Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ελλάδα υπό ξένη κατοχή.




Η Ελλάδα υπό ξένη κατοχή.
Ένα πολύπλοκο έγκλημα, που ζητά απλές απαντήσεις.

Οι 8 ερωτήσεις,
που θα πρέπει να απαντήσει ο Πρωθυπουργός,
για να μην κατηγορηθεί για προδοσία.


Αποτελεί πλέον αναμφισβήτητο γεγονός ότι η υπογραφή του γνωστού μνημονίου και ο ασφυκτικός έλεγχος της πατρίδας μας από το ΔΝΤ μόνο με ξένη κατοχή μπορεί να συγκριθεί. Στην πραγματικότητα η πατρίδα μας αυτήν τη στιγμή δεν είναι ελεύθερη. Υπάρχει συγκυβέρνηση με τους πιστωτές μας, οι οποίοι στο προσεχές διάστημα και λόγω των υποθηκών μας, θα είναι και επισήμως οι κατακτητές της πατρίδας μας. Η σημερινή κυβέρνηση υπέγραψε σύμφωνο κατοχής όμοιο με αυτό που είχε υπογράψει η κυβέρνηση Τσολάκογλου με τους Ναζί.
Το ερώτημα, που τίθεται, είναι πολύ απλό. Όλα αυτά προέκυψαν εξαιτίας των λαθών του ελληνικού λαού ή εξαιτίας των λαθών της πολιτικής του ηγεσίας; Πώς φτάσαμε στην υπογραφή αυτής της ταπεινωτικής και εθνικά καταστροφικής συμφωνίας; Η υποταγή της Ελλάδας στο διεθνές κύκλωμα των τοκογλύφων ήταν αναπόφευκτο γεγονός ή κάποιοι πληρώθηκαν, για να μας οδηγήσουν σ' αυτήν; Από τη στιγμή που στο ΔΝΤ εγκλωβιστήκαμε εξαιτίας της αδυναμίας δανεισμού, πρέπει να γνωρίζουμε πώς φτάσαμε στο σημείο αυτό. Ρωτάμε ευθέως λοιπόν. Υπήρχε προδοσία, που μας οδήγησε στο ΔΝΤ;
Ο Γιώργος Παπανδρέου τι ακριβώς είναι;
Ηγέτης ελεύθερης χώρας ή νόμιμος διαχειριστής κατασχεθέντος περιουσιακού στοιχείου;
Ανώτατος πολιτικός παράγοντας μιας ελεύθερης χώρας ή μέσος πολιτικός παράγοντας της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης;
Πρωθυπουργός των Ελλήνων ή Εισπράκτορας των Τοκογλύφων;
Για να μην υπάρχουν απορίες πάνω σε τόσο βασικά θέματα, θέτουμε δημοσίως τις παρακάτω απλές ερωτήσεις-προβληματισμούς.

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ζήτω ο “Καρατζαφέρ”!!

Μεγάλο το "βάθος" του ελληνικού "πάγκου". Μας πήραν οι Τούρκοι τον "Καραγκιόζ" …και δεν φάνηκε το κενό του, γιατί ο "Καρατζαφέρ" κάλυψε άνετα τη θέση του.
…Ζήτω ο "Καρατζαφέρ" !!
…"Πολεμάμε βέβαια την οικογενειοκρατία, αλλά η περίπτωση του γιου του Μπακογιάννη είναι "διαφορετική". Πρέπει να του δοθεί μια ευκαιρία …του ορφανού". …Τάδε έφη ο Καρατζαφέρ. Σε όλα έχει μια δικαιολογία ο γνωστός κωλοτούμπας ...αρκεί αυτή η δικαιολογία να βολεύει τον Μητσοτάκη. Οικογενειοκρατία στην Ελλάδα υπάρχει μόνον όταν δεν αφορά την οικογένεια του Αποστάτη. Αυτό το "υπογράφει" άλλωστε και ο μέγας —και βέβαια αυτόκλητος— διώκτης της οικογενειοκρατίας στην Ελλάδα. Ο μέγας Καρατζαφέρ. Ο αυτοδημιούργητος γαλατάς της Αθήνας και των περιχώρων. Ο αποτιμητής του εθνικού μας κεφαλαίου.