Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

4 ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ …ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ "ΠΤΗΣΗ".


Πώς να πάμε μπροστά ως Κράτος, όταν είμαστε λάθος “στημένοι” .
Μετά τα τελευταία γεγονότα —και ενώ έχουμε βαρεθεί τα λόγια—, αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή ανάλυση, για να δούμε ποιος φταίει που δεν πάμε μπροστά.
Δεν θα ασχοληθούμε με το οικονομικό μέρος, παρά μόνον με το θέμα προσώπων σε ακατάλληλες θέσεις.

Δεν μπορείς να βάλεις έναν γιατρό —επειδή απλά έγινε βουλευτής— στη θέση του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης, γιατί δεν γνωρίζει τίποτα ...όπως δεν μπορείς να βάλεις και έναν δικηγόρο σε οποιαδήποτε θέση, γιατί νομίζει ότι τα γνωρίζει όλα ...και αυτό είναι ακόμη χειρότερο.

Οι δικηγόροι από τη φύση τους μιλάνε πολύ, χωρίς να έχουν να πούνε τίποτα.
Καλύτερα να "μασάς" και να μην λες τίποτα, αν δεν έχεις να πεις τίποτα, παρά να το "ανοίγεις" και να λες αρλούμπες .
Το κακό είναι ότι οι δικηγόροι την αρλούμπα την έχουνε κάνει επάγγελμα και για κακή μας τύχη οι δικηγόροι μάς έχουν καθίσει στο σβέρκο τις πολιτικής μας ζωής.
…Έχουμε και λέμε:                 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.





ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ  ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΗΜΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ ΞΕΧΥΛΙΣΕΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ …ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΟΤΕ!

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ.........ΕΠΙΙΘΕΣΗ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΤΑ "ΒΑΤΡΑΧΙΑ"!

ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑ... ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ... ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!

Μια μέρα μόλις μετά την Εθνική ΜΑΣ Επέτειο και την "επιτυχία" των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ να κουτσουρευτεί η Στρατιωτική Παρέλαση, τα γεροντοφρικιά της Κουμουνδούρου ανέλαβαν δράση, καταγγέλοντας αυτή τη φορά τα "βατράχια" μας! Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Πειραιώς και Νήσων, Δρίτσας, Ηρώ Διώτη Λάρισας και Βασίλης Μουλόπουλος Επικρατείας κατέθεσαν ερώτηση με θέμα "Εκφώνηση εθνικιστικών και ρατσιστικών συνθημάτων μίσους από μέλη σώματος των «βατραχανθρώπων» των ειδικών ενόπλων δυνάμεων κατά τη διάρκεια της παρέλασης"! Οι προοδευτικάριοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αναφέρουν:

"Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, μέλη των ειδικών ενόπλων δυνάμεων αφού πέρασαν από την πλατεία Συντάγματος όπου βρίσκονταν οι εξέδρες της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας και κατευθυνόμενοι προς την Πανεπιστημίου, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα μίσους εναντίον των γειτόνων λαών. Αυτό έχει αποτυπωθεί σε βίντεο, ενώ δημοσιεύτηκε και στον ημερήσιο Τύπο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα συνθήματα "υποκινούνταν" και "ενορχηστρώνονταν" από άντρες με πολιτικά οι οποίοι βρίσκονταν μεταξύ των ανθρώπων που είχαν έρθει να παρακολουθήσουν την παρέλαση.

Με βάση τα παραπάνω καθώς και με το γεγονός ότι παρόμοια περιστατικά έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, ενώ παράλληλα η φημολογία για τον τρόπο εκπαίδευσης και λειτουργίας των ειδικών ενόπλων δυνάμεων βρίθει από αναφορές για συμπεριφορές εθνικιστικού παροξυσμού και καλλιέργειας αισθημάτων μίσους, ερωτάται ο κ. Υπουργός
1. Επιβεβαιώνει το καταγγελλόμενο γεγονός; Αν ναι, σε τι ενέργειες θα προβεί ούτως ώστε να επιμερισθούν ευθύνες και να ελεγχθούν όσοι ενέχονται και ευθύνονται; 2
. Τι μέτρα προτίθεται να υιοθετήσει και να εφαρμόσει ώστε να αποτραπεί η εμφάνιση τέτοιων περιστατικών και στο μέλλον;
3. Γνωρίζει τον τρόπο και το "κλίμα" της εκπαίδευσης αυτών των σωμάτων; Μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει αναπτυχθεί δραστηριότητα νεοφασιστικών και ρατσιστικών ομάδων στις Ένοπλες Δυνάμεις;"

Η εμμονή των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ με τον Στρατό έχει συγκεκριμένη στόχευση που δεν είναι άλλη απο το να διαλύσουν το Στράτευμα (όπως πέτυχαν με την Αστυνομία) και να κάμψουν ακόμη και το ηθικό των Ειδικών ΜΑΣ Δυνάμεων! Οι πεμπτοφαλαγγίτες της Κουμουνδούρου έχουν αναλάβει αντεθνική υπηρεσία...


ΠΗΓΗ: stoxos.gr

http://dexiextrem.blogspot.com/2010/03/blog-post_333.html
Υ.Γ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ,ΑΡΚΕΤΑ ,ΟΛΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΙΣΘΟ .

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ,διώξτε τον "μποντιμπιλντερά" από τη Βουλή πριν παραδώσει το ΛΑΟΣ στη Ντόρα.


Έτσι κι αλλιώς το ΛΑΟΣ πλέον
όχι απλά δεν είναι πατριωτικό κόμμα,
αλλά δεν είναι ούτε καν δεξιό.

Τι πραγματικά σημαίνουν τα τελευταία
φιλοπασοκικά και νεοταξίτικα παιχνίδια του ΛΑΟΣ;

Είναι παιχνίδια του "μποντιμπιλντερά"
καρατζαφεροϋπάλληλου ή μήπως είναι παιχνίδια
του ίδιου του Αποστάτη;


Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες της πιο θεαματικής "μετάλλαξης" της μεταπολίτευσης. Δεν μιλάμε για μια απλή "κωλοτούμπα" του ΛΑΟΣ και του αρχηγού του. Μιλάμε για …"τριπλό άξελ και πενταπλό τόλουπ" του υπέρβαρου "μποντιμπιλντερά", όπως θα έλεγε και ο ειδικός στην περιγραφή τέτοιων περίτεχνων "αλμάτων" Αλέξης Κωστάλας. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της μεταπολίτευσης, που ένα "κόμμα" αλλάζει τη θέση του στο πολιτικό "φάσμα". Αυτό ακριβώς κάνει το ΛΑΟΣ. Μετακινείται —ή τουλάχιστον προσπαθεί να μετακινηθεί— από το Δεξιό άκρο του πολιτικού φάσματος στο κέντρο του.
Προσπαθεί να "μπει" ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ. Προσπαθεί να φύγει από τα "ακροδεξιά" άκρα της "δεξιάς" Νέας Δημοκρατίας και να πάει "αριστερά" της και "δεξιά" του ΠΑΣΟΚ. Γιατί; Γιατί αυτό βολεύει τον ιδιοκτήτη του και ιδιοκτήτης του δεν είναι ο γνωστός "γαλατάς", αλλά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. Ιδιοκτήτης όχι μόνον του ΛΑΟΣ, αλλά   .......
                                                                                     .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Η ΔΕΗ δεν είναι οι σαπιοκοιλιάδες των γραφείων, ούτε οι “μέτοχοι”.

Ένα βίντεο που θα σας προβληματίσει καθώς δείχνει την άγνωστη πτυχη που κρύβουν επιμελώς τα κανάλια, προβάλλοντας τους αντιπαθητικούς καρεκλοκένταυρους. Υπάρχει και η άλλη πλευρά. Δείτε:




http://olympia.gr/

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Διεθνές Συμπόσιο για τον Θουκυδίδη...O Δήμος Αλίμου, ως γενέτειρα πόλη του Θουκυδίδη, διοργανώνει από τις 7 ως και τις 11 Απριλίου 2010.

Από την Ιωάννα Δρακουλάκου

ΘΕΜΑ: «Τεχνικές του Θουκυδίδη μεταξύ ιστορικής έρευνας και λογοτεχνικής αναπαράστασης».
«Τhucydides’ Techniques between Historical Research and Literary Representation”

O Δήμος Αλίμου, ως γενέτειρα πόλη του Θουκυδίδη, διοργανώνει από τις 7 ως και τις 11 Απριλίου 2010 το Δ΄ Διεθνές Συμπόσιο για τον Θουκυδίδη, με θέμα: «Τεχνικές του Θουκυδίδη μεταξύ ιστορικής έρευνας και λογοτεχνικής αναπαράστασης».
Η Τελετή Έναρξης του Συμποσίου θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου στην αίθουσα Τελετών της Παλαιάς Βουλής. Οι εργασίες του Συμποσίου θα διεξαχθούν στο Αμφιθέατρο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης στις 8 Απριλίου και θα συνεχιστούν στις 9 & 10 Απριλίου σε αίθουσα του Ζαππείου Μεγάρου.
Το Δ΄ Διεθνές Συμπόσιο για το Θουκυδίδη , αποτελεί πλέον θεσμό για την ελληνική και διεθνή επιστημονική κοινότητα αλλά και για τους δημότες του Αλίμου . Η πρωτοβουλία αυτή και η συνέχειά της, έχει ως στόχο να αποτελέσει το εφαλτήριο για...

τη μεταλαμπάδευση των ιδεών και των μηνυμάτων του Θουκυδίδη, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του σύγχρονου κόσμου. Έτσι η «φωνή» του Μεγάλου Ιστορικού ακούγεται μέχρι σήμερα, δυνατά από την κορυφή της ιστορικής σκέψης, να «συμβουλεύει» προμηθεϊκώς τους λαούς, τους πολιτικούς, τους στρατιωτικούς και τους επιστήμονες, να προνοούν, να προγραμματίζουν, να συνετίζονται και κυρίως να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους τόσο ως άτομα όσο και ως σύνολο.  (ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΛΑ...  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Δ’ Διεθνούς Συμποσίου για τον Θουκυδίδη είναι ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Θάνος Ορφανός. Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής είναι ο κ. Αντώνης Τσακμάκης - Καθηγητής Πανεπιστημίου Κύπρου ενώ η Επιστημονική Επιτροπή απαρτίζεται από τους κ.κ. : Γεώργιο Κοντογιώργη - Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αντώνιο Ρεγκάκο - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Μελίνα Ταμιωλάκη - Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Δ Ρ Α Χ Μ Η …Η μεγάλη "τρομοκράτισσα" του Πλανήτη. Μπροστά της η Αλ Κάιντα είναι σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα.




Για να καταλαβαίνει κάποιος τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω του, θα πρέπει να μπορεί ν' αναλύει τα δεδομένα που αφορούν τον κόσμο αυτόν. Να μπορεί να καταλαβαίνει τι ακριβώς είναι αυτά που βλέπει. Να μπορεί ν' αντιλαμβάνεται τα παράδοξα, όταν αυτά υπάρχουν. Ποια είναι τα παράδοξα και τα περίεργα, που βλέπουμε σήμερα; Βλέπουμε τις εβραϊκές ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών, όπως είναι ο Παπανδρέου, ο Σαρκοζί ή η Μέρκελ, ν' αναλαμβάνουν να ηγηθούν του "πολέμου" ενάντια στη διεθνή κερδοσκοπία. Με τη βοήθεια και τον συντονισμό της αμερικανικής FED του Εβραίου Μπενράκε ή της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας του επίσης Εβραίου Τρισέ, κάνουν "πόλεμο" εναντίον της κερδοσκοπίας.

Εβραίοι κάνουν "πόλεμο" εναντίον όλου του κυκλώματος, που στριμώχνει τα κράτη και τα φέρνει σε κατάσταση απόλυτης αδυναμίας ν' αντιμετωπίσουν την κερδοσκοπική λεηλασία εις βάρος τους, όπως διαπίστωσαν πρόσφατα και οι ισπανικές μυστικές υπηρεσίες. Ενός κυκλώματος, το οποίο διαδίδει άσχημες "φήμες" για τα κράτη μέσω των εβραϊκής ιδιοκτησίας διεθνών ΜΜΕ και στη συνέχεια αυτές τις "φήμες" τις διαχειρίζεται σαν "αλήθειες", για να "σπεκουλάρει" την κατάσταση. Να τη "σπεκουλάρει" μέσω των "διεθνών" εταιρειών πιστοληπτικής αξιολόγησης κρατών και εταιρειών, οι οποίες ανήκουν επίσης σε Εβραίους. Εταιρειών, όπως η Moody’s, η Fitch Rating ή η Standard & Poor’s. Εταιρειών, που δίνουν το "σύνθημα", για να ξεκινήσει η κερδοσκοπική λεηλασία.

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...Άλλα ντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα! Άλλο γάλα να αγαπιόμαστε!!!


Καρατζαφέρης: «Να σκεφτούμε ΚΑΙ το Βόρεια Μακεδονία χωρίς επιπολαιότητα».


Η ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ  …ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!

http://xryshaygh.wordpress.com

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Η Ελληνική οικονομία και η εβραική Goldman Sachs...Η «Liberation» σε πρωτοσέλιδο άρθρο της καταγγέλλει, ότι η Goldman Sachs έπαιξε διπλό παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας.

Η αποκάλυψη των «New York Times» (19.02.2010) για τη συμμετοχή της Goldman Sachs στην προσπάθεια της κυβέρνησης Σημίτη να κρύψει το 2001 ελλείμματα και χρέη, λένε ότι «ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό στην Ελλάδα». Οι λογιστικές αλχημείες, τα μαγειρέματα δηλαδή στα μεγέθη του κρατικού προϋπολογισμού, ήταν ένα από τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούσε το οικονομικό επιτελείο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Το 2001, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Σημίτης μέσω ενός ομολόγου που βασιζόταν....σε πολύπλοκες συναλλαγματικές εξισώσεις έκρυψε από τα λογιστικά βιβλία του κράτους το 2,5% του ΑΕΠ. Αυτό έγινε γνωστό στα μέσα του 2004, όταν θα ξεκινούσαν οι πληρωμές των δόσεων στον αμερικανικό χρηματοπιστωτικό κολοσσό και έγινε επαναδιαπραγμάτευση των όρων. Βέβαια, αυτά είναι τώρα γνωστά. Αυτό, που δεν λέγεται όμως είναι,

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Οι RADIO/ΑΡΒΥΛΑΔΕΣ εκτός του ό,τι είναι άχρηστοι για τους Έλληνες είναι και επιζήμιοι… ως εκ τούτου θα πρέπει να μάθουμε τι ρόλο παίζουν .



Οι RADIO/ΑΡΒΥΛΑΔΕΣ εκτός του ό,τι είναι άχρηστοι για τους Έλληνες είναι και επιζήμιοι… ως εκ τούτου θα πρέπει να μάθουμε τι ρόλο παίζουν .


Το να μην μπορείς να προσφέρεις όταν είσαι σε θέση αδυναμίας είναι κάτι που όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε και κάτι για το οποίο κανείς δεν μπορεί να σε κατακρίνει. Το να είσαι, όμως, σε θέση ισχύος και να μην θέλεις να προσφέρεις - παρόλο που κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει – οδηγεί στο να κρίνεσαι. Πολύ περισσότερο, το να είσαι επιζήμιος σε μια κατάσταση εν ώρα κρίσης, αυτό είναι αδιανόητο και δυο περιπτώσεις μπορούμε να διακρίνουμε: Ή είσαι βλάκας, ή είσαι βαλτός και έχεις «πάρει γραμμή» να κάνεις ζημιά και άρα είσαι εχθρός - άσχετα αν εμφανίζεσαι ως σοβαρός ή ως κλόουν  .

Το ό,τι η σάτιρα και το χιούμορ απαιτούν εξυπνάδα για να είναι επιτυχημένα είναι κάτι το αναμφισβήτητο. Το αν οι ΑΡΒΥΛΑΔΕΣ και το επιτελείο τους έχουν τέτοιο χάρισμα δεν το ξέρουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να το εντοπίσουμε όπως θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε και ποιος είναι ο ρόλος τους .

Βγάζουν το "μεροκαματάκι" τους με το να ασχολούνται με σαχλαμάρες και με έτοιμα βίντεο που τα βρίσκουν «στο τζάμπα» και που κάποιος άλλος έχει στύψει το κεφάλι του να τα βγάλει, και ούτε ξέρουν τίποτα άλλο και δεν τους νοιάζει και τίποτα άλλο. Το πλούσιο ξεροκόμματο των "επαναστατών"  του κώλου από την Θεσσαλονίκη να βγαίνει και για τα άλλα δε γαμείς...

Τι κι αν όλη η νεολαία που σε παρακολουθεί είναι άνεργη και νομίζει ότι κάτι θα πεις από την θέση ισχύος που έχεις; Εσένα σε νοιάζει μόνο ο κώλος σου και το πόσα θα παίρνεις.

Τι και αν η χώρα είναι σε οικονομική κρίση και κόβουν τους μισθούς των άλλων; Για εσένα είναι η χώρα του παραδείσου αφού πουθενά και σε κανένα άλλο κράτος δεν θα αναγνωριζόταν το τεράστιο "ταλέντο" σου.

Ταλέντο ιδιαίτερο εμείς δεν αναγνωρίσαμε σε κανέναν από εσάς. 

Στην Θεσσαλονίκη, τυχαία να πάρεις 5 άτομα και να τους πεις τι θα κάνουν, θα το κάνουν καλύτερα από εσάς, άρα θέμα αποκλειστικότητας ή μοναδικότητας δεν τίθεται. Οπότε κάτι άλλο πρέπει να κάνετε ώστε να μην σας εγκαταλείψει ο "χορηγός" σας .

Σαν πολύ ύποπτο μας φαίνεται που ο κεντρικός κομπάρσος σας από τα 11 του χρόνια έχει μια σταδιοδρομία πολύ εύκολη, σπαρμένη με ροδοπέταλα, - αμερικάνικο παραμύθι μας θυμίζει. Μας χαλάει λίγο η απόκρυψη του πραγματικού του ονόματός αλλά... "καλλιτέχνης" είναι….το δικαιολογούμε.

Μας την δίνει που από όλους και όλα που γίνονται στην πόλη και στην βόρεια Ελλάδα, ο μάκης, ο λάκης, ο θεμάκης και αλλά καλόπαιδα της ελληνικής τηλεόρασης ξεχωρίζουν εσάς ως κάτι το ιδιαίτερο.

Δεν γίνεται να βλέπουν μέσα στην "νύχτα" ποντικούς και την ημέρα να το παίζουν τυφλοί μπροστά σε "λιοντάρια".

Δεν γίνεται να μην  βλέπουν "άλλους" που έχουν τόνους γνώσης και λάμπουν και κάθε μέρα αγωνίζονται για το καλό της χώρας και της ανθρωπότητας... και ξεχώρισαν εσάς τους ρεμπεσκέδες; Από πού κι ως πού; Κάτι βρωμάει και σίγουρα δεν είναι τα σκατά του Θερμαϊκού…

Η εκπομπή για κακή μας τύχη τυγχάνει της συμπάθειας πολλών νέων ανθρώπων και συγκεκριμένα της πιο αθώας περιόδου που επηρεάζεται και πιο εύκολα, και αναρωτιόμαστε για το αν και κατά πόσο μπορείτε εσείς να βοηθήσετε μια τέτοια ηλικία να δει και να αντιγράψει κάτι σωστό από εσάς.

Φανταστείτε... πώς θα ήταν μια αυριανή κοινωνία που θα είχε την ατυχία να  επηρεαστεί από την τεράστια "φιλοσοφία" σας; Θα ήταν μια κοινωνία χαχαδών που όταν οι εχθροί θα πήγαιναν να τους πάρουν την πατρίδα, αυτοί θα έλεγαν…."Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις";

Εκτός του ό,τι είστε κακό πρότυπο για τη νεολαία μας και την κάνετε να πιστεύει σε ψευτοεπαναστάτες του κώλου σαν τα μούτρα σας, υπάρχουν και στιγμές που εκφέρετε πολιτικό λόγο. Λόγος όμως που απευθύνεται στην νεολαία και επηρεάζει την τύχη του τόπου θα πρέπει να έχει κάποιο πλάνο και κάποιο όραμα και για αυτό εσείς δεν είστε ικανοί. Υπάρχει πρόβλημα και αρχίζουμε να υποπτευόμαστε τα χειρότερα για την αποστολή σας.

Η χαχανίστικη φιλοσοφία σας, μαζί με κανένα ίχνος ταλέντου και οι πλουσιοπάροχες αμοιβές σας είναι κακά πρότυπα για την "εκκολαπτόμενη" γενιά. Η "αρβύλα" αρχίζει και βρωμάει και η μπόχα της μας ενοχλεί όλο και περισσότερο γιατί πίσω από τα ατάλαντα χαμόγελα αρχίζουν να φαίνονται ύποπτοι ρόλοι.
   
Πιστεύουμε τελικά ότι και εσείς είστε "προϊόντα" της νέας τάξης πραγμάτων. Ατάλαντους διαλέγουν και τους ξεχωρίζουν, τους σπρώχνουν μέχρι την κορυφή και μετά τους ελέγχουν σαν μαριονέτες γιατί αμφότεροι γνωρίζουν ότι δεν θα μπορούσαν να συναγωνιστούν με συμβατικά μέσα κανέναν.

Ατάλαντοι και προβληματικοί είναι οι περισσότεροι που διακρίνονται στην τηλεόραση και τα κόμπλεξ τους τα γνωρίζουν αυτοί οι οποίοι τους επιλέγουν και για αυτό άλλωστε τους ελέγχουν απόλυτα. Άλλος είναι λίγο συκιά, άλλος την κουνάει την αχλαδιά, άλλος είναι πολύ "νάνος", άλλη πολύ "βίζιτα", άλλος τζογαδόρος, άλλος τον "έπαιρνε" πιο μικρός και τώρα το παίζει καζανόβας. Ό,τι και να έχεις θα στο βρούνε και θα σε έχουν του χεριού τους. Έναν φυσιολογικό άνθρωπο δεν τον ελέγχεις τόσο εύκολα και αν επιχειρηθεί να γίνει αυτό, δεν ξέρεις πότε θα την γυρίσει την πλάκα - ως εκ τούτου στην τηλεόραση σπάνια βρίσκεις φυσιολογικό άνθρωπο.

Έτσι παίζετε ό,τι ρόλο σας χτυπάνε αυτοί που σας πληρώνουν και ελέγχουν τα κόμπλεξ σας. Οι αόρατοι κομπλεξικοί που ελέγχουν ορατούς κομπλεξικούς, αυτοί είναι που κατάφεραν να κάνουν πρωθυπουργούς τον κομπλεξικό ανίκανο Σημίτη, τον τυροπιτά μπουχέσα Κωστάκη αλλά και τον βλάκα χαζό Γιωργάκη. Όλοι μαζί  οι ατάλαντοι σχεδόν για 15 χρόνια παρουσιάζονται σαν σωτήρες.

Έτσι και εσάς - ατάλαντοι αρβυλάδες - σας πήραν από τα σκατά του Θερμαϊκού και σας πείσανε ότι έχετε ταλέντο για να παίξετε και εσείς τον ρόλο σας.
Αυτοί σας δείχνουν το "πανί" και εσείς ορμάτε, τα ίδια κάνατε και με γνωστό δημοσιογράφο που τους ενόχλησε ο λόγος του και τα ίδια κάνατε και στην εκπομπή σας χτες.
Πώς αλλιώς να δικαιολογήσουμε το ό,τι στην χτεσινή σας εκπομπή επιτεθήκατε στον Αξιότιμο Σεραφείμ Πειραιώς, ο οποίος τιμάει και το ράσο του και την πατρίδα του και αυτό το απέδειξε με την καταγγελία που έκανε;

Αυτός επιτέθηκε κατά των Σιωνιστών και των εβραίων αποκαλύπτοντας τα  ανθελληνικά σχέδια τους  για την Κρήτη.

Εσείς καραγκιοζάκια πότε κάνατε κάτι ανάλογο, και πώς τολμάτε να χτυπάτε με το βλακώδες χιούμορ σας έναν πατριώτη;

Την επιστολή που έστειλε στον Έλτον Τζον βρήκατε να σατιρίσετε και όχι το άλλο το γελοίο υποκείμενο που τόλμησε να πει τα όσα είπε για τον Χριστό;
Δεν μας ενδιαφέρει τι εθνικότητας είστε ούτε που πιστεύετε, αλλά τόσο προκλητικοί με κάποιον που εκατομμύρια κόσμος τον πιστεύει σαν Θεό σίγουρα δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ. Δεν μας τα λέτε καλά βρε γκαρντάσια μας, μήπως έχετε και εσείς κάτι με την αδερφή τον ΕΛΤΟΝ και την πουστροκοινότητα ή την αχλαδιά;
Ή μήπως ο πατριωτισμός του Σεραφείμ ενόχλησε τα αφεντικά σας και το κρατούσατε "αδερφίστικο"; Άλλη εξήγηση δεν μπορούμε να βρούμε. Τόση αγάπη στον Έλτον Τζον;

Ο Σεραφείμ και μόνο με αυτήν την κίνηση που έκανε, δηλαδή να επιτεθεί στον σιωνισμό και να καταγγείλει τα ανθελληνικά τους σχέδια, έχει μπει στην καρδιά μας και ας μην συμφωνούμε με πολλούς ομοίους του που φοράνε το ράσο. Σημασία έχει για εμάς ότι γνωρίζουμε αρκετούς που τιμάνε το ράσο και την πατρίδα και που σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς μείνανε αγνοί. Αυτό μας αρκεί προς το παρόν .

Σε κάθε περίπτωση σας προτείνουμε να αλλάξετε  το τροπάριο σας χαχανούληδες.  Σας ανεχόμαστε να είστε άχρηστοι και καραγκιόζηδες αλλά εν καιρώ "πολέμου" δεν θα ανεχθούμε με τίποτα να είστε επιζήμιοι. Είναι κρίμα από την κρέμα να βρεθείτε στα σκατά.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα παραπάνω που γράψαμε είναι μόνο στο μυαλό μας και δεν ισχύουν .

Η πραγματικότητα ίσως και να είναι πολύ μακριά από εμάς, μπορεί να κάναμε και λάθος. Πιθανόν να μην έχετε ενημερωθεί για το ΕΑΜ Β'. Πιθανόν και να είμαστε άδικοι που σας κατηγορούμε ότι από την θέση ισχύος που κατέχετε δεν συμβάλλετε ούτε κατ’ ελάχιστον.

Δεν μπορεί... Ράδιο, τηλεόραση, περιοδικά, εφημερίδες...κάπου θα μπορούσατε να πείτε κάτι .
Πώς βρήκατε την επιστολή του Σεραφείμ;

ΔΕΊΤΕ ΤΟ SITE του ΕΑΜ Β'         (www.eamb.gr)


Φιλικά...

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

"Υπόθεση" Goldman Sachs: Υπάρχουν όλα τα πειστήρια του εγκλήματος....




Συγκλονιστικές, καταιγιστικές και ραγδαίες οι εξελίξεις στην περίφημη υπόθεση της Goldman Sachs.

Το περίεργο είναι ότι εδώ στην χώρα μας κανείς δεν ασχολείται με ένα τόσο σοβαρό "σκάνδαλο".

Διαβάστε τι αναφέρει σε χθεσινό άρθρο του το Business Week :

Tα περισσότερα στοιχεία του εγκλήματος υπάρχουν (Most of the elements of a crime are present).

Υπάρχει το θύμα, που είναι η εμπιστοσύνη στο κοινό νόμισμα.
Υπάρχει το όπλο με την μορφή των παραγώγων για την ρύθμιση του χρέους 2.37 δισ. euros ($3.2 billion).
Τέλος υπάρχει και ο αυτουργός - δράστης, η ελληνική κυβέρνηση, που ήξερε ότι η οικονομική κατάσταση ήταν πολύ επισφαλής για να ξεφορτωθεί τη δραχμή.

Επίσης φαίνεται ότι υπήρχε συνένοχος η Goldman Sachs, που είχε την τεχνογνωσία
να αναβάλει-μετακυλήσει στο μέλλον τις υποχρεώσεις της χώρας, έτσι ώστε να μπούμε στην Ευρωζώνη.

Αυτό που λείπει είναι τυχόν παραβίαση νόμων!!


Τα συμπεράσματα δικά σας.....

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/03/goldman-sachs.html