Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

PAX HELLENICA .Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ


Η αραβική «φωτιά» φέρνει στον κόσμο την Ελληνική Τάξη Πραγμάτων.
...Στις «φλόγες» ο ελληνικός Φοίνικας.
Αυτό, το οποίο συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στη Μέση Ανατολή είναι πρωτοφανές και απειλεί το σύνολο της Νέας Τάξης. Το ένα κράτος μετά το άλλο παίρνει "φωτιά", χωρίς να γνωρίζει κανένας πού θα σταματήσει αυτό το "ντόμινο" των λαϊκών εξεγέρσεων. Πολλοί γνωστοί αναλυτές και κατ’ επάγγελμα συνομωσιολόγοι βιάστηκαν να μιλήσουν για "στημένη" εξέγερση πίσω από την οποία κρύβεται ένας πόλεμος συμφερόντων μεταξύ των ισχυρών της Δύσης.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ε.α ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ..."Γνωρίζω πολλά ! ! ! !"

Πάλι καλά ο Στρατηγός μίλησε πρίν πεθάνει...

Θλίβομαι! Θλίβομαι στ’ αλήθεια που ένα Έθνος Ηρώων, το Έθνος μας, κατάντησε εθνάριο. Μια ασπόνδυλος κοινωνία που κυβερνάται επί 50ετίαν από τρεις οικογένειες. Που κατάντησαν την πατρίδα να σέρνεται, πενόμενη, καταχρεωμένη,κάτι ανάμεσα σε προτεκτοράτο και αποικία…Θλίβομαι! Γιατί ...
υπηρέτησα συνειδητά αυτήν την Πατρίδα. Με όνειρα, με ελπίδες….Όπως την υπηρέτησαν χιλιάδες άλλοι. Αφιέρωσα τα καλύτερα χρόνια μου, δεκαετίες ολόκληρες, στην υπεράσπιση των άγιων χωμάτων μας. Χειμώνες ατελείωτοι στα λασπόνερα του Έβρου, λιοπύρια αυγουστιάτικα στα ξερονήσια του Αιγαίου μας…Δεν μίλησα τότε. Ήλπιζα. Όπως και οι συνάδελφοί μου. Όπως όλοι μας. Και να που τώρα, φτάνουμε στο τέλος του κατήφορου. Κι η Πατρίδα διαλύεται. Και λέω, και αρωτιέμαι: Δεν πρέπει να σπάσει η σιωπή; Δεν πρέπει να ανοίξουμε τις ψυχές μας;

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Μ(πίζνες) Κ(αλά) Ο(ργανωμένες) ......

(Σας το μεταφέρω αυτούσιο έτσι όπως μου το διηγήθηκε φίλος φίλου)

"Το Σάββατο το πρωΐ πηγαίνοντας να πάρω τον ηλεκτρικό, διαπίστωσα ότι υπήρχε απεργία. Αναζήτησα ΤΑΞΙ αλλά πριν προλάβω να επιβιβαστώ, άκουσα να με καλούν με το όνομά μου και γύρισα.

Είδα μία γνωστή μου κοπέλα

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΕΛΛΑΣ – ΣΚΑΙ - 1821... Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ


Πού το πάνε οι εθνομηδενιστές και προβοκάτορες του Σκάι με το ... «1821, η γέννηση ενός έθνους»;
Για εμάς.. η Ελλάδα είναι η «κιβωτός» του αιώνιου ελληνισμού.
Γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων είναι οι σύγχρονοι Έλληνες.
Ζούμε σε "ύποπτους" καιρούς και πρέπει να προσέχουμε τα πάντα γύρω μας. Πρέπει να καταλαβαίνουμε τι ακούμε. Πρέπει να μπορούμε να διαχωρίζουμε τις συμπτώσεις από τις "συμπτώσεις". Είναι σύμπτωση, για παράδειγμα, ότι ο νεοταξίτης και μπιλντεμπέργκερ Πάγκαλος εξέφρασε τις "απόψεις" του για τους Έλληνες και την επανάστασή τους την ίδια ακριβώς εποχή που το επίσης νεοταξίτικο Σκάι αποφάσισε να κάνει το ίδιο; Σύμφωνα με τον Πάγκαλο οι επαναστάτες του 1821 ήταν αγράμματοι άνθρωποι, οι οποίοι ξεκίνησαν την επανάστασή τους, "κινούμενοι" από το ταπεινό "ελατήριο" της επιβίωσης και όχι εξαιτίας κάποιας άλλης ανώτερης πνευματικής ή ηθικής ανάγκης.
Με λίγα λόγια οι επαναστατημένοι —σύμφωνα με τον "επιστήμονα" Πάγκαλο— ήταν αγράμματοι άνθρωποι …στην πλειοψηφία τους "Αλβανοί", οι οποίοι ξεσηκώθηκαν, επειδή τους παρέσυραν οι κοιλιές τους. Αυτοί είναι οι "πατέρες" των σημερινών "Αλβανών", που —και πάλι σύμφωνα με τον Πάγκαλο— "άκουσαν" τις κοιλιές τους και τα "έφαγαν" μαζί με τους διεφθαρμένους πολιτικούς —εκτός βέβαια από τον ίδιο, που κληρονόμησε την Αγλαΐα— και θα πρέπει να γίνουν χειρώνακτες, όπως οι πραγματικοί Αλβανοί.
…Το ίδιο περίπου —με πιο "επιστημονικό" τρόπο— που μας λέει και το γνωστό Σκάι …Το "ηθικό" Σκάι των λαθρεμπόρων, της διαπλοκής και των χορηγιών …Το "πατριωτικό" Σκάι του Αλαφούζου, του Παπαχελά, του Πορτοσάλτε και άλλων αγαπημένων "παιδιών" των τοπικών πρεσβειών …Το "προοδευτικό" Σκάι της οικολογίας, των λαθρομεταναστών και των gay …Το Σκάι, που θέλει να μας αποδείξει ότι εκτός όοοολων των άλλων είναι και "επιστημονικό" κανάλι. Αυτό το Σκάι προσπαθεί —με ομολογουμένως πολύ ακριβή παραγωγή— να μας αποδείξει ότι η επανάσταση το 1821 δεν έγινε όπως τη γνωρίζαμε όλοι εμείς οι αγράμματοι και καθυστερημένοι, που πέφτουμε θύματα της κρατικής προπαγάνδας.
…Το 1821 ένα μπουλούκι βίαιων "μπράβων" των πασάδων, επειδή τα αφεντικά τους δεν τους πλήρωναν το "νταβατζιλίκι", συμπλήρωναν "μεροκάματο" με το πλιάτσικο της επανάστασης. Μαζί μ' αυτούς και ένας πολυεθνικός συρφετός καιροσκόπων της οθωμανικής οικονομίας, που ξεσηκώθηκε, επειδή απλά ήταν πολλοί οι φόροι της. Δεν τα "βρήκαν" δηλαδή κάποιοι "Αλβανοί" στους φόρους με τους Οθωμανούς και ξεσηκώθηκαν. Μήπως, αν τα "βρουν" τώρα, στη μοιρασιά της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, δεν θα έχουν λόγο να ξεσηκωθούν εκ νέου τα "Αλβανά";
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε;

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Μίκης Θεοδωράκης… ο τελευταίος επιζών προδότης ...Ο κρυφός αρχηγός του ΚΚΕ



Στις 17.01.2011 μάθαμε ίσως το πιο συγκλονιστικό μυστικό της μεταπολίτευσης. Ένα μυστικό καλά κρυμμένο για τριάντα επτά χρόνια. Μάθαμε ποιος είναι το κρυφό αφεντικό του ΚΚΕ της μεταπολίτευσης. Ποιος είναι ο πραγματικός capo της συμμορίας του Περισσού. Είναι προφανές πλέον ότι η Κοντοαλέκα κάθε άλλο παρά αφεντικό του ΚΚΕ είναι. Μια "αχυράνθρωπος" είναι, που απλά κρατά τη θέση του αρχηγού "ζεστή". Ένα θλιβερό και κακομούτσουνο hobbit, που σήμερα παίζει τον ρόλο που έπαιζε στη διάρκεια της κατοχής ο νεάτερνταλ Σιάντος. Ο Σιάντος, ο οποίος τυπικά ήταν αρχηγός στο απόλυτα προσωποπαγές κόμμα του Ζαχαριάδη.
Το ανάλογο ανακαλύψαμε ότι συμβαίνει και σήμερα στο γνωστό χαφιεδομάγαζο του Περισσού. Το χαφιεδομάγαζο, που, όπως και όλα τα ανάλογα "ευαγή" ιδρύματα, έχει διπλές και τριπλές "βιτρίνες", προκειμένου να φέρει εις πέρας τη μόνιμα προδοτική αποστολή του. Προκειμένου να προστατεύει τους ηγέτες του, για να τους κάνει πολυτιμότερους και χρησιμότερους στα αφεντικά αυτού του κόσμου …Πολύτιμους εκ του ασφαλούς πάντα. Πίσω λοιπόν από τις "βιτρίνες" ανακαλύψαμε ότι πραγματικός capo της συμμορίας του ΚΚΕ είναι ο Θεοδωράκης.