πραγματικότητα με την ψήφο του τοποθετεί και άρα "νομιμοποιεί" στη Βουλή τους "υπαλλήλους" των μεγάλων συμφερόντων.
Όλο αυτό το "παιχνίδι" πρέπει να αποκαλυφθεί στην "ουσία" του, για να καταλάβει κάποιος πώς λειτουργεί. Πού στηρίζεται; Στη "μεταβλητή" ταυτότητα κάποιων φασιστών. Κάποιων αυθεντικών φασιστών, οι οποίοι με την παρουσία τους "νομιμοποιούν" τους κρυπτοφασίστες που μας κυβερνούν. Τι θα πει "μεταβλητή" ταυτότητα; Κάποιοι μπαίνουν στη Βουλή, παριστάνοντας τους δημοκράτες και μόλις μπουν μέσα σ' αυτήν, ξαναπαίρνουν την επίσημη φασιστική τους ταυτότητα. Το αποτέλεσμα είναι τραγικό. Οι επισήμως φασίστες νομιμοποιούν τους κρυπτοφασίστες. Τα επισήμως φασιστικά κόμματα νομιμοποιούν τα κρυπτοφασιστικά κόμματα του δικομματισμού. Αυτό είναι το λεπτό σημείο και από αυτό ξεκινούν όλα τα προβλήματα της Δημοκρατίας. Κάποιοι φασίστες μπαίνουν επισήμως στη Βουλή, χωρίς να αλλάξουν ιδεολογία, επειδή απλά "αναγνωρίζουν" τη νομιμότητα της Δημοκρατίας, ενώ αυτό δεν αποτελεί πραγματικό και νόμιμο κριτήριο εισόδου σ' αυτήν.
Αυτό επιτρέπει στους κρυπτοφασίστες κομματάρχες να "στήνουν" το παιχνίδι. Η χώρα μετατρέπεται σε ιδιοκτησία τριών οικογενειών, οι οποίες ελέγχουν τα πάντα. Εξαιτίας των νομίμων φασιστών, κάποιοι όμοιοί τους "δημοκράτες" γίνονται βασιλείς χωρίς "στέμματα". Τα δύο μεγάλα ιδιόκτητα κόμματα του δικομματισμού σ' αυτούς τους φασίστες στηρίζονται. Η ύπαρξη αυτών των φασιστών τούς επιτρέπει να λειτουργούν ως φασίστες και οι ίδιοι. Κάνουν ό,τι θέλουν, γιατί οι οφθαλμοφανείς και δηλωμένοι φασίστες τούς εξασφαλίζουν το "άλλοθι" για όλα τους τα εγκλήματα. Όταν δεν εξυπηρετούν τους κοινωνικά ισχυρούς "διαπλεκόμενους" της χώρας, εξυπηρετούν τα ξένα αφεντικά τους.
Όποιος πολίτης και να αντιδράσει, όποια επιχειρήματα και να χρησιμοποιήσει, θα εξουδετερωθεί πλήρως, γιατί απλούστατα θα πέσει στη "μέγγενη" του φασιστικού παιχνιδιού. Μια "μέγγενη", η οποία, εξαιτίας των διαφορετικών και εξειδικευμένων "άκρων", αλλάζει το σκηνικό της ανάλογα με τις ανάγκες της σύγκρουσης. Με σταθερό "αμόνι" τους γίγαντες του δικομματισμού αλλάζει το υποτιθέμενο "σφυρί" ανάλογα με το αντικείμενο που κάθε φορά κρίνεται. Ο πολίτης "σφυροκοπείται" ανελέητα ανάμεσα στο τεράστιο αυτό "αμόνι" της ψευδοδημοκρατίας και το προβοκατόρικο "σφυρί" του φασισμού.
Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο βλέπουμε καθημερινά. Ο κόσμος, ακόμα κι όταν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, δεν μπορεί να αντιδράσει. Ακόμα κι όταν είναι θυμωμένος, δεν μπορεί να εκφράσει τον θυμό του μέσω της διαμαρτυρίας. Γιατί; Γιατί θα τον "καπελώσουν" οι φασίστες και αυτό δεν το επιθυμεί. Γιατί θα τον "καπελώσουν" τα "νόμιμα" "σφυριά", που δήθεν θα αναλάβουν να "σφυροκοπήσουν" το "αμόνι" του δικομματισμού. Τα "σφυριά", τα οποία οι ίδιοι πληρώνουν και προβάλουν μέσα από το δικά τους ΜΜΕ στο στημένο "σφυροκόπημα". Τα "σφυριά", τα οποία δεν θα δώσουν ποτέ την ευκαιρία στον λαό να διεκδικήσει τον λόγο και να εκφράσει τις δικές του θέσεις.
Αν αυτός ο λαός βγει στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί για τα εργασιακά του δικαιώματα, θα πρέπει να μπει πίσω από τα σφυροδρέπανα των φασιστών, γιατί πρώτοι θα βγουν αυτοί. Αν βγει να διαμαρτυρηθεί για τα εθνικά του δίκαια, θα πρέπει να μπει πίσω από τις "κορώνες" των φασιστών, γιατί πρώτοι θα βγουν αυτοί. Με αυτόν τον τρόπο κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στη Βουλή. Επειδή ελέγχουν τους δρόμους, μπορούν και αυθαιρετούν στη Βουλή. Επειδή αυθαιρετούν στη Βουλή, βγαίνουν παρανόμως από τη Βουλή, για να πάρουν τον έλεγχο της διαμαρτυρίας στους δρόμους. Ένας φαύλος κύκλος. Ο λαός είναι εξουδετερωμένος απόλυτα. Όσο ενημερωμένος κι αν είναι, δεν θα βρει το δίκιο του, γιατί, αν βγει στον δρόμο, θα τον "καβαλήσουν" τα παράσιτα του φασισμού. Δεν βγαίνει λοιπόν κανένας να διαμαρτυρηθεί και οι φασίστες καθημερινά κάνουν "πάρτυ" στη Βουλή της Δημοκρατίας.
Κανένας από τους κρυπτοφασίστες του δικομματισμού δεν έχει την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις σε κανέναν, γιατί απλούστατα αυτός, ο οποίος αναλαμβάνει να τους "κρίνει", είτε στη Βουλή είτε στον δρόμο, είναι η Παπαρήγα και ο Καρατζαφέρης. Αυτό είναι το όλο "παιχνίδι". Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν σε όποιον τομέα θέλουν, γιατί απλούστατα είναι "στημένο" το παιχνίδι. Μπορούν να πάρουν την οποιαδήποτε αντιλαϊκή ή αντεθνική απόφαση, χωρίς να απειληθούν από κανέναν. Γιατί; Γιατί παίζουν παιχνίδι με τους φασίστες της κάθε εξειδίκευσης.
Μπορούν να πάρουν αντιλαϊκά ή αντεργατικά μέτρα, γιατί την "αντίδραση" των εκατομμυρίων εργαζομένων θα την αναλάβει το "κόμμα" της "εργατιάς" του "κολοσσιαίου" μονοψήφιου ποσοστού. Μπορούν να πάρουν αντεθνικές αποφάσεις, γιατί την πατριωτική "αντίδραση" θα την αναλάβει το "κόμμα" των παλαιών βασιλικών δωσίλογων με ένα επίσης "κολοσσιαίο" ποσοστό. Με τη δημοκρατική παράταξη να είναι πλέον του 90%, τον έλεγχο στην Ελλάδα τον έχει μια μικρή ομάδα οικογενειών, η οποία στηρίζεται σε ελάχιστους φασίστες —έμμισθους στην πλειονότητά τους— οπαδούς.
Το παιχνίδι είναι απλό στην εφαρμογή του. Ό,τι δεν τους βολεύει, το αποδίδουν στους φασίστες και οι ίδιοι με τη "διαφορετικότητά" τους νομιμοποιούνται σαν δημοκράτες. Δεν είναι δηλαδή δημοκράτες, επειδή σκέφτονται και ενεργούν δημοκρατικά, αλλά είναι δημοκράτες, επειδή απλά δεν ανήκουν στο ΚΚΕ ή στο ΛΑΟΣ. Από εκεί και πέρα ό,τι σκέφτεται ο ελληνικός λαός, επειδή το εκφράζουν καταχρηστικά και παράνομα οι φασίστες, γίνεται "φασιστικό" …Είναι "φασιστικό" να αγωνίζονται οι δημοκράτες για τα εργασιακά τους δικαιώματα. Τι θέλουν; Επίδομα ανθυγιεινής εργασίας; Αυτά τα λέει ....το ΚΚΕ. Εμείς, σαν δημοκράτες, δεν είναι δυνατόν να έχουμε την ίδια άποψη με αυτό. "Κόφ' το επίδομα" …με συνοπτικές "δημοκρατικές" διαδικασίες. Κανένας δεν θα βγει στον δρόμο, γιατί ήδη το ΚΚΕ θα έχει πιάσει τα πεζοδρόμια.
Τα ανάλογα γίνονται και από την άλλη πλευρά με τα εθνικά θέματα. Είναι "φασιστικό" να αγωνίζονται οι δημοκράτες για τα εθνικά τους συμφέροντα. Τι θέλουν; Να μην αναγνωριστεί το όνομα της "Μακεδονίας" για τη FYROM; Αυτά τα λέει ....ο Καρατζαφέρης. Εμείς, σαν δημοκράτες, δεν είναι δυνατόν να έχουμε την ίδια άποψη με αυτόν. "Άνοιξε τον διάλογο" …με συνοπτικές "δημοκρατικές" διαδικασίες. Κανένας δεν θα βγει στον δρόμο, γιατί ήδη ο Καρατζαφέρης θα έχει πάρει τους δρόμους.
Το κόλπο της πισίνας και του ψωριάρη. Όταν δεν θέλεις να μπει κανένας σε μια πισίνα, δεν είναι απαραίτητο να την αστυνομεύεις. Δεν σε συμφέρει και ταυτόχρονα είναι προκλητικό. Δεν στέλνεις τα ΜΑΤ να τη φυλάνε μέρα-νύκτα και να διαπληκτίζονται με τον κόσμο.  Ρίχνεις μέσα στην πισίνα τον ψωριάρη και δεν μπαίνει κανένας μέσα σ' αυτήν. Τους σπρώχνεις κι αυτοί αρνούνται. Αυτό γίνεται με το ΚΚΕ και τον Καρατζαφέρη. Βγαίνουν στους δρόμους και τους "λερώνουν". Λειτουργούν όπως ένα μικρό φακελάκι τσάι σε ένα τεράστιο κύπελλο ή ένα βρόμικο σώβρακο σε μια μπανιέρα. Εξαιτίας τους κανένας δημοκράτης, όσο και να "ζεσταίνεται", δεν κάνει "βουτιά" στους δρόμους της διαμαρτυρίας. 
Τα πάντα είναι θέμα συντονισμού. Υπάρχει ένα "κρυφό" παρακράτος, το οποίο ελέγχει τις συμπεριφορές των φασιστών. Τις συμπεριφορές των "ψωριάρηδων". Ένα παρακράτος, το οποίο κάθε φορά υποδεικνύει στους φασίστες τα θέματα, στα οποία θα υψώσουν τις "σημαίες" τους. Ένα παρακράτος, το οποίο θα δώσει εντολή στην Παπαρήγα για το πότε και σε ποιο θέμα θα κάνει την "επανάστασή" της. Σε ποιο θέμα θα ανέβει στον "βατήρα" της Βουλής να παραστήσει την εξοργισμένη, που "φλέγεται" από το δίκιο, για να εξασφαλίσει το άλλοθι να κάνει "βουτιά" στους δρόμους. Γιατί χρειάζεται άλλοθι; Γιατί οι δρόμοι είναι το "βήμα" των πολιτών. Τα κόμματα έχουν το βήμα τους στη Βουλή. Ωμή βία πρέπει να ασκείται στα κομματόσκυλα όταν βγαίνουν από τη Βουλή, για να καθοδηγήσουν τη διαμαρτυρία των πολιτών.
Το ίδιο γίνεται και στα υπόλοιπα, που αφορούν την άλλη πλευρά. Ο Μητσοτάκης στέλνει την κόρη του να συνάψει ανθελληνικές συμφωνίες με τη FYROM και ο ίδιος δίνει εντολή στον Καρατζαφέρη να βγάλει στους "δρόμους" της διαμαρτυρίας μερικούς γραφικούς κι αγράμματους βασιλόφρονες φασίστες. Γιατί; Για να φαίνεται ότι η Ντόρα λειτουργεί σαν "δημοκράτισσα", που αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία του δημοκρατικού λαού, εφόσον αυτοί, οι οποίοι αντιδρούν, είναι μόνον ο Καρατζαφέρης και οι φασίστες συνοδοιπόροι του ...Δια της "ατόπου απαγωγής" δημοκράτισσα η Ντόρα. Reductio ad absurdum δημοκράτισσα, απλά επειδή δεν είναι επισήμως "συνοδοιπόρος" του —υπάλληλου του πατέρα της— Καρατζαφέρη.
Όλα αυτά συμβαίνουν, γιατί η Δημοκρατία δεν έχει λάβει ούτε ένα προληπτικό μέτρο για την προστασία της. Δεν έχει θέσει ούτε καν κάποιες στοιχειώδεις προδιαγραφές, προκειμένου στο τυπικό επίπεδο να μην υπάρχει δυνατότητα να παίζουν οι φασίστες με τις διπλές ιδιότητές τους. Απλά πράγματα. Δεν μπορείς να μπεις "άλουστος" στον ναό της Δημοκρατίας. Δεν αρκεί το παλιόχαρτο του σταλινικού ΚΚΕ, που "αναγνωρίζει" τη νομιμότητα της Δημοκρατίας. Αν θέλει ας μην την αναγνωρίσει. Σημασία έχει ο αρχηγός του τι είναι, γιατί είναι βουλευτής. Δεν αρκεί που ο φιλοβασιλικός αρχηγός του ΛΑΟΣ "αναγνωρίζει" το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το Πολιτειακό ζήτημα. Αν θέλει ας μην το αναγνωρίσει. Σημασία έχει ο αρχηγός του τι είναι, γιατί είναι βουλευτής. Δεν αρκούν όλες αυτές οι "αναγνωρίσεις", για να μπει κάποιος φασίστας στον ναό της Δημοκρατίας και να αποκτήσει το νόμιμο δικαίωμα να αντιπροσωπεύει δημοκράτες.
Βουλευτές βάζει ο λαός μέσα στη Βουλή και όχι κόμματα. Δεν έχει σημασία αν αυτά τα κόμματα έχουν χιλιάδες ψήφους δημοκρατών πολιτών. Σημασία έχουν τα πρόσωπα, που μπαίνουν μέσα στη Βουλή. Βουλευτές εκλέγονται στις εκλογές και δεν αποφασίζονται πολιτεύματα. Εκλογές προσώπων είναι και όχι δημοψηφίσματα, όπου κρίνονται ιδεολογίες. Οι Έλληνες βουλευτές εκ του ρόλου τους αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα όλων των Ελλήνων και όχι των οπαδών τους. Οι προδότες βουλευτές βάζουν τα κόμματα και τις αντιδημοκρατικές ιδεολογίες μέσα στη Βουλή και αυτό είναι παράνομο. Ο βουλευτής εκ της φύσης του και εκ του ρόλου του —που του προσφέρεται από το Σύνταγμα— καλείται να αντιπροσωπεύσει δημοκράτες και δεν μπορεί να είναι φασίστας ο ίδιος. Οι ανάγκες του ρόλου τού επιβάλουν ότι πρέπει να είναι ο ίδιος δημοκράτης.
Πρέπει ο πολίτης να "λουστεί" τη Δημοκρατία, για να μπει μέσα στη Βουλή της ως Βουλευτής. Να αποκηρύξει δημοσίως τον Στάλιν, αν είναι σταλινικός. Να αποκηρύξει δημοσίως τον Τέως, αν είναι φιλοβασιλικός. Από εκεί και πέρα αν δεν μπορείς να παραμείνεις αρχηγός του ΚΚΕ, αποκηρύττοντας τον Στάλιν, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και όχι της Δημοκρατίας. Αν δεν μπορείς να παραμείνεις αρχηγός του ΛΑΟΣ, αποκηρύττοντας τον Τέως, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και όχι της Δημοκρατίας. Τα πράγματα είναι απλά. Δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει ό,τι θέλει και να αγωνίζεται γι' αυτό. Δικαίωμά του όμως δεν είναι εκμεταλλεύεται τους άλλους. Δικαίωμα του κάθε στελέχους του ΚΚΕ είναι να διεκδικεί την διάκρισή του στα αξιώματα της παράταξής του. Δεν είναι δικαίωμά του να διεκδικεί τα αξιώματα στην παράταξη των "άλλων". Δεν μπορείς να δηλώνεις περήφανος "μουφτής" και να διεκδικείς θέση και βέβαια μισθό "μητροπολίτη".
Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για απλά πράγματα. Όποιος δεν είναι δημοκράτης, δεν μπορεί να μπει στο Παλάτι της Δημοκρατίας. Ο σταλινικός να πάει στην "παράγκα" του Στάλιν και ο φιλοβασιλικός στην "παράγκα" του Τέως. Νόμιμοι είναι οι πάντες μέσα στη δημοκρατική μας κοινωνία, αλλά αυτή η γενική νομιμότητα δεν μπορεί να μπει στη Βουλή της Δημοκρατίας και από εκεί στα ταμεία του κράτους. Δεν είναι δυνατόν αρχηγός κόμματος της Βουλής της Δημοκρατίας να είναι σταλινικός και να το δηλώνει ευθέως. Δεν είναι δυνατόν αρχηγός κόμματος της Βουλής της Δημοκρατίας να λογαριάζεται σαν δημοκράτης, επειδή απλά δεν δηλώνει ευθέως ότι είναι φιλοβασιλικός.
Αυτά τα απλά πράγματα οι φασίστες κάνουν ότι δεν τα αντιλαμβάνονται μόνον όταν αφορούν τη Δημοκρατία. Τα δικά τους "ιερά" γνωρίζουν να τα προστατεύουν. Τα "ιερά" των άλλων τα αντιλαμβάνονται σαν "πορνείο", όπου ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, επειδή έχουμε "δημοκρατία". Αυτή είναι η υποκρισία τους. Αν κάποιος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τούς καλέσει, για να τους ρωτήσει αν είναι δημοκράτες —όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα για τη συμμετοχή στις δημοκρατικές διαδικασίες— θα κάνουν "επανάσταση". Θα βγουν και θα μιλήσουν για φασίστες, οι οποίοι ζητούν δηλώσεις "μετανοίας".
Ρωτάμε λοιπόν εμείς το αυτονόητο. Έχει δικαίωμα ένας Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να ρωτήσει έναν Έλληνα Βουλευτή για την ιδεολογία του, όταν δηλώνει ευθέως μέσα στη Βουλή ότι είναι σταλινικός και άρα φασίστας; Αυτό το αυτονόητο δεν ισχύει και στην αντίπερα "όχθη"; Για να συμμετάσχει ένας πολίτης στις αρχαιρεσίες των οργάνων του ΚΚΕ, δεν θα "ερωτηθεί" πρωτίστως αν είναι κομμουνιστής; Για να συμμετάσχει ένας πολίτης στις αρχαιρεσίες της βασιλικής παράταξης, δεν θα ερωτηθεί για την πίστη του και την αφοσίωσή του στον τέως Μονάρχη;
Τα αυτονόητα, δηλαδή, οι φασίστες τα κατανοούν μόνον για τις δικές τους περιπτώσεις και επειδή ακριβώς τους εξυπηρετούν; Αυτονόητα για τη Δημοκρατία δεν υπάρχουν; Η Δημοκρατία είναι ένα δημοσίας χρήσης "πορνείο", όπου ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει; Μπορεί ένας σταλινικός να αναγνωρίζει την "κυριαρχία" του λαού δύο μέρες κάθε τέσσερα χρόνια και μετά ξαναμπαίνει στη "στάνη" του Στάλιν; Μπορεί ένας βασιλοφρόνων να προσκυνά καθημερινά έναν Μονάρχη και απλά ν' αναγνωρίζει την "κυριαρχία" του λαού, για να μπορεί να τον προσκυνά με μισθό από την "τσέπη" της Δημοκρατίας; Η Δημοκρατία είναι υποχρεωμένη να ταΐζει τους εχθρούς της, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν καθήκον να πολεμούν τους δικούς τους;
Αυτοί οι φασίστες "βραχυκυκλώνουν" το σύστημα της Δημοκρατίας. Αυτοί επιτρέπουν στο παρακράτος των Μητσοτάκηδων, των Καραμανλήδων και των Παπανδρέου να ελέγχουν απόλυτα την πατρίδα μας και να την παραδίδουν βορά στους ιμπεριαλιστές προϊσταμένους τους. Χωρίς την Παπαρήγα κανένα φασιστικό μέτρο δεν θα μπορούσε να επιβληθεί στους Έλληνες εργαζομένους. Χωρίς τον Καρατζαφέρη κανένας ανθελληνικός σχεδιασμός δεν θα περνούσε. Χωρίς τους φασίστες των άκρων θα είχαν πάει στα σπίτια τους και οι "εθνάρχες" των μέσων. Ο ένας "ταΐζει" τον άλλο και όλοι μαζί "τρώνε" εις βάρος του κορόιδου.
Το τραγικό είναι ότι όλη αυτήν την προδοτική και αντιδημοκρατική δραστηριότητα δεν την κάνουν με τα "αργύρια" των αφεντικών τους. Τη χρεώνουν στα ίδια τα θύματά τους. Εμείς τους πληρώνουμε, για να μας "καπελώνουν" και να "βραχυκυκλώνουν" τη Δημοκρατία μας. Με δικά μας χρήματα μάς προδίδουν. 7 εκατομμύρια ευρώ μάς κοστίζει κάθε χρόνο το ΚΚΕ και 5 εκατομμύρια ευρώ μάς κοστίζει κάθε χρόνο το "μαγαζί" του Καρατζαφέρη. Εκατομμύρια ευρώ, που είναι τα φανερά. Υπάρχουν και "κρυφά"; Βεβαίως και υπάρχουν. Δεν υπάρχει μόνον η αμοιβή σε χρήμα, αλλά και αυτή σε "είδος". Σχεδόν το σύνολο των σταλινικών του Περισσού είναι για τον άλφα ή τον βήτα λόγο κρατικοδίαιτοι. Δημόσιοι υπάλληλοι είναι στην πλειοψηφία τους οι επαγγελματίες "επαναστάτες". Εκατομμύρια ευρώ εισπράττουν σε μισθούς, προκειμένου να βρίζουν τη Δημοκρατία απερίσπαστοι και να μην αγωνιούν για την επιβίωσή τους, όπως αγωνιούν εκατομμύρια δημοκρατών.

Έξω οι φασίστες από τη Βουλή.
Έξω ...ο "μποντιμπιλντεράς" και η "κοντή" από τη Βουλή.
Έξω ...η "μπομπονιέρα" του Τέως και το "βρακί" του Στάλιν από το Ιερό της Δημοκρατίας.



Τραϊανού Παναγιώτης
Πρόεδρος του ΕΑΜ.Β’