Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…"ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ" !!!


Οι Έλληνες δεν τρομάζουν και αυτό τρομάζει τους επίδοξους κατακτητές τους που προσπαθούν με κάθε τρόπο και συγκεκριμένα βάζοντας πολλές "φωτιές" σε πολλά μέτωπα να τον καθηλώσουν και να αποτρέψουν το "μοιραίο"…την ήττα τους.
Είναι ορατό από όλους πλέον το σχέδιο τους  και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας .Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν έναν λαό που στις φλέβες του ακόμη υπάρχει αίμα ηρώων, που δεν έχουν περάσει ούτε 50 χρόνια που συγγενείς του και οι ίδιοι τα βάλανε με την "Γερμανική μπότα" που τρομοκρατούσε τους πάντες .
Θα βγούμε από την δραχμή;
Θα μας δώσουν οι Γερμανοί ψίχουλα για άλλους 3μήνες;
Ο Σαμαράς θα κάνει όσα έταξε στους νέους;;;
 …ΔΟΥΛΕΙΕΣ-ΔΟΥΛΕΙΕΣ-ΔΟΥΛΕΙΕΣ.!!!
Και τι δουλειά έχει να παίζει όλη την ώρα η διαφήμιση του ποδοσφαίρου του 2014 για την τιμημένη ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ;      
ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙΑ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.     
Είναι φανερό ότι οι απατεώνες εντός και εκτός προσπαθούν να μας αποσυντονίσουν με κόλπα παπατζήδων να μας κάνουν να πούμε ευτυχώς που ζούμε σε τέτοιους δύσκολους καιρούς και να ξεχάσουμε τον στόχο μας, να ξεχάσουμε τους προγόνους μας και την ιστορία μας, τις παραδόσεις μας, την θρησκεία μας την κουλτούρα μας και γενικά να θυμόμαστε μόνο ένα …ότι είμαστε τυχεροί που ζούμε.
Οποιος φοβάται να πεθάνει
σίγουρα δεν μπορεί να ζήσει και αυτήν την στιγμή οι έλληνες πεθαίνουν στα σπίτια τους και ένας ένας εγκαταλείπουν τον τόπο αυτό και το
χειρότερο, ΑΔΟΞΑ και αμάχητος.
Δεν υπάρχει χειρότερος θάνατος για τον έλληνα .
Η καλύτερη

Δήμος Παλλήνης | Λαϊκή αγορά on line χωρίς μεσάζοντες


Λαϊκή αγορά on line χωρίς μεσάζοντες οργανώνει ο Δήμος Παλλήνης πρωτοπορώντας γι άλλη μια φορά στον τομέα αυτό. Άλλωστε ο δήμος Παλλήνης ήταν ο πρώτος δήμος της Αττικής που μοίρασε προϊόντα χωρίς μεσάζοντες στους κατοίκους του.

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΜΚΟ: Μπίζνες Καλά Οργανωμένες απο τον Κωνσταντίνου και Κούρκουλα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Πόσες ΜΚΟ λέτε να έχουν ο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τον Κούρκουλα;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 Διαβάστε την έρευνα και δεν θα το πιστεύεται!!!